Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
papsoka #18673 üzenetére
Sajnos ezt én is tapasztalom a saját gyári Primo-s eszközömnél. Teszteltem is, számomra az derült ki, hogy az adott helyen megengedett sebességgel haladva (mindegy hogy lakott terület, országút vagy autópálya) akkor mondja az azonnal végrehajtandó manővert, amikor már gyakorlatilag vészfékezéssel lehetne a szükséges sebességre lelassulni. Szimulációnál jókor mondja, de ott a kiírt "haladási sebesség" kb. 20-25%-kal alacsonyabb. Tehát már a manőverbemondás előtt ajánlatos csökkenteni a sebességet, legalább a fentiek szerint.
Amikor ismeretlen helyen járok - persze pont olyankor kell leginkább a GPS - akkor az utolsó előjelző bemondás után igyekszem figyelni (vagy jobbik esetben figyeltetni) az eszközön a következő manőver távolságát jelző számot, és aszerint lassítok. Ez egy fapados megoldás, de én nem tudok jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest