Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Mondjuk szerintem az esetek nagy részében nem biztos hogy oda is tudnál érni időben a helyre. Én mondjuk belvárosi vagyok, a lakásomból nem elérhető egy portál sem (out of range). Ha most betámadnák, nekem le kéne mennem, aztán ki a kapun még plusz 20 métert hogy valamit alkossak.
Na most jön egy üzenet hogy attack van, akkor szerinted fel fogok öltözni csak ezért hogy lemenjek?
Bár lehet ez azért van mert nem vagyok egy hardcore gémer még.D De ugyanez az eset fennáll akkor is ha éppen a város másik felében vagyok, akkor most tök mindegy, ha éppen elkezdik támadni a portált délelőtt, én meg este megyek haza...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár lehet ez azért van mert nem vagyok egy hardcore gémer még.D De ugyanez az eset fennáll akkor is ha éppen a város másik felében vagyok, akkor most tök mindegy, ha éppen elkezdik támadni a portált délelőtt, én meg este megyek haza...