- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Auratech #12466 üzenetére
Kérj egy másik ramot vkitől ami 1,9-en indul 1100-on is. (rev2-es reaper pl)
cmosnál meg nyomogatsd..tartsd benyomva 10mp-ig. (Volt már, hogy félperces reset segített csak, próbáld ki) Én le se húzgálok semmit. elkezd ujraindulgatni, menet közben a jumperek közé nyomom a csavarhúzót- ne tedd, csak mondom, nem a precizitásoddal van a hiba. egy kis étvágyu rammal beindulna és be tudnád lőni a biost. Ha meg elszállt a lapod..á. Ha amit írtál attól bármi elszállt volna, akkor az dobozában a polcon is elromlott volna..-sztem-
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Auratech #12468 üzenetére
Tudod mit próbálj ki? Én most keltettem életre egy lapot így:
kiveszed az alaplapodat, kiveszed belőle a procit, memóriát, videókarit, meg mindent, és az elemet is. Reggelig így hagyod. Utána meg összerakod. Nekem most így sikerült. Csak én még a biost is kiszedtem, mert kivehető volt.
Az UD3R-nél is így oldottam, meg: Bedobozoltam hogy viszem gariba, majd reggel, ááá mondom megpróbálom...azóta is jól muzsikál. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Auratech #12476 üzenetére
Nagyon furcsa.
Próbáld meg beindítani ramok nélkül! Figyeld, hogy ad-e csipogós, hibajelzéseket a lap.
Úgy legalább már lehetne tudni, hogy eljut-e az öndiagnosztikáig a lap beindítás után.
Ennyi változtatástól amit eszközöltél a biosban nem kéne így viselkednie. Ez teljesen voodoo magic szindróma. -
Robi_73
őstag
válasz
Auratech #12468 üzenetére
Szia!
Áramtalanítsd a gépet, vedd ki az elemet és csinálj, cmos cleart legalább 10 percig. Majd próba. Próbáld meg 1db memóriával is az első slotban, vagy ha nem megy másik memória modullal is. Nem a procival lesz gondod, memória okozza a problémát! (bios beállítás, időzítés)
-
twine
veterán
válasz
Auratech #12466 üzenetére
Szia!
Annyira nem indul el hogy se kép se hang? azaz nem is sípol a gép,,,a ventik fel sem pörögnek,,stb,,,tehát mintha be sem lenne dugva a 220-ba? Ha ilyen jellegű a hibajelenség,,én a frász helyett azonnal egy "próbatáppal" csekkolnám le először!
..még mielőtt megköveznének páran: Nem azt mondom hogy kevés volt a táp, pusztán találgatás, és egyéni tapasztalat....mivel az ördög a csúcsminőségű pc alkatrészeknél sem alszik,,,akár még be is h@nyhatott az a jó kis Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest