Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plajos
aktív tag
-
plajos
aktív tag
No várjál, te kevered a dolgokat! Az általad említett riks38_modPL_da.zip az iGO8 skin, én a Primóba raktam a Figyelmeztető táblák hangos bemondását.
Ezt a funkciót bármelyik skinbe bele lehet integrálni, de ahhoz ismerni kell az iGO script nyelvezetét.
iGO8-ba áttenni macerás, de nem lehetetlen, Primóba pedig a megfelelő programsorok átmásolásával lehetséges. -
KZ_3D
tag
válasz
kisspista #2593 üzenetére
Ebben van az általam említett riks38_modPL_da.zip állomány:
http://riks.fw.hu/files/riks38_mod16_PL_da.rarAhogy írtam, nekem szimulációban nincs se Ding, se Eszterke. Kocsiban élesben még nem próbáltam ki.
De viszont a GJA_v2.19.1D_CsL.zip skinbe (480x272) bele tudtam tenni ezt a hiányzó menüpontot, de a szimulációban akkor sincs hangja ! Élesben szintén nem próbáltam ki.
-
KZ_3D
tag
Plajos,
2010.augusztusi Primón, Wayteq 950BT-n próbálnám az Eszter hangot működésre bírni a figyelmeztető hangoknál, egyenlőre szimulációnál (később majd kocsiban próbálom ki..). A "teljes" Eszter opciót kiválasztottam, Audio mappát bemásoltam.
Az előbb azt írtad, ha jól értettem, hogy a Te branding.zip állományodat bemásolva elvileg bármelyik skinnel működik ez a funkció.
Én próbáltam többféle skinnel (CSL, Dafunk,..), de az a gondom, hogy ez a beállítási lehetőség (Semmi, Ding, Eszter, Teljes Eszter) nem jelenik meg, csak az általad készített skinnél (riks38_modPL_da.zip).
Ha viszont nem jelenik meg ez a lehetőség, akkor nyilván nem fog megszólalni Eszterke, mert vélhetően alapbeállítás a Ding.Érdekes módon a szimulációnál a Ding sem szólal meg (kocsiban élesben igen).
-
kisspista
senior tag
-
snowdog
veterán
válasz
Wolfskin #2578 üzenetére
http://igo.forumx.hu/viewtopic.php?t=497&mforum=igo
"GJA 2.17 - 2010.10.07
...
Az elképzelést az szülte, hogy a második fedélzeti számítógép szinte soha sem használt. Szóval úgy döntöttünk, hogy odatesszük a "Tankolás emlékeztető"-t.
A működési elv az, hogy beírod a feltételezett vezetési távolságot, vagy az üzemanyagtartályban levő üzemanyagot literben (amit átszámítunk kilométerre). A benzinkút POI-k láthatósága automatikusan kikapcsolódik.
A megtett távolság alapján kapunk egy vizuális és/vagy hang figyelmeztetést arról, hogy mikor kell tankolni, továbbá a benzinkutak POI láthatósága automatikusan visszaáll.""Gurjon Üzemanyag emlékeztető beállítások>Benzinkút POI láthatóság váltása -ról vedd le a pipát."
-
Wolfskin
őstag
akkor emiatt... én azért bírom azt a tankolós funkciót, nem tudom valahol kikapcsolni, hogy ne kapcsolja ki a benzinkutakat?
ps: a tankolás emlékeztető hasznos lehet, amikor hosszú útra mész, vagy nem tele tankolod, csak valamennyiért teszel bele és/vagy rossz a visszajelző az autóban.
-
-
nzoli2
tag
Pár képernyő mentés Primo V.1.2-ről
[dropbox_primo_1_2_EU]valamint videó róla:
[youtube] -
Wolfskin
őstag
Nálam a benzinkút ikonokat mindig kikapcsolja valami. Ha újraindítom, azokat újra be kell kapcsolni, a többi (1-2 étterem és bolt, tömegközlekésés) marad változatlanul
A ClearSave-t kikapcsoltam, akkor is. És csak a benzinkutakat...
a Plajos GJA_218_PL_mod2a van fentAzt tudja valaki, hogyan lehet beállítani, hogy 2D-ben korlátozza /ne mutassa a sebességmérő kamerákat?
-
TRob1
veterán
Akkor már legyen itt az alap gurjon 2.19 is (elvileg a végleges
):
480x272: GJA_v2.19.1_480x272_FullPack
800x480: GJA_v2.19.1_800x480_FullPack -
plajos
aktív tag
A háttérfény szabályozást a következő módon lehet beállítani:
(hosszadalmas folyamat, csak akkor kezdj bele, ha sok időd van!)
Az iGO8 data.zip fájlból másold ki a config/devices mappából a fájlokat. Ezekben a fájlokban különböző készülékek beállításai vannak, benne a háttérfény állítás is ([power] szekció)
A teljes [power] szekciót másold a te sys.txt-d végére és próbáld állítani a háttérfényt. Ha nem változik akkor egy másik fájlból másold át a [power] szekciót. Ha nem változik addig ismételgesd amíg jó nem lesz. Ha változik örülj, és oszd meg másokkal is. -
TRob1
veterán
válasz
kisspista #2561 üzenetére
Akkor nálad van valami gebasz, mert nálam se felejti el, meg a több mint 400 letöltő közül se jelzett senki ilyet.
Azt a clearsave-t azért próbáld meg kikapcsolni, mivel ha az törli a saveból a poi_visiblities.txt-t, akkor ugye csak kénytelen visszaugrani alapra (habár nem kéne törölnie)
-
TRob1
veterán
válasz
rolmillion #2558 üzenetére
Ugyanez nekem is.
Branding: Szívesen mindenkinek!
-
verlajos
csendes tag
válasz
rolmillion #2553 üzenetére
Hálás köszönet, várom a fejleményeket.
Trob: Még nem próbáltam a fényerő beállításokat, de most pótolom..., egyébként hálás köszönet az ikonokért.
-
axelbox
tag
Tudja valaki mi ennek a hibaüzenetnek az oka?
User interface reolution
( 800x480 ) is not supported
or compatible skin can not
Exiting applicationazóta produkálja mióta a gurjon 2.18-at lecseréltem 2.19-re....
-
TRob1
veterán
válasz
rolmillion #2553 üzenetére
Hohohó, nagy királyság, köszi, ez kellett nekem is. (mondjuk nekem 430as carrera van, de ahhoz is jóóó) Akkor már egy kérdés: a fényerő állítás működik primoban nektek? Mert nekem az se.
-
rolmillion
csendes tag
válasz
verlajos #2549 üzenetére
Hello
Itt a varázssor:
[bluetooth]
btappl="\ResidentFlash2\App\BT\phonelink.exe"Írd be a sys.txt-be és a Gurjon skinben a bluetooth legyen külső.
Utána ha rámész a telefonra a beállításoknál, akkor a GPS Bluetooth menüjébe kerülsz, ahol tárcsázhatsz, kapcsolódhatsz stb.
Orosz oldalon találtam, mazsolázni kellett a citil betűk közt.Fm transmtterrel még nemtom mi van.
Szinkronizálni azóta se sikerült, de lehet hogy nem is baj, legalább nem tudjuk elb*szni a rendszert. Hülyebiztos a GPS....
-
kisspista
senior tag
Nekem is gondom adódott az audio mappával!
Nekem sima GJA_v2.18D_800x480 skin van fent (nem az oldaladról származó verzió); audio mappa a Primo gyökérkönyvtárában (kicsomagolva --> Primo\audio mappa) és szimulációban nem mondja Eszter hang a közúti audio mappa tartalmát.... Lehet vezetéskor mondja csak? Bár korábbi hozzászólásból is kiderül, lehet valami gubanc van vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest