- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
BladeHero #15193 üzenetére
Azért vettem viccesre, mert nem volt érthető. Lehetett volna arra gondolni, hogy magyar (TopMap) térképeket szeretnél az összes EU országról. De ilyen nincs. Lehetett volna úgy is érteni, hogy a helységek nevére magyarul lehessen keresni (az összes EU országban), de mint írták ez meg nem a térképállománytól, hanem a programtól függ. Feltételeztem majd pontosítod a kérésedet.
Az már csak hab a tortán, hogy a kérésedre ebben a fórumban érdemben nem is szabad válaszolni, mert a warez tiltott. Márpedig Wayteq gépre legálisan nem lehet Primo-t telepíteni, másolni. Ebből következően térképeket sem. Ezért javasolták a Google használatát, ami a legtöbb esetben segíteni szokott.
-
fil
őstag
válasz
BladeHero #15193 üzenetére
A térképeken - szerintem - a helységnevek mindig az adott ország nyelvén vannak feltüntetve. Pl. Nagyváradra ,ha a navidban a magyar nyelv van beállítva kereshetsz így, de a térképen Oradea-ként fog megjelenni. Nem a térképeknek van nyelvük, hanem a navi programnak.
Nem tudom ,hogy erre gondoltál e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest