- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Tehát a bios resetet úgy csináltam, hogy : lekapcsoltam a gépet. kihúztam a konnektorból. Lehúztam minden perifériát. vga, usb, bill.. utána letesteltem a gépet (krokodilcs-radiátor---) Előtte még a tápon megbillegettem a kapcsolót és a gép bekapcsoló gombját is benyomtam egyszer-kétszer.
Aztán kivettem az elemet a helyéről. majd vártam fél órát. aztán az elemtartó pólusait rövidre zártam, többször. Majd elmentem hazulról, dolgozni. Délután vissza az elem, egyik ram modul, bill. vga. Start. ugyanaz a reménytelen vakság. másik monitort is próbáltam. Esetleg másik vga-t (van egy pci-s radeonom) Aztán megláttyuk. -
Auratech
őstag
Tehát a következő van: Elindul a gép,kb 3 másodpercig, aztán "reboot" önnállóan. Azután kb. fél percig pörög-a cpu venti, a táp, a vga venti. Az alaplapi cpu ledek(G-ep43ds-3) 100%-on világítanak. Crt monitorom van, bekapcsolásnál nem vált zöldre a led rajta, mint szokott, pedig a vga felpörög. Olybá tűnik, mintha a proci feküdt volna el...Délután próbálok egy másik (prescottos) cpu-t, hogy valami eredményre jussak. Az alaplapi elem is rendben van.
-
Zoli1222
őstag
Most olvastam egy tesztet, ahol kijött, h 9%-kal jobb a teljesítménye a q9300-nak a q6600-hoz képest. De nem lehet olyan jól húzni 1 p35 lapban. Többen írták, h 280gtx-hez elég 3,3-3,6G. Ezért estem most igazán gondolkodóba. Alaplapot nem akarok cserélni. Akkor most e7400 vagy e8400 vagy q6600 vagy q9400(a magasabb szorzó miatt a q9300 helyett). Igaz most még döntő többségben játékra kell. De ha most veszek procit, akkor ezt a konfigot 2 évig biztos nem akarom lecserélni. Tehát?
-
ImI87
őstag
Jaja, én ASUS-os vagyok.
Persze megosztom, ha rájövök a titok nyitjára, de nálam a magas fesz sem segített. És mondom, ugyanebben a lapban ment már 470-en is Quad, csak ott azért nem néztem tovább, mert a proci nak kellett volna több fesz, és nem kínoztam tovább. Ez viszont még bőven menne tovább is, csak a lap nem akarja engedni.
-
ImI87
őstag
Köszi, megpróbálom.
Muszáj, hogy mennyen feljebb az FSB, mert ugyanebben a lapban ősszel volt egy Q9550-em, ami lazán ment 470FSB-t. Kétlem, hogy 450-460 között a proci beadná a kulcsot. Meg nyomtam small-FFT tesztet 480*8,5-ön is, és simán lement 1 óra. Szal elvileg a proci bírja, inkább a lappal kell v.mit bűvészkedni. Szerintem finomhangolással meg lehet oldani, mert eddig minden Reference, GTL, meg Skew Auto-n van. De nem nagyon értek hozá.
Amúgy ezt sikerült alkotni idáig, ez atomstabil: 450*9=4050 @ 1,31V
-
Sárpac
nagyúr
Reméljük végre kifelé megyünk, egyre kevésbé hisznek Amerikának, el is indult a tőke kifelé többek közt Európába, ahol viszont jócskán alulértékeltek mindent(illetve leértékelt a piac) így várhatóan a dollár mélyrepülésbe kezd. Pl. csak ma a 248-ról 238-ra a forint ellenében.
-
Akkor nem erőltetem továbba nagy feszültségeket. Igazából kisebb fesszel nem is nagyon néztem. B-L-A-C-K-et kérdeztem meg, hogy az övé milyen fesszel ment 490-es FSB-t és azt mondta, hogy 1.50 körül léggel, úgyhogy betettem én is 1.4-re, majd 1.45-re. Nagyon nem tesztelgettem semmivel, az everest benchmarkjait lefuttattam, hogy ha nem bírja az derüljön ki most. Nekem csak annyi volt a lénegy, hogy 3dmark lefusson vele. Egy Zalman CNPS9500-zal hűtöttem, plusz ráállítottam két 12-es ventit az aljához. A proci 50 fok körül volt, a magok elérték a 70-72 fokot terhelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL T40 EMC Szerver
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged