- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
Srácok, halál ez a Telenor minden féleképpen... Ma reggel tesztelném a kocsiban a navigációt erre elkezdett megint screen-lockolni. Ezután folyamatosan figyeltem a szenzorokat, főleg a mágneseset de semmi változás nem történt screen-lock bekövetkezésnél.
Aztán leraktam asztalra és egész tűrhető volt, viszonylag ritka volt a screen-lock. Le akartam tölteni rá egy appot, hozzá se nyúltam, hanem laptop webről küldtem le és amint elkezdett letölteni azonnal jött a screenlock, folyamatosan nyomta amíg le nem jött. Azután bent hagytam a kártyát de átváltottam a telecomora az adatkapcsolatot és megint letöltöttem egy másik appot és láss csodát meg se mozdult a screenlock.Azt kell mondjam a telefon jelen állapotában teljesen inkompatibilis a Telenor adatkapcsolatával. Már csak azt nem tudom az NVRAM frissítés ebbe belejátszott-e, illetve új ROM telepítése visszarakja-e az NVRAM eredeti állapotát.
Ha valakinek most official 108 van fent NVRAM mókolás nélkül, azt megkérném, hogy csináljon egy mentést mindkét modem sw-ről. (META indít, TG-s nvram database betölt, upload ini from flash, save to file, factory mode-váltás wg sávra, majd vissza a feltöltő modulra, WG-s nvram database betölt, upload ini from flash, fájl mentése)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest