- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Igen, itt lesz a bibi.
Tessék szépen csökkenteni azokat amiket mondtam, első körben annyira amit írtam. Utána lehet gondolkozni, ha úgy se megy. Proci feszt meg kik kell tapasztalni. Q9400 -at annyira nem ismerem, lipi -nek van vele tapasztalat, normális e ekkora fesz 3.6GHz -hez. De mondom, az semmit se befolyásol.
-
Sajnos még továbbra sincs semmi
pedig már majdnem 1.hónapja jövő7.en lessz 1.hónapja hogy átvette udi kolléga, ahoz képest hogy mikor telón beszéltem vele mielött bevittem neki azt ígérte hogy 1 - 1,5 max:2.hét lessz a csere, mondjuk következő nap átvételkor már 5-6.hetet mondod de lassan már azis lefog telni, de sajnos hallottam elég cifra dolgokat udi.ról 1.ik ismerősömnek is volt vele gariztatós dolga június 14.étől most múlt7.en kapta vissza a 4870.es videókariját gariba! szóval aza 5.hét lehet nálam is 5.hónap lessz de akkor biztos hogy 1.enként fogom a hajszálaimat kitépkedni! ha nekem is ennyi ideig fogja húzni!
-
kimi02
őstag
bzs73-nak igaza van teljes mértékbe, én nem merek ilyen időben , már mint melegben adni a VTT-nek 1.3v-nál többet ,nem hogy prime alatt 1.8v-ot
.Meg ebbe a lap fesz kérdésben is igaza van, azt se tudta minek adja a feszt, hogy a lap kapja-e vagy a proci
Én sem vettem volna meg
-
atish15
aktív tag
Hát én is majdnem beleszaladtam.Csak időközben visszamondta a megállapodásunkat és Droidmesterrel üzletelte el.Pedig megegyeztünk árban meg mindenben szinte.Szóval ennyire "nagy üzletember'.Nekem is mondta a 3 nap garit és hajtotta hogy nem fontos a garancia mert amit Ákoska is szokott mondani a proci vagy megy vagy nem.Azért nem mindegy hogy kitől van a cucc amint azt láthatjuk is.Csak az a gáz hogy a hozzá nem értését más szívja meg.
-
MPowerPH
félisten
Holnap nekiesek akkor, és megpillázom.
Nekem az elég is lenne még, akkor kihagynám az i5 delegációt, és várnék a köv. szériára.
Bár a 4GHz is elég bőven, kellemesen meglepett azért. Menne ez lejjebb is, csak az a rohadt feszlépcső.1.136v -n első teszt végén dobja magát az egyik mag, 1.144v -n viszont jó lenne, de olyan itt nincs.
-
MPowerPH
félisten
Jah, hát tudom én, csak olyan puritán. Isten bizony, végén i5 lesz belőle.
Vagy PhenomII X4...
Jah, hát kicsit éltem az életem...Meg ugye az F1, most az van a a legelső helyen. Köszi szépen, igyekszek.
A köv. szezonra készülök már, és mivel nagyon bejön a 09 -es RFT fizika, így nagy reményekkel várom. Akkor már SSTV -n is lehet nézni a futamokat.
-
m4rk.89
aktív tag
np
h.adam.92: Már meglévő lapon tudod nézni, a lap bal sarkán.
-
lipi67
nagyúr
Ott a pont! Én is ilyen vagyok. Kihasználni nem használom ki, még egy 5200-es is sok lenne talán nekem.Ilyen szempontból nem sajnálnám a quadot. Viszont 1GHz plusz van benne vid alatt(vid-en),s azért 3,6 körül szép dolgokat csinál egy quad. Persze egy 8xxx szórakoztatóbb lenne, jó lenne egy E0-s 8400-es.
Tél: Hát én is állandóan beteg voltam, s leszek is. A "család 2 meg morog, hogy kihűtöm a lakást, fáznak.
Viszont, ha elégetem ezt a szart, akkor is ki kell, hogy adja azt a kva 4GHz-et, csak nem tudom, hogyan. Olyan hirtelen van vége, ez zavar.
Még majd nézek egy validot, meg max FSB-t. Remélem 4,3GHz és 550-as FSB meg is lesz, bár már ..tudja a fene.
Most lassan elűznek innen...
Majd jövök! -
lipi67
nagyúr
Reggel 1/4 5-ig itt szoptam (most ébredtem fel) és SEMMIT se tudok felmutatni!
Szerintem reális elvárás lenne az, hogy ha 1,248-cal visz 3880-at, 1,3V -on jöjjön a 4GHz. Hát ..nem jön.Ha jól emlékszem 8x493 volt meg.8x500 nál 2-3 perc múlva az 1ik mag (10ből 7x a 4.) eldob.
-
lipi67
nagyúr
-
-
Zsubi
őstag
Motorozok is meg most volt a szakmunkás vizsgám és még mellette dolgozok is.
Nincs most komolyabb gépem sajnos, mert nem úgy jöttek össze dolgok mostanában de ez remélem hamarosan megváltozik. Szeretnék kimenni külföldre dolgozni ha minden össze jönne akkor megint vennék valami brutál PC-t -
stultus78
tag
Striker 2 formulám van
jelenlegcore 1.21
memoria 2.1
NB 1.40
SB 1.50
CPU PLL 1.55
CPU VTT 1.13-------------------asszem erről beszéltélCPU GTL +20 \_________meg ezekről
NB GTL +20 /Q9550-el 3.4Ghz-en most primelem eddig stabil.
De nem egészen értem ezt a CPU GTL -beállítást nálam itt csak eggy helyen van ilyen nem 4.
-
rup1u5
nagyúr
Sajnos nem fogom tudni mindkettőt tesztelni az én lapomban.
Az enyémet EP45 UD3R-ben, a másikat P35C-DS3R-ben fogom belőni.
Kiváncsi vagyok a VID-ekre és, hogy mit mennek a két lapban.
Nem extrém tuning a cél. P35-ös tesó 3Ghz-es P4-ről váltott erre a procira.Lesz csodálkozás ha elkezdi használni.
-
wutuka
aktív tag
Én is így értelmeztem a hozzászólását.Nem megkérdőjelezni akartam a 4 magos jelenlegi-jövőbeli létjogosultságát.
Árban szerintem még a C2D E8000 sorozat tagjai is nagyon magasak,4 magosban pedig irreálisak.legalábbis a magasabb órajelűek.Ha ehhez hozzá vesszük a progik használatának,helyesebben kihasználásának a problémáját,akkor pláne drága!Én nem vennék még 4 magost,igaz pénzem sincs rá!
-
SimonYana
addikt
Én sem cserélném el veled a Q8200-ast a Q8300-asom az E8400-as ra. Volt az is.4200-on használtam.Mikor megkapja a kis feladatokat tőlem össze vissza hánnya magát a Quadokhoz képest! Játszani,netezni jó,de ha már dolgozol vele egyszerre több programal esetleg azt sem tudja mit csináljon.
Egyszerre 1-2 feladatig gyos meg minden,de már a többinél belassul,mint aki a maraton végét futja. -
rup1u5
nagyúr
Igen. E8400-et szerintem valami Q9XX0-re érdemes cserélni de mivel ő 1-1ben szeretné ezért csak Q8-asokban gondolkodhat. Q8400-ek azért 3.5-öt megyegetnek.
wutuka: GTA 4 jó példa a 2mag-4mag kérdésre. Q9550 3.2Ghz-en csúnyán elpáholta a 4Ghz-es E8400-emet. Mivel PumaK is nagyban tolja a GTA-t így nem hülye ötlet a csere.
-
lipi67
nagyúr
Nem is szószerint értettem, hogy olyat csinálj mint az a "dezentor"
.
Alapon is bőven ok a procid, de ha nyomod neki, akkor már úgy csináld , hogy 1-2 eredmény táblázatos paraméterekkel legyen, s akkor lesz róla adat.-Így gondoltam, ezt akartam mondani.
Ákoska meg sztem nem sokat fog kinlódni sima léggel, azért felesleges venni Neki Mugen2-t. Majd lök 1-2 gyáris eredményt és jön a compi..(#5868) Cobrusz: Ahogy mondták sztem is ok, igaz én simán Win alól, nem futok plusz köröket (ezért majd most kapok itt
), de az elmúlt 2 év jó pár bioségetése alkalmával 1x se volt gondom, ill. egy Abit 12-esről 16-osra volt kicsit necces.
Kben mire kell? Mert ha tuning is játszik, nem F9, F6. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest