Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• iamdoki

tag

Az 1.0.8-as GPS fixes rom van fent, az MNShop-os verzió. Azon kívül rootoltam, és AndroidTweaker 2-vel adtam hozzá egy-két dolgot. Auto Tweaket lefuttattam rajta, illetve rávarázsoltam a Bravia Engine v3-at. Viper4Androiddal fel van javítva a hang, és ennyi. A telefon így teljesen jól működik, hiba nélkül.

A GPS-t használtam gyalogosan Szeged belvárosában, illetve Pécsen, nem volt vele gond szerencsére. Az is hozzátartozik, hogy Sygic, Waze, meg ilyen balgaságok nem fognak meg engem annyira, hogy ezekkel szívjak. Fent van a full EU-s hárombetűs, és teszi a dolgát. Epo-hoz, meg hasonlókhoz nem nyúltam hozzá.
    Autóban, borús időben is vette az akadályt a kütyürü, Bonyhád-Kaposvár útirányon most hétvégén oda-vissza. Előtte Bonyhád-Szeged, illetve Bonyhád-Keszthely.

Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy ezekben megegyeznek-e a GPS modulok, mert öcsém barátnője nem rég vett egy ilyet, neki is végigzongoráztam mindezt, és a GPS neki is ugrál néha, de csak akkor, ha nem tiszta az ég...nem tudom mit pakolnak bele ezek a kis kínaiak.

Nagyon nem piszkáltam bele, főleg azzal az újdonság kínai csodával nem, nem akarom téglázni a telefont, főleg, hogy jól működik eddig minden.

Ami még fontos lehet, hogy nekem még 1.0.4-el jött kínából, a csajé már 1.0.5-el. Én az 1.0.4-re download onlyval raktam fel a sima 1.0.8-at, majd arra szintén download only-val raktam fel a mostanit.

Remélem válaszoltam mindenre :)

Új hozzászólás Aktív témák