- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Tibiajax #7257 üzenetére
Van akinél 10 fokot is javult.
Nálam nem tudom miért nem. Lehet azért mert nem jelentős tuningal és fesz emeléssel néztem hanem egy zsenge alapfeszes 3400mhz-el. Talán ha egy 1.3v körüli fesszel és 3,8-4ghz-en teszteltem volna akkor látszódna különbség.
Majd kiderül ha elkezdem húzni. Ha tartja ezeket a terhelt fokokat 3.8ghz-en is akkor volt értelme. Ha megugrik a hőmérséklet akkor egyértelmű, hogy rosszul érintkezik a két felület. -
Chalez
őstag
válasz
Tibiajax #6823 üzenetére
Kibontottam a csomagot, mindjárt néztem a doboz oldalát, milyen FPO-jú... Kollégáim nem is értették, mi a f@szt ordibálok...
Látom UD3P-d van... Majd egyeztetünk beállításokat, ha nem gond. Meg még vannak itt UD3R-esek, remélem találok majd jó kis tippeket, hogy mit is kéne, hogy is kéne...
-
dime27
őstag
válasz
Tibiajax #6715 üzenetére
Szép ez a 8x500 de 15 perces eredményekre azért ne mondjuk már h blend stabil ilyet enyém is tud 8.5x500on is 15percig de nem stabil igy a rendszer mert van olyan h fogja magát és ujraindul szal ami stabill az a 3óra legalább....Ezért se értem h pl wolfi topikban is dobálják itt a 4ghzes eredményeket 1.1Von de kérdem én kibírja-e nekik legalább egy órát blend stabilan????
-
NFree
addikt
válasz
Tibiajax #6650 üzenetére
Szia mire vagy kiváncsi [ DroiDMester] itt leírja hogy kell álítgatni a dolgokat. s nagyjából szerintem 95%-ba bejön
(#6653) proof88
Feleslegesen terheled a gépet 100%-ig meg vagyok győződve , hogy 2ó.30s Large fft , bőven elég a stabilitás , megállapításához , fölösleges köröket futsz , csak ettől akarlak megkímélni.
Nos ez a prime egy igen nagyszerű kis dög főleg miután az ember kiismeri, a kritikus idő az első 20 perc aztán 1ó aztán 1.30 és 2ó körül van, ha elmegy 2,30-át hiba nélkül a gép utánna felesleges kínozni szerintem , lehet vannak itt enberkék akik még ezt is keveslik, de nállam 100% bevált. Annyit szoktam még hogy tuti jól megizasszam a gépet, mindíg megy közbe zene, film, az intel burnt-is közbe szoktam nyomni. s ha ezt általába kibírja , nem szokott a géppel probléma lenni.mehet amíg el nem veszik az áramot
-
kulerr
őstag
válasz
Tibiajax #6465 üzenetére
nem csak a "P"-k nekem R van és nem panaszkodhatom
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Path of Exile (ARPG)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest