Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
Szerkesztési időn belül újra írok, mert más a téma.
GPS első bekapcsolás után a szabadban 2-3 perc alatt felállt a rendszer, tartotta a holdakat a tetőteres házban is! Egyenlőre merül, mint a nyeletlen fejsze, de ezt a folyamatosan működő és erős kijelzőnek tudom be, meg az akkunak is tanulnia kell. WIFI gyors, stabil.
A legnagyobb gondom az, hogy egyenlőre nem tudom beállítani a mobil netet. Felismeri a Voda hálózatot, minden megy, csak nem csatlakozik. Szolnokon megy a 2100-as rendszer, mégsem jó. Elméletileg automatikusan fel kellene ismernie a Voda beállításait. Cserélgettem a SIM kártyahelyeket is. Tipp?
Salierinek:
1.04-es, azt hiszem a legújabb. Minden a helyén van, de meg kell szokni, elég sok az eltérés a beállítások menüben - el vannak dugva bizonyos kapcsolók. Gyors, semmi akadás eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest