- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
Akkor is alapfeszen de szerintem alatta is mennie kellene 4Ghz-et
Próbálkozz vele, mert szerintem nem a procival van a gond
Itt mutatkozik ki az UD3-as lapok hátránya hogy nagyon nehéz tökéletesen beállítani, aki először csinált ilyet és sikerült neki annak nagyon nagy mákja volt -
-
-
-
Sziszifeca
őstag
Mondjuk ahogy írtad a VID 1.2375v. Ezzel a fesszel kellene vinnie tényleg a 4Ghz-et.
Főleg ennek az FPO-jú proccnak.
LLC enabled? Ha nem, akkor állítsd enabledre, és a CPU feszt pedig 1.27500V-ra.
Így kb 1.2375V-ot fog kapni a procid, és szerintem stabil is lesz 4Ghz-en.
Próbáld ki. -
Próbáld ahogy itt leírtam 10.ből 9.embernél sikeres volt eddig! ja és azsem mindegy melyik Bios verzióval próbálod!
-
Sziszifeca
őstag
Szia.
Én a 477*8,5-es blend stabilhoz UD3R lapban ezeket állítottam:
LLC:enabled
Cpu fesz: procitól függ
mch core: 1.32V
mch ref: 0.800V
dram voltage: memória válogatjaTöbbi minden normalon. CPU term és ilyenekhez nem nyúltam(normal).
próbáld ki. vagy az mch core:1.34V is lehet ha neked így nem jó. -
Tibiajax
nagyúr
jaja, segitek majd.
egyébként, rohadtul nem kell semi nagyra gondolnod.. cpu term-nek, mhc-nek kell majd +fesz és csokolom. Többi mehet alapon. Nekem is ugy van most, ezek a kis 800-as crucialok is baromi jok, Ősitöl kaptam a hétvégén. 1080-on 1.9v-tal mint a szr ugy megy.
Este megnézem 1.8-al is, hátha. -
Tibiajax
nagyúr
hát akkor bajtárs, random krva nagy mákod volt..
isteni egyébként a kis procko, annyira imádom..olyan könnyen megy ilyen 3600-on pici fesszel pikkakk, h öröm nézni. Most, hogy nincs az a baszott kánikula végre, valami 38-36-35-35 fokos volt az este a prockó, a kis bordám rajta nem kézmeleg, hanem hideg.. nem bírtam vele betelni..megnyitottam a cpuz-t, a coretempet, nézegettem őket, fogtam a kezemmel a bordát és élvezkedtem ..
tényleg nagyon jó. Erre vágytam. -
for3l
senior tag
csak az a baj, hogy york esetében sokszor (általában mindig) a vcore növelése nem orvoslás az instabilitásra.
és btw, a blend 2. és 3. tesztje egyenlő a small fft 1. és 2. (8k és 10k) tesztjével, szóval annyiban igazat adok dime27-nek, hogy a blend az gyakorlatilag a 4. teszttől "indul" (nem számitva az első 1024k-s tesztet), vagyis 1 órát minimum érdemes várni, különben a "belnd-stabil" beállitásunk okozhat meglepetéseket komolyabb játékok vagy nagyobb igényű programok (esetleg több ilyen párhuzamos) használata közben..
mind ezektől eltekintve, nice eredmény Tibiajax!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged