- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem hatalmas, de nehol szamit az a nuansznyi is. Nekem a 0.064v -os elteres magasabb orajelen elegge megrenditonek hat. Meg ugye azt sem kell elfelejteni, hogy a Champion ara kozel a fele az RVE-nek.(mikor en vettem, akkor £184 vs £351)
Egyebkent biztosan javitottak rajtuk, az elso szerias Rampage -ek doglottek, es hasznalhatatlanok voltak. Azota nem hallani ilyen problemakrol, szoval legalabb ezt kezeltek az uj rev-el.mod: Azert lett volna jo osszehasonlitani a ket lapot ugyan azzal a cpu-val. De nem ment bele, azt mondta, nem rakja a cpu -jat ilyen fapadba, mint a Champion. Amikor meg felajanlottam a sajatomat, akkor az volt a valasz, hogy az mar benne volt a fapadban, nem rakja bele a Rampage -be. Pedig erdekes lett volna megnezni, meg legalabb o is latott volna uber 8 magost.
Új hozzászólás Aktív témák
- utolsó darab 20.000Ft/szett - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest