- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ditibo
csendes tag
-
DM43
Topikgazda
válasz
Toggyuri #14461 üzenetére
Például ez a program
-
Babsanyi
csendes tag
válasz
Toggyuri #14448 üzenetére
Kuksa90 megírta a tutit. Először én is ki-be csomagoltam célszoftverrel, aztán totalcommander-rel. Az első esetben azonnal kidobott a Primo induláskor. A második esetben is, aztán amikor a totalcommander-t használtam a file-nevek átírására és törlésére-bemásolására külön kicsomagolás nélkül, akkor automatikusan megoldotta és lőn csoda, a Primo is elfogadta. Nem vagyok egy számítógépes zseni, az okát nem tudom, de így működik.
-
-
snowdog
veterán
válasz
Toggyuri #14410 üzenetére
Leginkább speciális ismeret kell hozzá. Azért nehéz megszerezni, mert a témakört eddig még soha sehol nem publikálták. Aki foglalkozik vele, az magának szedte össze az információkat, ahonnan csak tudta (főleg a netről). Aztán nem árt egy-két konvertáló program, és rengeteg türelem. Többé-kevésbé ennyi.
-
snowdog
veterán
válasz
Toggyuri #14306 üzenetére
Szerintem egyszerűbb, mint bohóckodni az UX el.
Ennek a mondatnak azért rossz a kicsengése, mert bohóckodhat az is aki használja, és az is aki készíti. Ha próbáltál valaha akár skint, akár ux modult készíteni, módosítani akkor tudnod kell, hogy bohóckodással nem mész semmire. Tehát a kifejezés mind a felhasználókra, mind a készítőkre nézve elég sértő.
Szerintem egy "elnézést" mindkét csoport elfogadna.
-
kuksa90
őstag
válasz
Toggyuri #14306 üzenetére
Nem tudom, neked milyen elképzelésed van a bohóckodásról.
Ugye két verzió létezik: vagy a nyakadbaborítanak egy csomó felesleges motyót, vagy kiválasztod azt, amire szükséged van, - a többi nem terheli feleslegesen a vasat, és nem teszi áttekinthetetlenné a kijelzőt.
Ha neked ez utóbbi bohóckodás, akkor én is csatlakozom a bohócok táborához. -
LámaZ
addikt
válasz
Toggyuri #14223 üzenetére
Re: sebességhatárok...katasztrófa
Igazából, olyan gyakoriak a változások, hogy lehetetlen lekövetni őket.
Szerkesztgetem az OpenStreetMap térképeit, és a lakóhelyem közelében frissítem a sebhatárokat, de egyrészt az OSM térképeit kevés navigációs program használja, másrészt, azok sem frissítenek gyakran térképet, amelyek használják.Erre a problémára csak egy megoldás lenne: ha valahol egy központi adatbázisban tárolnák az utakat, utcákat stb. illetve ezek szakaszait, és az egyes út- és közterület-fenntartók kötelesek lennének naprakészen tartani az út alapvető adatait: egy- vagy kétirányúság, burkolat típusa, sebességhatár, behajtási engedélyek stb.
Sem a profi térképészek, sem a lelkes önkéntesek nem tudják gyorsan és megfelelően kezelni ezeket a problémákat.
-
snowdog
veterán
-
nemcso
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest