- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
meglepődnék ha egy infinity nem bírna el vele!
rajta egy 12-es venti és közvetlenül mögötte egy másik 12-es házventi. Ha ez sem elég akkor nem tudom mi kell ide. víz?
-
Tibiajax
nagyúr
blend egy picivel többel megy. 8x500@1.216
Köszi mindenkinek! A kis ultima-m sajnos már karcsu nagyobb feszekhez, ugyhogy nem is tudok/akarok neki többet adni, viszont ezt jó látni, h ezzel tudja a hőn áhított 8x500-at.
24/7-re persze nem ezt fogom választani. Jó kis vas ez -
NFree
addikt
Igazad lehet , de attól függetlenül itt ph nem igazán láttam 4,2-4,3ghz en járó quadokat, vagy csak azért mert elspórólják az emberkék amit megértek , én sem könnyen kockáztatok 50-60k-t pár mghz-ért de amíg nem látjuk ezeket az alacsony vid-es procikat addig nem lehet tanulságot levonni.
Hogy megy az í7 gondolom megvan már -
Criton
veterán
akkor Mugen 2 lesz szerintem
a szerelése valamivel könnyebb szerintem mert nem fentről kell csavarozni hanem alulról, mert a legtöbb esetben mindig fentről kell bepattintani a dolgokat, ami nem nagyon megy a hűtő bordái miatt, szóval nehezen hozzáférhető, itt látom, hogy alulról kell szerelni többnyire, ami nekem valamivel könnyebb megoldás
-
Criton
veterán
teli találat
59-61 fok volt max.
egyébként én most szeretnék venni klímát a "kis szobámba" tetőtér(üvegház hatás). Ha maradna ez a hűtő és menne a légkondi avval is lehet elérni kis hőfok javulást mínuszban ?ez a program így maximumon mekkora terhelés alá vette a procit ? a játékok is terhelik ennyire ? ez a 61 fok ebben a hűtő esetében milyen ?
azok a hűtő amiket mondtatok "jobbak" abban az esetben -10 fokos javulás lenne, mert írtátok hogy max 50 fokra megy fel (igaz 3,8 - 4ghzen)
-
-
-
NFree
addikt
Igen , én pont emiatt adtam ki pénzt a vízre, mert nyáron nállunk a 4.-en elég meleg szokott lenni s léggel nem biztos , hogy boldogultam volna
, a pici házam miatt meg nem bírom hűteni rendesen a lapot,
tele rakni meg ventivel nem akarom az egész gépet , mivel úgy szeretem ha csendben van
Egyébként nyertem a vízzel kb 15 fokot minuszba, viszont teljesítménybe eggyenlőre semmit,
ezt csak azért írtam mert slett kolééga kérdezte asszem , hogy vizzel többet megy-e a cumó, persze nem tőllem csak úgy.
Hátha olvassa -
keIdor
titán
Ja, de nálam nincs bekapcsolva az EIST+C1E.
Nem használok ilyeneket... 15W-al fogyaszt kb. többet Idle, ez havonta mennyi plusz lehet?Bluegene: Na és mi lesz a Q7500-al, vagy mi lett volna az...?
Mondjuk az lehet arra a sorsa jut, mint az E8700, hogy ki se jön csak kamu volt.
Hát alaplapcsere az mindenképpen kéne szerintem nálad, függetlenül attól, hogy éppen milyen proci van nálad. Ma már annyira olcsó a P35, hogy nem szórakoznék 965P-vel semmi pénzért. A Q9550 szerintem nem költséghatékony, a Core i7 920 szerintem jobb is, mivel gyorsabb azonos áron. Szerintem neked a Q8400/Q9400-nál nem kell erősebb proci. De Q8300/Q9300-on is agyalnék a helyedben. Azt tudom rólad, hogy nem vagy MHz kergető, szóval szerintem neked tuti sok lenne a Q9550. -
Bagira01
veterán
1,4v biosból eccsém
Lényeg h egyik se volt degradálódásközeli állpotba se hő se fesz tekintetébe. Talán egy q6600-am-nak lett baja 1x régesrég, magas feszes llc on után, de azóta 65nm-nél 1x se volt lodline on magas feszen 45nm-en meg tleg kímélő üzemmódba vagyok(nem is értem, pedgi 1,5v-tól nem lenne semmi baja
)
-
Bagira01
veterán
-
sellerbuyer
őstag
-
sellerbuyer
őstag
-
sellerbuyer
őstag
Ja igen, amiről nem tudsz: amikor először írtátok, hogy a refekkel lehet a gond, hogyha a Prime95 hibázik, akkor nekiálltam az refeket 1-1 lépésenként emelni, ill. csökkenteni. Az alsó határ és a felső határ is az volt, amikor a gép már nem indult. Minden értékkel egyenként kipróbáltam, amelyikel elindult a gép. Kivétel nélkül mindegyiknél ugyanezt a hibát dobta max. 10-20mp-en belül a Prime95. Egyszerűen elfogytak a beállítási lehetőségek és mindegyiken hiba jött.
Szóval én már nagyon sokmindent kipróbáltam a Prime95-el, de ez az egyetlen teszt, ami nem akarja az igazat. Utánaolvastam, rengetegen találkoztak ezzel a hibaüzenettel, de akárhol kérdeztek rá, senki nem tudott korrekt választ adni nekik, mi a megoldás, a legokosabb válasz az volt: néhány verziója bugos a Prime95-nek...ennyi.
-
sellerbuyer
őstag
Egyelőre nem tudom tesztelni, mert nincs még rajta a hűtő a VGA-n, a gyárit meg nem akarom visszatenni, úgyhogy most szét van szedve 1-2 napig, míg meg nem érkeznek a cuccok hozzá és el kell készítenem még a DIY márkájú
VRM hűtőmet is
Ha minden összeállt (remélem, péntekre meglesz), akkor szerelem össze és akkor hajrá.
Töltök majd le valami másik verziót prime-ból, meg memtest-ből, aztán kitestelem és ha rossz, akkor visszaviszem a boltos bácsiknak, hogy cseréljék ki.
Most egy kis lapitopiról nyomulgászok, ezt nem akarom Blendelni nagyon, mert félek, hogy túl jól teljesítene, jobban, mint a nagy gép.
-
sellerbuyer
őstag
Ne idegeskedj, árt a szépségednek.
Elhiheted, hogy a RAM-oknak 2.4V kell, ez a gyári adat, 2.2V-on lagzott minden, azért vettem fel. FSB-be minek menjek lejjebb? Nekem kell a 3giga, alacsonyabb frekin hiába stabilizálom, úgyis ide kell kilyukadnom, hogy emelnem kell minimum ide, ahol most van. Még így is alacsony. Egyébként meg minden más atomstabil a Prime95-ön kívül, úgyhogy egyértelmű, hogy azzal van a baj.
Utánaolvastam, azt írták róla, hogy van olyan verziója, amelyik bugos. Javasoltak ma egy verziót, majd azt fogom kipróbálni, ha végre sikerül rendeznem a VGA hűtés helyzetet (most egyelőre VRM hűtés még nem tökéletes) és ha azzal a verzióval rendben lesz, akkor jó, ha meg nem, akkor tojok rá magasról, mivel minden más atomstabil egyelőre.
Köszi a sok helpet, innen már boldogulok.
-
sellerbuyer
őstag
Igen, arra tette már...rég.
Egyébként kifagyott (megmerevedett képernyő) simán Win alatt, semmi extra nem ment rajta. Szerintem melegedés okozza, a szoba is bazimeleg, meg az értékek is, amiket kapok. A VGA melegszik mint a szemét, a proci nem vészes. Ház ventiket felcsavartam fullra, hátha vmi számítanak, de a VGA-t a zárt gyári hűtő miatt egyáltalán nem hűtik, főként ugye a VRM zsizsa...no majd jövő héten az új hűtővel... Beállításokról csináltam képeket, de azóta már finomítottam rajtuk picit. Majd csinálok újakat, de szerintem már csak holnap.
-
BraveHeart
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest