Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zharkanyi

tag

Sziasztok!

Pár napja nyomom az Ingress-t és nagyon sok mindent elolvastam. Ebben a témában is vagy 1000 hozzászólást. Van azonban még néhány homályos dolog:

1. Portált csak ember alkotta helyre lehet rakni, vagy mehet valami különleges természeti képződmény is? Sejtem, hogy előbbi, de miért?
    2. Egy link eltörlése hogyan történik? Magától is törlődhet?
    3. Field-el kapcsolatban mik a fő szempontok? Milyen elvek alapján csináljak sajátot? Szabályok? Valahol olvastam róla, hogy nem keresztezheti másik link, de pl. területén belül lehet portál? (idegen portál is?)
    4. Rezonátorokat olvastam, hogy jobb a portáltól messzebb elhelyezni. Ez igaz? Elég egy helyen a kör szélén megállni és onnan pakolni, vagy körbe kell járni?
    5. Mennyire van komolyan véve az "ellenségeskedés"? (Megkért egy másik oldalhoz tartozó, hogy ne támadjam a portáljait, mert már régóta tartja őket. Nem tudom mi a szokás és ha ez így bevett, akkor nem fogom támadni.)
    6. A szürke portálokat miért nem látom a térképen? A telefonon már látom, de előre kinézni ezeket nem lehet, csak véletlenül rájuk akadni?

Köszi,
    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák