- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paca2
senior tag
válasz
MPowerPH #9704 üzenetére
na akkor megint hülye vagyok
mi az a drop??
már hallottam róla...csak nem tudom mi, de hát azért van a fórum h tanuljunk
néztem a Gigabyte Extreme-t de vagy nem kapni már vagy 75-80 K...
esetleg még valami ötlet, tapasztalt fórumosoktól? melyik lap a tuningos.. (kb 50Kig)
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #9699 üzenetére
explolert kilőttem, magokat affinitásnál szintúgy. Prioritás valós időben. Mást..mást nem nagyon tudok tenni.
Hát ok, hogy jó a a cpu-nál, de a vége..sajna a vga-ban nincs több.
Majd még agyalok. Ja! SPI-nél az 1M-es eredményem q9550-eknél nagyon jó lett. Mivel wr listán láttam, hogy van egy-két jó proci, de prájmolni nem mernek már vele csak erősen visszavett órajellel, gondoltam, ott előrébb végzek. Erre it szívat mert lényegesen szarabb lett.[itt] még elfogadható, 32M-nél meg lassan 4GHz-et tudó procik vernek meg -
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #9696 üzenetére
Szart se
nyomattam, de szerintem nagyon idétlen lett..(PI-nél is üt a guta, 32M-nél srácok 4,2-es procival 1000-res ramokkal beelőztek WR listán, fel se tettem, minek..)
-mindent kilőttem, nem futott semmi, s mégis a béka segge alatt voltam-
megkeresem a markot, hátha Neked többet mond, (ott is 2000pöttyel kaptak többet, pedig..ok, hogy nem jó a vga-m (erős átlag), de a proci kompenzálhatta volna. ..meg is van: [link]
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #9693 üzenetére
Mch 1,52 VTT 1,4 vagy 1,42 . A többit (ref értékek) a lap húzta magával.
Itt fordul a kockaItt már bőven sok egy valós 1,54V-os vcore, de vtt-t akár 1,5-öt megenne.. -Na, ezt nem tehetem (most) meg.
SPI 32M 4,46GHz hoz is elég volt 1,44v-os vcore, az azért dolgoztat, prájmolással is"felér"
[link] -
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #9684 üzenetére
Jaja! Nálam is ilyesmi volt! Meg..mostanában a ramok. Jobban szeretik cpu tuningnál ha auto-n van 1-2 paraméter.
Teszt..Most láttam, [ilyet] már csináltam. Uazon a feszen nem nyomatom le még1x, unom ám. Sajna 1,25V-ig úgy látom végigteszteltem, felé meg csak nyitott ablaknál tudok (köv.opció 1,35V lenne. Ott 4,5GHz a realitás, de fűtött szobában nem tudok prájmolni, nem tudom léggel hűteni)
-
-
lipi67
nagyúr
-
kasa85
őstag
válasz
MPowerPH #8953 üzenetére
A proci fesz van auton mert nemtudom hogy mekkora értéket kell megadni 3700MHZ-en vagy 3800MHZ.Amúgy teszteltem 3400MHZ auton azt hiszem a Vcore voltage és a szemét bios nagyobb értélet adott meg kb 1.38 .Átállítottam 1.35-re stabil volt és nem volt 55 fok-os hanem csak 46-47 vagyis 10 fok-ot jobbik esetben nyertem vele.Csak sajnos a jelenlegi értékhez nemtudok viszonyítani mert az 1.35 nél a Win bejelenkezése elött szétesik újra indúl,vagyis nemtudom mennyire kellene növelni az értéket mert párat probálltam,de everest stb tesztelés allat újra indúlt 5-10perc alatt.
-
kasa85
őstag
válasz
MPowerPH #8949 üzenetére
Köszi a részletes segítségedet.Amúgy a második karit max 1 év múlva tudnám megvenni mert az ára elég húzos volt ennek az egy karimnak is.Addig is remélhetőleg nem lesz játék ami megfogja kivéve ha kijön crysis 2
).Amúgy pont emiatt lenne jó egy core i7 mert az x58 lapka kezeli a két 16-ost meg a prociban is van ha jól tudom crosfire kezelés a karik hoz vagyis támogatja azokat.Remélhetőleg 1 év múlva sokat fog esni a core i 7 renszerek ára azt akkor azt mondom megéri ,de ahogy írtad amire jelenleg használlom ennek nem lenne sok értelme.
-
kasa85
őstag
válasz
MPowerPH #8946 üzenetére
Köszi a segítséget.A core i7 re viszatérve nem úgy értettem ,hogy sokkal lassabb tőle ,csak azt ,hogy ahoz képest ,hogy winrar everest stb elhúz a többi quad hoz képest játékban semmi haszna nincs.Amúgy ha a rendszerembe vennék egy q9550-est akkor ,ha váltanék Core i7 re nemsok értelme lenne mert nem lenne érezhetőbb különbség game alatt kivéve ha konvertállok tömörítek everestet bámulo stb.A Gigabyte lapomat nem tudom milyenre vátsam mert valamikor szeretnék még egy Hd 5870-est a gépbe és sajnos a jelenlegi lapom 3 crosfire tartalmaz,1-16x.2-8x.3-4x.Ezért sajnos nemtudom a 2 karit 16-x szoros sáv ként kihasználni hanem csak 8x-san.
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #8941 üzenetére
Hát a kutyámat (egy makacs bandog) nem tudom le se rázni. Hesszelné, hogy mi az. Hülye dög, azt hiszi, ért ahoz is. (fészket tud rakni
).S ha ember tévedne a ház közelébe..viszi a kerítést is, ami az útjába ketül. Délelőtti teszt után du. alig bírom felmelegíteni a pecót, a gázszámlánkról meg..jobb nem is beszélni.
Szóval berágott a bnőd? Érdekes. Lehet, hogy én is ezért válok el folyamatosan? -
lipi67
nagyúr
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #8935 üzenetére
Sajna nekem is. Mind1, kiváló lap ez, csak ember tervez-ő meg végez
Most az 1,12v-ot nézegetem, itt szerettem volna 4GHz-et..(szar se lesz belőle). A többi q9550 előtt járok már(kimi02 től láttam a legjobbat, 3802, de a 4GHz olyan Makó Jeruzsálem távolság. Szar mert most már sokat kell biosoznim, s órákat szenvedni majd, 1-2 FSB-ért.
[link] -
kulerr
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #8884 üzenetére
Összepakoltam, a q9400/DQ6-ot elvitték (csak felét fizették..majd még a héten..)
Kezdésnek gyorsan csináltam egy alulfeszt. Nekem bejött. 24°-os szobában, zárt házban..bíztató. Most még sok a dolog (ez is csak össze van gányolva (beszerelés), meg a 2 törpém kavar, majd holnaptól komolyabban nekikezdek. [link] -
Coyot
őstag
válasz
MPowerPH #8884 üzenetére
Igen néztem, az ára is meglepő is mulatságos
Már nagyon érdekel a dolog, hamarosan boldog tulaja leszek, csak már nem bírom, hogy ne érdeklődjem meg mit tud
meg egy kérdés még, mert az jó D
400as enermax tápom van, jelenleg ugyan nincs benn vga, csak egy radeon 4350, tápcsere ajánlott lesz majd egy radeon 5770 társaságában? -
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #8880 üzenetére
Máritt van mellettem. Nost várom, hogy jöjjenek a DQ6-ért Miskolcról. viszik azt is meg a 09400-et, (ez van most a gépben) s utána 17:00 körül..beröffentem. Remélem semmi galiba nem lesz..Te! Te miért szívsz?
(#8881) subaruwrc: Húú..nagyon szeretnék már. Hülye voltam, hogy nem políroztad fel a THr-t, most 1 hónapig pihizett a polcon.
Ja!
MX3...bakker. Mindíg úgy csináltam mx2-vel vagy bármivel, hogy a lapba be a proci, alá a doboza és rá a konvektorra, ne legyen hideg -rideg. Mellé a paszta és hűtő. Majd 10-15 perc és szépen kenhető. Most... Ha felforralom az MX3-at akkor se lehet kenni! Kinlódtam vele vagy 20 percet, véhül nyomtam csak a közepére és rá a hűtő. Eszméletlen szar állaga van, kinlódás vele dolgozni. S, hogy milyen, az még csak ez után derül ki, csak jönne már a pali, s szerelhetném ki a cuccot... -
Mans20
addikt
válasz
MPowerPH #8860 üzenetére
Majd akkor még megnézem 1.260v on ha hazamegyek,amúgy csináltam olyat is hogy vcore 1.26 meg 1.27 re raktam,az mch meg cpu term 1.260V ra,de kékhalál,utána lett ez az elöbbi hogy vcore 1.30000V és 0.280V.A segítséget meg köszönöm,meg a türelmet is,majd idővel csak megjegyzem hogy mit hogyan kell.
-
Mans20
addikt
válasz
MPowerPH #8855 üzenetére
Amit a 8850 be írtam,vcore most 1.30000V az MCH meg cpu term az 1.280V amit te mondtál,prime futott 1 órát és nem volt hiba,valamiért még mindig leáll a program amikor újra kezdem a tesztet,de nem mindig,most nem vagyok otthon de majd defaultra rakok mindent és megnézem úgy a primet mit alkot.
-
NFree
addikt
válasz
MPowerPH #8839 üzenetére
azért tekertünk ekkora feszt mivel 420 as fsb-nél elvileg már nem volt hajlandó menni a gép alacsony feszekkel ezért tanácsoltam neki 1.32v körül s ha megy akkor majd lecsípkedjük, de jelenleg nem tudom hogy állunk, én is tanácstalan vagyok , hogy nem megy mert nállam is 470fsb hez sem kell ekkora fesz sehol, de azt írta a srác , hogy nem megy 1,26v körül 430-al se
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #8664 üzenetére
Köszi! Alig várom már, hogy itt ketyegjen nekem
(#8665) HartgeH3-2.8 :"mester"
??? esetleg MEK mester
Hol olvastad az everestben? Real-core temp-nek lehet hinni. 1,3 lesz az.
Egy fix feszérték..sose hátrány.
(esetleg még: Everest/ számítógép/ túlhajtás/ cpu VID -ez lehet reális) -
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #8090 üzenetére
Hát igazán összelehetne már egy nagyobb ph találkozót hozni.Jó lenne.Szivesen megismerkednék sok emberrel én is.Közös témánk az biztos lenne ugye az amiért ide is feljárunk.Nagyon jó lenne egy olyan buli.
Valaki elkezdhetne egy ilyet szervezni.Segítenék benne amit tudok,meg biztos sok más ember is. -
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #7958 üzenetére
Szia!
Huhh Te! Bocsi, lehet álmos vagyok , de nem értettem az 500MHz-es dolgot.#7959) DroiDMester : Éerem én, s nem is azt mondtam, hogy nem jó beállítás, csak azt, hogy VTT-hez viszonyítva meglepően kevéske. Persze, hogy másak a procik, ez is igaz. Én még igazán jó procit mostanában nem fogtam ki. (sőt..közepes vagy szar volt) 8xxx-ek felül jól mentek, de 1,2v és 1,3v között piszok nagy üresjáratuk volt, alul meg átlagosak. Előttük lévő 6750-es egy trágya, stb.. Ez a q94-es korrekt, eléggé egyenletes teljesítményt nyújt. Ha majd otthon leszek (és hideg is lesz) akkor még 1-2 teszt lesz vele biztos.
subaruwrc: Még napra pontosan nem tudom, hogy mikor jövünk a szünetben, ha fixálódik, rögtön megírom!
-
keIdor
titán
válasz
MPowerPH #7899 üzenetére
Csak kell egy házat vennem majd, és mehet bele a Maximus II Formula + Q9550.
Majd veszek egy HAF932-t, abba megy az i7, a mostaniba meg a Quad.#7884: Mostanában néztem utána én is az AMD-nek. Azonos órajelen rosszabb, mint a Yorkfield, és nem sok megy 4GHz-et. Legtöbb megáll 3,8GHz-en, ami persze mindenre elég, de én csak akkor vennék AMD-t, ha most vennék új gépet. Az olcsósága miatt...
Core i5 750-ak többsége 1,4V-on stabil 4GHz-en, emellett drága, és nincs HT, nem váltanék.
Ha jobb alaplap kell, akkor Maximus II Formula, bár ez se fog többet nyújtani, csak ez nem fapados, de tuning ua! -
tom_tol
addikt
válasz
MPowerPH #7895 üzenetére
az a rohadt feszlépcső.
1.136v -n első teszt végén dobja magát az egyik mag, 1.144v -n viszont jó lenne, de olyan itt nincs.
pont ez a trükk a giga lapokban hogy amíg anusban emelsz 0,00625v vcore-t az azonnal megjelenik a cpu-z ablakban ellenben gigában emelhetsz 0,013v-t esetenként 0,019-t is és a cpu-z load értéke u. az marad
(rutinos gigások ezt ki is használják rendesen) -
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #7888 üzenetére
én már megírtam.Én azt a procit néztem 4250mhz-t 1.28v alatt körül tuti viszi 24/7-re.9650-el se fogsz fentebb lenni állandóra csak validra ,tesztre,stb.Mondjuk ha neked megéri arra kiadni + pénzt akkor oké,de ha kitesztelted ugyanott leszel mint 9550-be.Lásd 8400vs 8600.Átlagba 24/7-re melyik a jobb?Az egy dolog hogy 8600-osokba is van 1-2 kiemelkedő példány ami veri az összes 8400-t,de ált mégis 8400 a nyerő,hiába 333mhz hátrány és az 1 szórzó. -
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #7880 üzenetére
Üdv.Jó már látni téged is,bár mostanába én is ritkábban vagyok kicsit.Gigák sajna ilyenek de egyik asusba se fog így menni a proci ,hidd el.Végigzongoráztam az össszes asust szinte.Nekem is jobban bejön az asus de giga jobban megy ezt el kell fogadni.Én már megszoktam ezt a fesz dolgot.Na majd dumálunk és grat az eredményekhez./F1-hez is,mert figyelem ám miket mész/
-
kulerr
őstag
válasz
MPowerPH #7880 üzenetére
1,136V 4Ghz
(ami már tom_tol tulajdona...)
...és nem azért de megnéztem mit ment Keldor papáé, és minden szempontból jobb ami tom_tol-nál van, szal övé a legjobb szvsz...de persze mindenkinek legyen az a véleménye ami, én csakis az eredmények alapján mondom ezt
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #7869 üzenetére
Szia!
Tényleg..én is régen láttalak! Feszlépcsők..ez van. Primitív. Ember! Kelemen Anna is primítív. Beszélni is alig tud, de ki nem szarja le, ha jól kefél , s kben meg , úgy is tele a szája?Na Joccakát mindenkinek!
Hajnalban kelnem kell, mén Szhelyre , 6 óra vonat
Ok! (Q9650-et én is néztem. Hogy mit tudodtt neki az egy dolog, de az ára... (olcsó , s jó nagyon egy új procihoz képest, ez ok és nagyon jó ár. Viszont..ott a másik oldal, lehet, hogy alig jobb (ha jobb) mint itt 1es q9550-ek (24/7-ben) Ha pl 45k körül eladod a q9550-et és 57-ért megkapod, az is 12k és lehet, hogy alig kapsz (mindennapi használatnál) valamit cserébe. (Szép eredmény amit mutat, de..van alatta deszka is, és csak nem egy prime.)
Igaz..ha ennyit ment itt, 4300 -on tudni kell prájmolnia. -
dime27
őstag
válasz
MPowerPH #7872 üzenetére
Igen de az övé linx alatt is alig melegedett az egy jo darab én sem adnám el semmi pénzért de azért az enyém is jó a viszonylag magas(1.2V) vidéhez képest nem melegedős fajta és elég jol megy a többi alacsony videshez képest...
Mondjuk lehet meg kéne csinálnom azt a tesztet mégegyszer a 4ghzeset mert az nyáron 36 fokban készült mikor 28-30 fok volt a szobámban
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arena Breakout: Infinite
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest