- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
Sziasztok!
Pár napja nyomom az Ingress-t és nagyon sok mindent elolvastam. Ebben a témában is vagy 1000 hozzászólást. Van azonban még néhány homályos dolog:
1. Portált csak ember alkotta helyre lehet rakni, vagy mehet valami különleges természeti képződmény is? Sejtem, hogy előbbi, de miért?
2. Egy link eltörlése hogyan történik? Magától is törlődhet?
3. Field-el kapcsolatban mik a fő szempontok? Milyen elvek alapján csináljak sajátot? Szabályok? Valahol olvastam róla, hogy nem keresztezheti másik link, de pl. területén belül lehet portál? (idegen portál is?)
4. Rezonátorokat olvastam, hogy jobb a portáltól messzebb elhelyezni. Ez igaz? Elég egy helyen a kör szélén megállni és onnan pakolni, vagy körbe kell járni?
5. Mennyire van komolyan véve az "ellenségeskedés"? (Megkért egy másik oldalhoz tartozó, hogy ne támadjam a portáljait, mert már régóta tartja őket. Nem tudom mi a szokás és ha ez így bevett, akkor nem fogom támadni.)
6. A szürke portálokat miért nem látom a térképen? A telefonon már látom, de előre kinézni ezeket nem lehet, csak véletlenül rájuk akadni?Köszi,
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest