- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
BraveHeart #5012 üzenetére
Butaságokat írsz...
minek E8600, amikor az E8400 is tudja? A stepping lényegesebb, mint a szorzó. A PH! legjobb Wolfdale-ja is E8400, BMW001-é és 4,7GHz-et is megy léggel 24/7.
A QX9650 meg tényleg elég gyenge, az vízzel se lesz jobb, mert az ennyit tud! Én ezt 70k-ért vettem, és nézd meg, hogy megy, milyen kicsi feszültség kell neki. 4,3-4,4GHz is benne van, csak nincs időm most tovább haladni. Gondolom a QX9650 messze nem volt ilyen "olcsó".
Add el, vegyél valami E0-s Quad-ot olcsóbban, jobban jársz...
dokee78: Ha konvertálás is lesz, akkor van értelme, húzva 3GHz-et elmennek azok.
-
Bagira01
veterán
válasz
BraveHeart #5006 üzenetére
Ez normális dolog, szorzó miatta számolgatnak össsze-vissza a progik. Azt mondd meg miért vettél ilyen tré qx procit, mikot egy gyengébb q9550 lepippantja tuningba(gondolom egy q9550-nél nem volt olcsóbb
)
-
NFree
addikt
válasz
BraveHeart #4994 üzenetére
Anyit tudok csak , hogy a qx egy picivel többet eszik de az oldalon talált max feszek 24/7 vonatkoznak rá is, Sajna nincs most időm belebonyolódni , nincs netem egy kúton vagyok 10 perc
Egyébként a többi érték mármint a refek mch szerintem nagyjából azonos a q9550-el, mivel csak a cpu core ban kell egy kicsit több a qx-nek, -
Cobrusz
senior tag
válasz
BraveHeart #4894 üzenetére
hogyne lehetne kihozni belőle?
van most itt egy-két brutál ddr2 a piacon ami 1400mhz-et megy
ebbe a lapba meg simán megy annyin -
NFree
addikt
válasz
BraveHeart #4894 üzenetére
Az az , ha csinálnak olyan memcsit ami bírja, akkor elvileg a lap elbír vele, de lényegtelen magas fsb-nél elég nehéz kicsikarni belőlle magas frekit a memcsi részéről föleg , ha 2x2gb modul van a gépben, Ha jól tudom
-
rup1u5
nagyúr
válasz
BraveHeart #4891 üzenetére
nem éri meg ddr3-ra váltani a jókis crucial ramjaidat!
ep45-ud3r-t erősen tudom ajánlani! -
rup1u5
nagyúr
válasz
BraveHeart #4878 üzenetére
batman jel is van az egyik sárga lámpán. naponta eljövök mellette kocsival.
nem értem hogy sikerült összehozni a közúti forgalomirányító lámpákat egy nyilvános fórummal. -
rup1u5
nagyúr
válasz
BraveHeart #4876 üzenetére
nem kötelező ám minden hsz-edbe minimum 5 szmájlit tenni.
egy bőven elég lesz. -
Sárpac
nagyúr
válasz
BraveHeart #4874 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz
BraveHeart #4872 üzenetére
X48 pont, hogy xar quad york tuningra, annak ep45 kell Giga UD3P/R.
-
NFree
addikt
válasz
BraveHeart #4862 üzenetére
Töbnyire azért egyedül, mert nincs a világon két egyforma gép, egyforma beállítás,csak irányvonal s azt mindenki maga járja be, nem azért nem mondok semmit ,mert azt akarom , hogy kínlódj,de akkora spíler nem vook, hogy megmondjam a tutit, s a dq6 még képen is alig láttam ezért ajánlom a lapod topikját , több a tapasztalat
ezt a vid dolgot meg felejsd el, hogy egyszer ennyi másszor annyi, mert egy marhaság s ne is használd mert szarul hangzik, nem lebaszás képp,
A vid asszem , azt a feszkot jelenti amellyen a proci mükszik minden kívánalmaknak megfelelően, nos hogy ezt hol és ki lövi be nem tudom de az érték fix , meg az alaplap is ezt olvassa ki magának és tuning nélkül auton hagyva mindet ezt az értéket lövi be , persze a külömböző energiatakarékossági ficsűröknek köszönhetően ez is változik a vid érték alatt ugrál le fel. és a Core temp csak kiolvassa ezt az adatot tájékoztatásképp, pl nemkem ha auton hagyok mindent akkor a lap jóval vid alatt viszi a prockót normál frekin.
mielőtt nagyon neki estek a tuningnak azért valahogy mérjetek rá arra a proci hőfokra mert nagyon gyanús, kb 35 fok alatt már abszolút hülyeségeket mér meg nem mér stb -
keIdor
titán
válasz
BraveHeart #4867 üzenetére
A nap 24 órájában, a hét mind a 7 napján. Tehát állandó használat...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
BraveHeart #4864 üzenetére
Én 1.35V-nél 24/7-re nem adnék többet.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
BraveHeart #4862 üzenetére
Felejtsd el a yorkok maghőmérsékleteit, úgy szar ahogy van.
-
NFree
addikt
válasz
BraveHeart #4860 üzenetére
Nos tegnap a sikertelen bios flash-elésem után csak bátorkodtam feltenni az f8-at. s szerintem marad is . nagy külömbséget nem tapasztalok de mostmár így marad.
Nekem az a 4.1ghz már nagyon a vége , valami miatt nem megy jobban mégha szénné feszelem a cuccot akkor semÚgyhogy nem kell irigykedni.
Igen, magasak a feszek de a qx-ek nem alacsony feszes tuningra valók , hanem Max tuningra nitróval,erről bővebben tárgyaltak a kollégák vagy 150-200hsz-el előrébb. A q9550-ből is csak a E0 steppingesek érik be kevés fesszel, a c1-ek már nem, habár volt egy c1 steppinges q9550, nagyon ment itt ph 70-ért kelt el. ha tuningolsz ne hagyj semmit autón , meg elég sokat kell babrálni mire az ember rátalál úgymond a számára optimális beállításra, ezt az utat neked kell végig taposni, a lapod tupikjában biztos kapsz infót , hogy tuningnál milyen feszekkel lehet , kell játszani , s ha ráérzel menni fog
egyébként szép kis eredmény de azért én még rágyúrnék egy kicsit, szerezz a qx-re valami brutális hűtőt, mert megérdemli
-
Sárpac
nagyúr
válasz
BraveHeart #4844 üzenetére
Lehet, már degradálódott a proci ezért nem bírja.
-
NFree
addikt
válasz
BraveHeart #4846 üzenetére
Szerintem ott van minden ami kell, csak az én giga lapomhoz képest kicsit másképp,az enyémet is most kostolgatom, szerintem a lapod topikjában hamarabb kapsz választ,
Az a bibi nem tudom mik lehetnek a lapodnál az alap feszek amihez hozzáadja a +-t feszt amit állítassz .
A robust graphich boostert álllísd normálra vagy kikapcs nállam fagy egyből pl
a pcie freq fix 100 ra
Igen a memcsit vedd vissza 1:1-re igy legalább egy darabig nem okoz semi problémát
Ha le tudod írni hogy a biosz legalján milyen feszek a normál amihez a lap hozzáadja a +-t amit te állítassz akkor kicsit könnyebb dolgom lenne de így hirtelen nekem kínai -
NFree
addikt
válasz
BraveHeart #4844 üzenetére
Szia gratt a cucchoz
Nos elég megasak szerintem a feszek, habár a qx bírja erre lett kitalála
A kétszer indulok el valami bios beállítási hiba, memcsire gyanakszom + a a feszre mert ugye elindul a kis drága de nem jó valami, beálítja magának a megfelelő beállítást valszinű a tuning rovására visszaveszi a rossz dolgot s elindul, ebből kifolyólag lehetnek nállad az akadások ha azt mondod q66-al nem csinálta,akkor val szinű nem a vga s nem is driverhiba. mindenféleképp biosba keresgélném a megoldást . Így hirtelen ennyi jutott eszembe -
m4rc!
őstag
válasz
BraveHeart #2488 üzenetére
Itt tedd fel a kerdesed, vagy inkabb az alaplapod topicjaba. Legkozelebb, ha lehet figyelmesebben olvasd el a topic cimet: Ez NEM Kentsfield topic!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest