- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Zoli1222 #4594 üzenetére
Jól jönne most egy ep45-ud3r, de 29k-nál többet nem adok ki rá, 4Ghz-ig talán el lehet menni ezzel a lappal is, de 3dmark06-ba nem elég, 500-as fsb nem megy ebbe a lapocskába, sajna az idő se kedvez, ha ez a proci 9800GTX+ idejébe meglett vna akkor szép kis 19,5k-s eredmény keredekedett vna(legalább) Amúgy meg nem vagyok elájulva a procitól, ilyen áron már hozza is a szintet. Azért is lenne jó az ud3r mert akkor megnézhetném h igaz-e h alacsony vid-es proci többet fogyaszt
-
-
elfelejtette
veterán
-
twine
veterán
válasz
Zoli1222 #4225 üzenetére
Annó én is olvasgattam "ezeket" a teszteket,,,és iszonyat dilemmában voltam(mivel Q6600-am volt)....én nem bántam meg...még ha sokan nem is tartják értelmét....nekem a gyakorlatban többet hoz mint a q6600....A 9400 valóban jobb választás lehet a szorzó miatt...a lapodat nem ismerem nem tudom mennyit lehet belőle kihozni...
Ettől függetlenül én a Q9400-at javasolnám...Ha már egyszer belefér a keretbe...bevallom nekem is a 3600Mhz volt az álomhatár...ezt nem tudja Blend stabilan...3520-on megállt....(3600Small fft megvan de semmit nem érek vele
)
Na és ha csak 3200 lesz abban a deszkában? Vesztesz játék alatt 2-4 fps-t,,,,viszont nyersz egy csomó időt meló közben...a rugalmasságáról már ne is beszéljünk a 4 magnak...
Azért azt hozzá kell tegyem hogy érdemes szerintem tesztelt példányt vásárolni garival!
a 9300-9400 nem egy olyan elhiresült tuning széria...könnyen kaphatsz a polcról gusztustalan anti-tuning darabokat is...én q6600-at 2009-ben már elvből nem vennék...jó volt...tényleg semmi baj vele...de öregecske procik azok már... -
twine
veterán
válasz
Zoli1222 #4223 üzenetére
....a Q6600 helyett én a york szériát javasolnám ha melózol is a géppel....Nekem ugy tünik Premiere-ben jobban kihasználja render alatt a 4 magot (konkrétan 99-100%-on pörgeti a CPU mind a 4 magját) ilyenre a Q6600-nál nem emléxem...azért ez, sebességben gyorsabb, mint két mag
na persze lehet ilyenkor előhozni a 4,5ghz-es Wolf-okat....de azt hiszem nem arról a kategóriáról beszélünk....ha meg igen..(bár erről saját tapasztalatom nincsen, csak a levegőbe beszélek) nem hiszem hogy megkajálnák időben a 4magos 3400Mhz körüli CPU-kat...szvsz kb parriban lehetnek...de megkockáztatom hogy azért még igy is a Q végezne hamarabb...(de ha mégsem,,még mindig több szálon tudsz dolgozni,,mint két maggal)
A mostani CPU-dhoz képest biztos széles mosoly jelenne meg az arcodon az első rendernél...nekem legalábbis fülig ért a mosolyom.... -
dime27
őstag
válasz
Zoli1222 #4217 üzenetére
yorkkal p35nek 450-max 470 fsbnél vége van ha szerencséd van akkor 480 ill van egy két giga deszka ami tudja de azt ki kell fogni pl p35 ds4esek közül némelyik szal ajánlott a lapváltás bár a 9300al elég ritka kis fesszel még p45ben is a 3.6ghz 9400el biztosabban összejönne asszem bár ott is ha kifogsz egy antituningost akko gáz van.Ajánlatosabb sporolni vagy itt ph-n kifogni egy e0as 9550et hoszutávon kifizetődőbb persze ud3as p45ös deszkák valamelyikével
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest