- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Bocs, az előbb meg akartam nézni, csak valamért nem töltött be. Néztem jó magas a VID... De most megnéztem. A valós fesz 1.432v. Ez bőven a tűréshatron belül van. Q6600 1.5v tényleges feszig lehet adni még Intel bácsi szerint is. Viszont a hőfok picit magas, de szerintem nem vészes. Elvileg 70 fok fölött már meleg, de ha prime alatt 74 fok, akkor normál esetben sose fog 70 fölé menni, úgyhogy szwerintem ez így 24/7-be simán jó.
-
Qru
MODERÁTOR
Ha feszt emelsz, akkor nincs fesz visszavétel terheletlen állapotban. Ha auto-n van a feszvezérlés és órajelet emelsz akkor a lap automatikusan ad plusz feszt a procinak ezért nem megy a fesz visszavétel auto fesznél. Csak akkor lesz fesz visszavétel, ha beállítod a procifeszt fixen a VID-re (ez a procid gyárilag specifikál alapfesze) és úgy emelsz órajelet akkor marad a fesz visszavétel és a szorzó visszavétel is. Viszont alapfeszes tuningban ne várj túl sokat a procitól.
-
Üdv újra! Én eddig nem tapasztaltam olyat h a táp felpörög nagyon! Egészen mostanáig! 30 van a szobába + kikapcsoltam minden rendszerhűtőd (full csend lett)+ GPU Caps Viewer szőrös fánkja + Prime small fft = kb 3 perc után elkezdett zúgni a táp ventije! De csak addig még a rendszerhűtők nem mentek!
-
Brumi˘
addikt
-
A hűtő is és a proci is oké! Azt már a legelején kiszúrtam h melegebb az én quadom mint a többieké! Már alapon is! A polír semmit nem segített rajta, mintha nem is csináltam vna! Felmerül a kupak és a mag közötti elégtelen hőátadás! Nem tom!
bim! Tom h 450 a jobb de ugy nem akar elindulni!
-
proci985
MODERÁTOR
jó, azt tudom, hogy nem a tuning bajnoka, nem is annak vettem
viszont a hőfokok alapján még eszméletlen sok tartalék van a hűtésben, és gondoltam ha már tegnap délután óta folyamatosan benchelek, egy prime stabil 3.6ot ki kéne hozni... avagy nehogy már légen a közismerten kazán proci fogyjon el előbb, mint a hűtés
másfelől meg nézem a minimális prime stabil 9x266ot, jelenleg 1.22nél vagyok (stabil), azt hiszem az intel a VID meghatározásánál eléggé rászámolt
kíváncsi vagyok meddig mehetek lejjebb még... ok, van, akinek gyárilag nem kell ennyi, de már igy is több, mint 6 századdal kevesebb feszt kap az alapnál.
-
proci985
MODERÁTOR
az a helyzet, hogy van itthon egy kötegnyi venti, és azt tesztelgetem, hogy melyik mire képes a procihűtőn. mivel a procihűtőt el akartram alapból is forgatni, a lapot ki kellett szednem... ha meg már kint a lap, akkor házon kívül tesztelés mellett döntöttem, mert ugye így a ventikről jobb kép alakul ki bennem.
a ház egy Cosmos, amit a halksága miatt vettem, tehát a nyitott oldallap kizárva (hülyét is kapnék a Raptor kerregésétől, amit eddig nem hallottam
). sajnos a Scythe Kama és a CM ventik diszkvalifikálták magukat, nem lehet őket ráerősíteni a hűtőre. kár.
nem is olyan rossz ez a quad... a papst 4312vel 56-57fokos max hőmérségletet értem el a két melegebb magon, kupak 53, másik két mag 53, ambient 26. ahhoz képest, hogy légen 3.0@1.264en tesztelek, ez egész jónak számít -amíg meg nem néztem az alattam kettővel hozzászóló értékeit...
-
viszont az FPO asszem örökre rejtély marad, úgy néz ki lekopott egy helyen a kupak a hűtésnek köszönhetően...
na jön a Glacialtech.
-
proci985
MODERÁTOR
dehát, előbb legyen meg a rendes házszellőzés... utamatyám, gép az asztalon,, a Raptortól, amit normál esetben nem hallok épp kikészültem... a szobahőmérségletet pedig egy Lian-Li szabályozópanellel mérem... kocka e vagyok
fejlemények eddig: van új prime, már tud multithreadelni. szobahőmérséglet 26 fok.
móka indul
-
proci985
MODERÁTOR
Xigmatec csúcsmodell. az a legolcsóbb és az egyik legerősebb. esetleg ha terhelésigényes helyzetekben nem zavar a zaj, akkor a réz Ninja/120EX/IFX14 két böszme ventivel pár fokot rá tud verni (második ventivel még min 5 fokot lehet hozni), de azokhoz külön kell ventit is venni, tehát lényegesen drágábbak.
200cfmes ipari venti megural... bár énis hűtésen egy 100 és egy 140cfmest használok (asszem 140 és 200m3/hs teljesítmény)
-
nekem meg asusom nem volt még soha! abitom volt mindig is és egy se döglött meg sőőőt a tuningba is jeleskedett mind! gigából ez a 2.lapom, kicsit problémások de ha az ember kiismeri megszűnnek! állítólag a p35-ös sorozatba jobban megy a q6600 én nem tom nekem p45-ds4 van ebbe szépen megy,van egy db 16-es pcie 2.0 és.... a többi itt [link]
-
Qru
MODERÁTOR
Azért 1,6V már elég sok szegény Quad-nak. 1,5V felett nem nagyon adnék tartósan neki feszt. Két magos procikkal sokkal könnyebb magasabb fsb-t elérni. Anno 965P DS4-ben E6300-am ment 3,1GHz-et, ugyan abban a lapban Q6600 nem ment 2,7GHz felett. Lapot cseréltem, most megy 3,5GHz-et.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- OpenMediaVault
- BestBuy topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Medence topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Intel I3-9100F
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest