- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
kotibor #8323 üzenetére
Azt hogy azt se tudja mennyi a vid,mert mint látható nem annyi mint a hirdetésbe van kiírva.Norm teszt nincs,az árat meg jó magasra tartja.A vid meg nem minden 45nm-es prociknál,ami 1.150v helyesen.Tuning tudás nem sok van,a hozzászólásaiból itélve.Gondolom össze vissza lett feszelve hátha jobban megy,gari meg nincs rá. No comment
De kérdezd meg Droidmestert megéri-e a magas árat.
-
NFree
addikt
válasz
kotibor #8308 üzenetére
Ahhoz szerintem már válogatott Lap, ram, cpu kell, erre valszinű nincs sok lehetősége itt senkinek , meg merem kockáztatni ha itt a ph-s arcok öszedobnánk ami van ki lehetne csikarni az 500fsb 24/7 fesszel meg sok szerencsével, van itt akinek a lapja megy jól pl lipi , nekem nem sikerült olyan feszekkel olyan fsb-t elérni mint neki , kéne hozzá egy jó prockó meg jó 2x1gb ram, s szerintem meg lenne,
én 24/7-re csak 490-ig jutottam de ott már minden úgymond a plafonon volt cpu core 1.38v cpu pll 1.5v term 1.38v mch 1.4v szerintem itt a határ de sok szerencsét mindenkinek hozzá -
dime27
őstag
válasz
kotibor #8308 üzenetére
Hát 24/7ben nemhogy itt phn hanem külföldi forumokon se láttam olyan beállitást ami ne lett volna szarráfeszelve mármint az alaplap...én ahogy itthon próbálgattam ugy 485-490 a max ahol még nem kell a cputerminationnak 1.4Vnál többet adni 500fsbnek több kell és sztem ez nemcsak nálam lenne igy hanemmásnál is főleg ahhoz h 2-3h blendet kibirjon nemhogy egy 20xos linxet....
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
kotibor #6388 üzenetére
Ha jól értem akkor a proci már megvan és C1-es?
Én valamilyen P45-ös Gigabyte lapot ajánlanék, igényeidhez mérten. UD3, UD3R.
Abban biztos jól muzsikál egy C1-es is egy jó hűtővel.kerinagy: Nincs tapasztalatom TX3-al de ahogy elnézem közvetlenül a heatpipe érintkezik a procival. Szerintem bőven elég komolyabb tuninghoz is.
-
válasz
kotibor #6362 üzenetére
Hali!
tudok segíteni ha gondolod nekem lazán megvolt a Q9550@4250.MHz ha felkeltettem az érdeklődésed keress meg elérhetőségeim az adatlapomon megtalálod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest