- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
Az 1.0.8-as GPS fixes rom van fent, az MNShop-os verzió. Azon kívül rootoltam, és AndroidTweaker 2-vel adtam hozzá egy-két dolgot. Auto Tweaket lefuttattam rajta, illetve rávarázsoltam a Bravia Engine v3-at. Viper4Androiddal fel van javítva a hang, és ennyi. A telefon így teljesen jól működik, hiba nélkül.
A GPS-t használtam gyalogosan Szeged belvárosában, illetve Pécsen, nem volt vele gond szerencsére. Az is hozzátartozik, hogy Sygic, Waze, meg ilyen balgaságok nem fognak meg engem annyira, hogy ezekkel szívjak. Fent van a full EU-s hárombetűs, és teszi a dolgát. Epo-hoz, meg hasonlókhoz nem nyúltam hozzá.
Autóban, borús időben is vette az akadályt a kütyürü, Bonyhád-Kaposvár útirányon most hétvégén oda-vissza. Előtte Bonyhád-Szeged, illetve Bonyhád-Keszthely.Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy ezekben megegyeznek-e a GPS modulok, mert öcsém barátnője nem rég vett egy ilyet, neki is végigzongoráztam mindezt, és a GPS neki is ugrál néha, de csak akkor, ha nem tiszta az ég...nem tudom mit pakolnak bele ezek a kis kínaiak.
Nagyon nem piszkáltam bele, főleg azzal az újdonság kínai csodával nem, nem akarom téglázni a telefont, főleg, hogy jól működik eddig minden.
Ami még fontos lehet, hogy nekem még 1.0.4-el jött kínából, a csajé már 1.0.5-el. Én az 1.0.4-re download onlyval raktam fel a sima 1.0.8-at, majd arra szintén download only-val raktam fel a mostanit.
Remélem válaszoltam mindenre

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest