Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qantum
senior tag
Sziasztok ! Érdemes lenne TMC vevőt venni , vagy nincs túl nagy haszna ?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
formasu
tag
Egyenlőre logikus magyarázatot nem tudok rá, több mint 150 letöltés volt eddig, és csak ma jeleztétek, hogy van ilyen.
Lehet, hogy csak mi ketten csináljuk hibásan? Bemásoltam mindent, ahogyan leírtad ismét, és MINDEN MÁST! letílt! 0/0-t ír ki, nincs választás a Scheme-kben, de a Skinek között tudok! Utána csak annyit teszek, hogy kitörlöm ezt a három / gfx, sys.txt-ből, és a Scheme-ből / új elemet, és visszaáll bekapcsolás után minden. Tudom már a Scheme-ket változtatni / PLajos féléket is! / , Skineket is, mindent! Lehet, hogy valamit, ami Neked természetes, ezért nem írtad oda, nem jól csinálok?
[ Szerkesztve ]
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
Spark86
csendes tag
Nekem ezt a problémát Wolfskin leírása oldotta meg:
#1226Bár tény, hogy itt nincs értelme használni a shift-et, mert ha belegebedsz is, csak a szó első betűjét fogja naggyal írni, a többit kicsivel, de ez engem nem zavar, mivel az esetek 99%-ában erre van szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
kopez
tag
Helló Mindenki!
Sajnos primora próbáltam kis betüket varázsolni,de nem sikerült.Minden beraktam a helyére,kiválasztom az kis magyar betüket,és mégis nagyot ir.
Mi lehet a problematika?köszi
-
m.jeno
senior tag
A kártya utólagos betétele a gond, indításkor bent kell lenni a kártyának, a beállításokban állítsd át, hogy ne autómatikusan induljon a program, akkor a menü fog bejönni.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
rboyy
csendes tag
válasz Luissimo #1789 üzenetére
Hát az én készülékemen úgy működik (piszkálgatás nélkül): benne a gyári kártya, bekapcs, amigo elindul, gép menüpontjai nem elérhetők, programbóll kilépni csak kikapcsolással lehet. Ha úgy indítok hogy nincs benne kártya akkor gép alapmenüi jönek be, kártya berak navigomb nyomás nem csinál semmit. Most akkor a gép rossz?
-
Luissimo
veterán
-
axelbox
tag
Próbáltam visszaolvasni a fórumban,ugyanis szeretném megtudni,hogy van-e lehetőség arra,hogy 3D-ben a haladás iránya mindig aluról fölfelé legyen,vagyis ne forgassa a képernyőt a haladási iránytól függően.
-
formasu
tag
Szia!
Valamit nagyon nem csinálok jól, mert miután megcsinálok mindent / szerintem! / , ami a letöltött fájlban lévő "olvass el.txt"-ben van, nem tudok választani a scheme-k közül, sem nappalit, sem éjszakait, a Tieidet sem! Miután kitörlöm ezeket, és a gfx mappát is, és a sys bejegyzést, már tudok választani. Gurjon 215-öst használok, de megpróbáltam alapértelmezettel is, akkor sem jön választási lehetőség a scheme-k között, csak egy. Mit csinálok rosszul?A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
m.jeno
senior tag
Elég érdekes készüléked lehet, amin a gyári progi nem indul nem piszkáltál bele kicsit nagyon
Az órával kapcsolatos problémádat a navon már megoldotta, olyan formában, hogy akkor lesz majd pontos időd, ha felcsatlakozol a műholdakra, majd azok adnak neked megfelelő óra jelet, legfeljebb a beállításokban az időzónát kell megadnod.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
rboyy
csendes tag
Oké rendben nem legális, megértettem!
Akkor a következőben segítsetek: hogy lehet megoldani azt hogy a navon n560 alapmenüben található kicsi piros autóval szimbolizált navigáció gomb lenyomásával induljon el a készülékhez csomagban vett amigo?
Illetve hogy, kell beállítani az órát mert nekem minden bekapcsolás után be kell állítani a dátumot, időt, függetlenül attól, hogy mennyi van az aksin.
Megoldotta már ezeket valaki?Kösz a segítséget!
Bocsi Luissimo de topicban is újonc vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Sőtmitöbb, IRGUM-BURGUM !!
Mitkeres ez a dolog a topicban, mértnemvan a navon topicban benne ???[ Szerkesztve ]
-
rboyy
csendes tag
Szia m.jenő!
Bocs hogy zavarlak, de aszthiszem tudsz nekem segíteni.
Elég hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz de van egy navon n560-asom amigoval sd kártyán.
Van primo-m és igo8-am is sd kártyán.
Hogy tudom használni őket a géppel, mert ha beteszem ezeket a kártyákat csak a navon kezelőfelület jön be a képnézővel stb.... és ha a navigációra katintok nem történik semmi.Elméletileg a sys és data filokat kellene átalaítanom és utána futnának a gépen, de ezekhez tényleg hülye vok.
Segítségedet előre is köszönöm. Üdv.: rboyy -
m.jeno
senior tag
Kösz!
Akkor vagy a scheme-ben lévő color.ini-ben módosítod a következőt a Te képednek megfelelő elérési útra:[other]
texture="gfx/day/texture.spr"
sun="gfx/day/sun.spr"
sky="gfx/day/sky.spr"
heightcolormap="dayheightcolormap.bmp"
background_picture_0="$sky0.bmp" - ennek a helyére beíros a Te nappali képed elérési útját
background_picture_1=""
background_picture_2=""
background_picture_3=""
background_picture_4="" - ide beírod az éjszakai képed elérési útját
sun_picture_0=""
sun_picture_1=""
sun_picture_2=""
sun_picture_3=""vagy a sys.txt-be beírod a fentiből csak a két módosítandó sort:
[other]
background_picture_0="$sky0.bmp" - ennek a helyére beíros a Te nappali képed elérési útját
background_picture_4="" - ide beírod az éjszakai képed elérési útját[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
Tonyk
veterán
Segítséget kérnék.
Van ugye ez a két háttér, trollkodok itt már vagy 2 órája, de nem jövök rá hogy a fenébe kéne belepakolni, hogy látszódjon is. Olvastam már barnding.zip -ről, data.zip-ről, gfx mappáról. De nem akarja az igazságot.
1x már hónapokkal ezelőtt megcsináltam, de elfelejtettem hogyan...ötlet?
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Tudna nekem valaki linkelni magyar poi csomagot? Elore is koszonom.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
formasu
tag
válasz dancsuri #1764 üzenetére
Ha jól láttam, az analóg óra itt is többet mutatott, mint a digitális, ami viszont megegyezett a GPS sebességgel.
Tehát: a kocsikban lévő sebességmérő órák tényleg csalnak felfelé! Minél gyorsabban megyünk, relatíve annál többet.
[ Szerkesztve ]
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
tisvol
aktív tag
válasz snowdog #1759 üzenetére
Nincs semmiféle titok.
Az az érték áll közelebb a valósághoz, amit a GPS vevő számol. A gépkocsigyártók szándékosan úgy kalibrálják a sebességmérőket, hogy a valóságosnál többet mutassanak.
Ennek több oka van:
- nem szeretnék, ha gyorshajtás esetén beperelnék őket,
- több olyan tényező van, ami befolyásolja a mért/számolt sebesség értéket, mint pl. a kerék/gumi átmérője.Hát szerintem ez egy érdekes dolog. Mi a helyzet pl. az olyan autókkal amikben van gyári beépített GPS. Ott is csal a km óra? Lehet, bár értelmét annak nem látom. Akinek ilyen autója van (egyrészt: jó neki), másrészt mondja már el, hogy ott mi a helyzet. Régóta érdekelne
Üdv:T.
-
Wolfskin
őstag
válasz snowdog #1759 üzenetére
plusz jobban fogyaszt az autód...
nálam a sebességmérő 10%-al mutat többet, mint a gps, a megtett út számláló csak kb. 3%-al, pedig gyári méretű kerekek vannak fent.
az autó fogyasztását így érdemesebb a beépített km számláló alapján kalkulálni. sőt viszonylag kis pénzből még ennél is jelentősebben lehet javítani az átlagfogyasztást: két teli tank közt rátankolsz pár ezer forintér és nem számolod bele. sokkal olcsóbb módszer, mint nagyon drágán nagyon takarékos új autót venni és kb. ugyanazt az eredményt produkálja...
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
gpsr
csendes tag
Általában előbb érkezem, mint a tervezett, mert gyorsabban haladok, mint "kellene".
Számol 2 órát, ott vagyok 1,5 alatt.
Tehát az érkezési idő folyamatosan csökken/esik az út során. Tehát nem veszi számításba a rutinom', ezért gondoltam átírni azokat a sebességeket amivel számol. Bár nem tudom azzal mit csinál amikor van egy kanyargós hegyi szakasz, ahol amúgy nincs korlátozás azaz 90 a megengedett, de nem lehet csak 40-70el menni .Szóval nem a számtalan előfordulást kellene módisítani, hanem két/három értéket (Autópálya, országút, lakott terület), amit gondolom használ a program, ha nincs megadva az útszakaszra sebesség.
A GPS a pontos ahogy írták itt többen a felsorolt okok miatt. Akinek nagyon eltér a km/h-tól annak nagyon nem a gyári kerék/gumi mérete van, vagy tényleg rossz a mérőóra a kocsiban.
-
snowdog
veterán
válasz Mawerik #1754 üzenetére
Nincs semmiféle titok.
Az az érték áll közelebb a valósághoz, amit a GPS vevő számol. A gépkocsigyártók szándékosan úgy kalibrálják a sebességmérőket, hogy a valóságosnál többet mutassanak.
Ennek több oka van:
- nem szeretnék, ha gyorshajtás esetén beperelnék őket,
- több olyan tényező van, ami befolyásolja a mért/számolt sebesség értéket, mint pl. a kerék/gumi átmérője.Jaki2000
Szerintem hibás a kocsid sebességmérője.Egy stopperrel, meg néhány kilóméterkővel le tudod ellenőrízni.
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz formasu #1755 üzenetére
Nekem pont fordítva: a GPS kb 10 km/h-val többet mutat. De a 8-as is ilyen volt. Tehát én nem tapasztaltam különbséget a primo és 8 között. És ha az autó sebességmérőjére hagyatkozom van 10 km/h sanszom.
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Mawerik
tag
Én azt vettem észre, hogy a PRIMO, vagy az iGO8 által mutatott GPS sebesség mintegy 7 km/h-val kevesebb a sebességmérőn megjelenő adat.
Mások is tapasztalták?
Lehet, hogy ez a "titok" nyitja (korábbi érkezésnek)."Minden ember megkopaszodik, csak nem mindegyik éli meg!"
-
snowdog
veterán
Azért ez nem ilyen egyszerű. Hiába írnád át ezeket az értékeket, nem mennél vele semmire, mert a program nem ezek alapján számol.
Van egy sys.txt érték, aminek megadásával (amit persze most fejből nem tudok)megjeleníthetők azok az útra szabott értékek, melyeket a program tervezésnél figyelembe vesz.
Ha még jól emlékszem ez két részből áll: az útra engedélyezett max. sebesség, és a tervezéshez figyelembe vett sebesség. Ez általában nem azonos. Ezeket az értékeket a térkép fájl tartalmazza. Azt viszont nem tudod átírni.
Csak mellékesen jegyzem meg (bár egyáltalán nem mellékes), hogy tapasztalatom szerint 6-700 km-es utakat nekem 5-10 perces pontossággal szokott hozni. Úgy hogy közben a megállások miatt többször is újratervez. Azért ez nem olyan rossz.
A fél óra az már nagyon sok, szerintem ott valamilyen beállítási, vagy egyéb hibának kell lenni.
[ Szerkesztve ]
-
gpsr
csendes tag
Az országokhoz tartozó megengedett sebességek hol tárolódnak? A térképfájlokban?
Át lehetne írni?
Mondjuk a magyart: Országút 100, lakott 60.
Akkor talán a valósághoz közelibb érkezési időt adna meg már induláskor. Néha zavaró, hogy valójában fél órával előbb odaér az ember, mint a "gép megmondja" -
gulyatoma
csendes tag
Köszi !
-
m.jeno
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Hippo
aktív tag
Srácok!
Milyen sys-es konfiggal tudom manuálisam megadni hogy navigálás közben milyen szögben legyen döntve a térkép milyen magasságban legyen stb.. nem tudom olyan opció van-e, hogy milyen távol lehessen ellátni..
-
m.jeno
senior tag
válasz Jaki2000 #1739 üzenetére
Ha az ember fia figyelmesen böngészi a volt elvtársi oldalakat, akkor talál ezt, azt, és utánna már csak a megfelelő helyre kell tenni a cuccot és már kész is egy új felület.
Egyébként igérkezik még egy-két érdekes dolog, erről ki mit hallott, vagy látott
PRIMO GOCRUISE NAVIGÁCIÓ -1.1
holnap többet tudok róla már, mert csak akkor tudom átnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
Végre sikerült megnéznem. Remekmű
Csaknem a kapucsengő felirata hiányzik a házakról
Még az emeletek is majdnem stimmelenk
De honnan jott ez a sys bejegyzés, meg a gfx? Van valami varázsládád?Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
tecsa74
tag
válasz bakterka #1728 üzenetére
Igen,IGO 8-al vettem,az tökéletesen is működik.
Annál csak az a problémám amit tegnap írtam,hogy a menü egyik fele magyar,a másik fele meg angol.
Elolvastam a linket amit kaptam,ott le is van írva a beállítás,de akkor is fele magyar,fele menü meg nem magyar.Viszont most az Igo Primot szeretném tesztelgetni,de bekapcsolás után a következő hibaüzenetet kapom: "Failed to open file:igo/480/272/loading.bmp exiting application.
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
-
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni,vásároltam egy carrera 430i gps-t egy népszerű internetes árveréses oldalon,rajta az Igo 8 egész Európa térképpel.
Nem vagyok egy nagy szakértő,ma sikerült valamit úgy elállítanom,hogy a főmenü ,és egyéb menük,illetve szövegek egyik fele magyarul van kiírva,a másik fele meg más nyelven.
Esetleg ha tudtok segíteni azt megköszönném,hogy visszatudjam állítani az egészet magyarra.
Tehát nem a beszédet állítottam el,hanem a menüben lépkedve az "utasításokat"Köszi szépen!
Üdv.:tecsa74
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
gulyatoma
csendes tag
M.jenő ! Köszi
-
m.jeno
senior tag
Ha valaki szeretné, hogy a kis szürke kockák színesebbek legyenek 3D-ben:
.
.
.
akkor innen letöldheted a hozzávalókat.
Alapértelmezett nappali úthálózat, megfelelő domborzati színekkel került kiegészítésre az épületek homlokzati képének megváltoztatásával.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz charlie333 #1717 üzenetére
Remélem a jövőben is találsz rengeteg olyan hasznos információt, és letölthető anyagot, amiért majd úgy fogod érezni, hogy mégiscsak érdemes ezt a fórumot is látogatni.
A korábbi hozzászólásodban többek között a skineket hiányoltad. A skinek közzététele, terjesztése, készítése, módosítása nem ütközik jogszabályba. Ezért skinekkel akár itt is fogsz találkozni. Amibe a skin készítők és terjesztők belefutottak, az a skinhez (is) kapcsolódó nyelvi fájl volt. Azt ugyanis tilos módosítani, terjeszteni. Aki erre figyel, azt nem érheti különösebb meglepetés.
Az utóbbi időben a térképeken kívül a nyelvi fájlokra is rászállt az NNG, mindenhonnan töröltetik a linkeket, és ennek következtében figyel oda minden legalitásra ügyelő fórumüzemeltető, és moderátor. De ezért szerintem nem érdemes egyikre sem haragudni.
-
charlie333
csendes tag
válasz snowdog #1716 üzenetére
Sajnos nem fogalmaztam egyértelműen. Nem azokat akartam megbántani, akik segítő szándékkal írtak ide! Tudom, hogy a warez törvényellenes, de sajnos ebben a topicban a moderátor már a gondolatot is bünteti. Lehet azért sikeredett ilyen ízűre a gondolatom, mert nem szoktam feleslegesen írogatni, és csak a végső véleményemet rögzítettem. Bocsánatot kérek mindenkitől, akik építő szándékkal, és segítő jelleggel publikáltak ezen a fórumon. Végül is igaz az, hogy erről a fórumról jutottam el olyan helyekre, ahonnan érdemleges és mély információkat kaptam. Köszönet érte a fórum aktív tagjainak (DM43, Luisssimo, Snowdog, Vacsa)
-
snowdog
veterán
válasz charlie333 #1715 üzenetére
Ha egyszer majd írsz egy olyan programot, amit az egész világon elismernek, rengetegen fogják használni, de lesznek fórumok, meg egyéb internetes helyek, akik aktívan közreműködnek abban, hogy egy fillért se kapj a munkádért, akkor azt kinek fogod megköszönni?
Szóval komolyan mondon, időnként megáll az eszem. Van az iGO, valakik rengeteg energiát, pénzt fektetnek az előállításába, fejlesztésébe, és vannak akik ingyen használják (ne menjünk bele hogyan és miért). És azok, akik ingyen használják a helyett hogy ennek örülnének, azon bosszankodnak, hogy milyen szemét modik meg cégek vannak, akik nem partnerek a warez anyagok terjesztésében.
Végig gondoltad mit is írtál?
-
charlie333
csendes tag
Lehetek őszinte?
Hónapok óta olvasom a topicot, de semmi olyan dologra nem találtam, ami számomra hasznos lett volna (hála a moderációnak). Szerencsére vannak olyan oldalak, ahol találok skineket, beállításokat, frissítéseket, térképeket, jó tanácsokat stb. Köszönjük szépen a mod-nak és az nng-nek, hogy tönkretette ezt az oldalt. -
snowdog
veterán
válasz BeregiZs #1710 üzenetére
Eddig volt az otthon és a munkahely. Ezt én például nyaralónak (vagy a tél közeledtével telelőnek), vagy valami hasonlónak fordítanám.
Egyébként meg azt teszel oda, amit csak akarsz. A lényeg, hogy a kedvencekben megfelelő néven legyen elmentve. És ha jól sejtem a sys.txt-be is be kell írni, úgy mint az előző kettőnél.
[ Szerkesztve ]
-
tisvol
aktív tag
válasz dancsuri #1711 üzenetére
Koszonom...ki fogom probalni.
Viszont elesben is mentem egy kort a Primoval. Haaaaat.....nem tudom. Egy biztos, hogy grafikaja jobb mint az igo8-e. Legalabb is domborzat megjelenítése. Ez nagyon tetszik. Viszont a terkep mozgatasa navigalaskor lassabb. Valamint a 2D/3D megjenítese, a kameraszogek nem az igaziak. Az igo8-ben ezek a dolgok nagyon gyorsan egy kattintasssal valtoztathatok. Nekem pl navigalaskor van olyan, hogy a nyíl nem menetirányba mutat, hanem mondjuk keresztbe. Aztan visszaall menetiranyba. Ez zavaro.
Lehet hogy keveset nyomkodtam es tanulmanyoztam (azert nem olyan keveset), de azt mondom hogy kezelhetosege az igo8-nek legalabb is szamomra jobb, egszerubb, kellemsebb. A tervezesi algoritmus is erdekes dolgokat tud produkalni. Igazabol az igo8-ban nekem altalaban a Jol kovetheto beallitas volt a nyero. Ahogy probalgattam itt ennek a megfeleloje az a green routing. Stb. stb... Notbookon irok, szinte kin a gepeles DD
Szoval ennyit innen. Szívesen olvasnek tapasztalatokat, nem csak technikai kerdes valaszt :-)Üdv:T.
-
BeregiZs
csendes tag
Valakinek van valami sejtése az új gurjonban megjelent gyorsgombra? "village" fordításban falu, község. Ezt hogyan kell értelmezi? Ha netán több lakóhelyem van??? Vagy mit kellene ide beállítani?
Zsolt (Wayteq X950)
-
m.jeno
senior tag
válasz Berzerker #1707 üzenetére
Lehet azért, mert az NNG nem támogatja a Mio készülékekekt. legalább is én nem tudok róla. De, ha mondjuk a jobb felső sarokba a kersőbe beírod, hogy TMC, akkor a topik mind az 58 ezzel kapcsolatos hsz-t átnézheted, és kapsz magyarázatot a jelenségre és biztos vagyok benne.
-
Berzerker
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mio C720-ra feltettem a Primo-t (v1.1 (8.5.11.154123)). A kütyü konzoljához van egy TMC antenna, viszont a forgalomadatok menüben csak az első két checkbox aktív. Az utána lévő 3 menüpont, köztük a tmc-szolgáltató listája inaktív. Hogyan tudnék életet lehelni a TMC-be?
Előre is köszönöm!
-
tisvol
aktív tag
válasz dancsuri #1698 üzenetére
Milyen ROM van neked most fent?
A Primo-t csak próbaképpen tettem fel, megvan az eredeti jogtitszta IGO is, én meg vagyok vele elégedve, egészen idáig azt használtam.
Esetleg a a saját SYS.txt-et privátban elküldenéd? Persze ha nem titkos. :-) Csak kíváncsiságképpen
Neked tényleg akadás nélkül mozgatja a térképet 2D nézetben, ha van domborzat? Nekem várni kell mindig egy kicsit, hogy "felépüljün", ha elmozgatom a térképet.Üdv:T.
-
gpsr
csendes tag
válasz gulyatoma #1700 üzenetére
Jól odacsaphattak nekik.
Ezentúl nem publikálják az oldalon az új verziókat, mert nincs joguk hozzá és ne is írj nekik ezért emailt!
A skinek majd fórumokon biztos megtalálhatóak lesznek.
Ha támogatni szeretnéd őket, akkor vegyél jogtiszta navigációs szoftvert.Szóval a jó hír, hogy egyenlőre fejlesztik tovább, viszont vadászni kell majd rá..
-
dancsuri
veterán
válasz BeregiZs #1701 üzenetére
Közbe találtam neked egy linket: [WayteQ X950 és a primo]
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
BeregiZs
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest