Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Köszi a nyugtatást, nem jön most rosszul. A gond, hogy nem nekem lesz, hanem rokonnak. De a felelősség az enyém. Elmondtam, mire lehet számítani, azt abból eddig semmi. Én egyenlőre elvagyok a kamionplatómmal
(ZP990 CS), de a hölgy és a szülői háttér nem biztos, hogy osztja (az erőltetett) kincstári optimizmusom. Csak legyek túl rajta... Még egyszer kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 256GB - Silver Shadow - Samsung.hu vásárlás (2026.01) + garancia, Kártyafüggetlen
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- iPhone 16 Pro 512GB gyári független 2026.05.22. Apple jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ZP990 CS), de a hölgy és a szülői háttér nem biztos, hogy osztja (az erőltetett) kincstári optimizmusom. Csak legyek túl rajta... Még egyszer kösz.