Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
Nyomoztam egy kicsit, egyértelműen az etc/firmwre mappa tartalma határozza meg a baseband-et (ha szétnéztek weben számos telónál cserélgetik a baseband-et és ezt egy CW ZIP installal terjesztik, ami a firmware mappát tartalmazza és flasheli be, ha letöltesz bármi ilyet és belenézel a zip-be láthatod)
A másik, hogy a radió hardver és a baseband között a RIL tartja a kapcsolatot, ezt pedig a system/lib "akármilyen-ril.so" fájl tartalmazza. (olvasgatni való: [XDA-link]
szóval ha az 101-ből és a 108-ból kiszedett RIL fájlok egyeznek, azzal nem kell foglalkozni, csak a firmware mappát kellene cserélni (azért én még ezt a mddb mappát is cserélném, de erre nem találtam még hivatkozást) és valószínűleg nem elég a restart, hanem wipe data restart kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Szemüveges topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64 GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest