- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
zharkanyi #2161 üzenetére
megkért egy másik oldalhoz tartozó, hogy ne támadjam a portáljait, mert már régóta tartja őket
Jó, majd én is megkérem itt a környéken azt a 6-8-10 embert, hogy ne támadják már állandóan a portálokat, mert így nem tudom otthon ülve a tökömet vakargatni nyugodtan.
De akkor minek is játszok ilyet?Mellesleg a minél tovább megtartott portálokért ugyebár badge jár, és ez a játék nem arról szól, hogy szegény ellenfélnek kényelmesen szerezzük a cuccokat.
Nem véletlenül jár jutalom azért, hogy minél tovább tart valaki egy portált, de ez ne jelentse már azt, hogy háháhá én már 200 napja birtoklom, mekkora királyállat vagyok, azigaz, hogy mindenkinek kisírtam a lelkem, hogy ne bántsák már, mert ez az egyetlen boldogságom az életben...És a lényeg, ahogy wwenigma is írta: ez egy játék, és mint minden játék, ez is addig jó, amig örömet szerez. De a játékban benne van az is, hogy időnként vesztünk/lerombolják kedvenc portálunkat. Lehet sírni, az bejön az óvodában is...
És mondjuk ha valaki futárként dolgozik, vagy egész nap a várost járja valamilyen okból, azzal úgysem tudok versenyezni, ezért idegeskedni kár.És milyen jó, hogy ezeket leírtam, majd amikor folyamatosan szétszedik a portáljaimat akkor majd olvasgatom, nehogy felrobbanjak
róland: közben írtál
Én nem vagyok régi játékos, de én is a lehető legmesszebb állva teszem le a rezókat, ha tehetem. Írtad, hogy nem biztos, hogy ez a célszerű. Ez mit jelent?
-
róland
veterán
válasz
1.) Ember alkotta hely. (Gyakorlatilag a Google POV adatbázisát építed. Eredeti elképzelés szerint illene leírást is készíteni a portálról.)
2.) l. Wwenigma
3.) Field csak másik fölé húzható. (Linkek nem keresztezhetik egymást, s meglévő fieldben sem újabb field, sem link nem készíthető.) AP-zni az Onion-fieldek a legjobbak: azaz 4 db portállal 4 field készítése.
4.) Itthon - régi játékosoknál - az az elterjedt, hogy olyan messze állnak meg a portáltól, ahol még épp eléri a szkenner. (Átböngészve a játék leírásait nem biztos, hogy ez a legcélszerűbb megoldás a rezonátorok elhelyezésére.)
5.) Ellenségeskedni akarsz vagy játszani? (Te döntesz!) Nekem mindkét csoportból vannak jó ismerőseim, akikkel akár egy közös partira is összejövünk.
6.) Szürke portálok csak azon a nagyításán láthatók a térképnek, amikor már az L0 portálokat is megjeleníti.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
1., Ember alkotta, a sztori szerint.
2., Magatol is ha lemerul valamelyik tartóportál vagy kevesebb mint 3 rezonator marad rajta.
3., A lenyeg hogy ne keresztezzék egymast, illetve a kiinduló portál nem lehett field alatt ( a cél igen) Field alatt lehet barmi, portal vagy masik field.
4., tamadas kivedesere jobb ha nem egy kupacba van, a szélére érdemes megállni - nem kell maszkalni a masikhoz hanem egybol lehet mindet rakni.
5., Le kell ütni, nem kell foglalkozni vele. Persze morogni fog, de ez a jatek...
6., az intel mapon csak bizonyos nagyitasban latszanak, lent irja alul mettol-meddig mutatja, milyen szintűeket
Új hozzászólás Aktív témák
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- Politika
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Biliárd és snooker topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest