- Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül
- iPhone topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malvin1
tag
válasz zsiga68 #19059 üzenetére
google: jó 5let, csak tudni kellene, hogy mit is keressek:
ha az eddigi "keresgélés", kísérletezés, és az ebből levont következtetéseim helyesek, akkor ez az új dll tts_v8-hoz való (de akkor miért v5, a backward kompatibilitásról már nem is beszélve).Szóval találtam néhány tts_v8-as "nőszemélyt", akik működnek ezzel a dll-el:
1. Eszter1: majdnem tökéletes, de a táblákat nem hajlandó bemondani - pedig ez már az "ős" primoban (1.0 vagy 1.1) is működött.
2. Eszter2: már "gyengébb". Pl. konzekvensen nem ismeri, azt, hogy "körforgalom következik". Ha már bent vagyok, akkor "kegyesen" hajlandó "kinyögni", hogy "hajts ki a 3. kijáraton".
3. Andrea. Na ez az igazán fura szerzet:
- ilyeneket mond: "menj tovább kettő pont öt kilométers"
- a körforgalom következik-et ismeri, viszont sem előtte sem bent nem tudja, hogy hol is kellene kihajtani: "hajts ki a ... kijáraton".
- sebesség túllépésnél a legérdekesebb: mindkét Eszter annyit mond "a megengedett sebesség x km/óra", Andrea viszont ez előtt még mond egy jó hoszú, viszont tökéletesen érthetetlen szöveget (az első szó talán az, hogy ipszilon )Ezek után mit is keressek?
Speedcam szimulációs módban: éppen a google mutatta meg, hogy ez a "felhasználói igény" 2009-2010 óta nem csak a Primo-nál, de szinte az összes GPS sw.-nél megjelent. Miért nem lehet ezt megcsinálni?
Különösen a fentiek fényében: vezetéskor a navigátor majd vagy mondja, vagy nem mondja azt ami be van állítva. És ha mondja, akkor vagy érthető vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
malvin1
tag
válasz zsiga68 #19242 üzenetére
Esetleg lehetne konkrétabban?
Primo-ról van szó, tehát hol is vannak a data.zip-ben a kategóriák?
(gondolom, ez alatt a speedcam.txt-ben lévő kategória-számokhoz (TYPE) tartozó szövegeket értetted)btw. ha ez így van, akkor miért "terjednek" ezek a sys.txt "betétek"?
Mellesleg a PLajos kollekció readme-jében azon Primo felhasználók számára, akik szeretnék néven nevezni a super trafipaxokat, van egy sys.txt "ajánlás":[speedcam_category:11]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Telepített szupertraffipax az útvonalon."így, magyarul , ami ugye "üti" azt, hogy a sys.txt-be csak angolul lehet írni, na meg azt is, hogy kategória csak a data.zip-ben lehet. (PLajos csak-csak ért hozzá, az meg már egy másik kérdés, hogy nekem, bármelyik receptet is követem, nem jön össze a magyarítás)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
wihar123
aktív tag
válasz zsiga68 #19477 üzenetére
Sziasztok!
Kettőt én is ismerek:
- ColorSchemes.exe
- ColorViewer.exe
Okos és Egyszerű programok, könnyű a velük való szerkesztés, de bütykölés előtt nem árt menteni a szerkesztendő fájlt."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Jaki2000
aktív tag
-
Jaki2000
aktív tag
válasz zsiga68 #19913 üzenetére
Szia! Köszi!
Ez így nem jó. Ha a felhasználóit kikapcsolom, megszűnik minden opció az átnézetre, 2D észak is. Ha csak az áttekintést kikapcsolom, akkor is kikapcsol a 2D észak. Valami sys opcióra gondoltam.
Ha már beszélgetünk, volt olyan is, hogy a bal oldalom a sebességhatár mellett, együtt látszott az aktuális sebesség és az eltérés %-ben. Ez roppant praktikus volt, de valahol eltűnt ez a skinem.csferke: Valójában értem én ezt. Minden leágazásnál boldogság, hogy végre nem itt kell még lemenni. Legalább nem alszok el
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
veterán
válasz zsiga68 #19926 üzenetére
OK, megpróbálom mégegyszer, de azon kívül, hogy magyarul leírt dolgot angolra fordítom, nem sokat tudok hozzátenni a kérdéshez...
Szóval léteznek egy országra vonatkozó állományok, pl. Hungary_HERE_2016.Q4_161201.fbl
De ezen kívül léteznek nagyobb régióra, p. Kelet-Európára vonatkozó térkép állományok is, pl.
Eastern_Europe_HERE_2016.Q4_161201.fblA kérdésem arra vonatkozik, hogy ezek a Nyugat, vagy Kelet-Európára vonatkozó térképek mire jók.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
Francia91
veterán
válasz zsiga68 #20231 üzenetére
Próbálgatás szintjén vagyok egyenlőre. Elsőre az iGo NextGen 9.18-as volt fent, ott volt olyan lehetőség hogy "Kamion", de annak adatait nem tudtam állítgatni (ezért is írtam ide, hogy a programmal van a baj, vagy a Primo való erre). Feltettem a Primo-t (9.6.29), ott tudtam állítgatni a kamion tömegét, hosszát, meg minden fontos dolgot
(WayteQ X995 - Android)[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Redmi Note 12 Pro + 5G 8/256GB /// Újeszerű // Áfás Számla
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 14 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest