- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
Tisztelt topiklakók és ide látogatók!
Mivel még mindig nem egyértelmű így még egyszer. Aki Warezzal próbálkozik az véglegesen távozni fog a topikból! Kérnénk a szabályok betartását és a PH! Alapelvek értő elolvasását!
-
-
dlaj
őstag
Androidos Primo alatt miért van az, hogy a content\skin mappában lévő skinek nem jelennek meg az Egyebek - Beállítások - Kijelző részben. Csak az alapértelmezett nappali és éjszakai van benne.
-
PalmtopNL
csendes újonc
sziasztok !
annyi lenne a kérdésem,van e valamilyen lehetöség a saját poik szerkesztésére.Pl. másik ikon (ikon választék) ez a lufi elég karcsú lehetöség.Azonkivül esetleg némi információ hozzáfüzése a kedvenceimhez pl. telefonszám,fénykép,leírás,stb. -
wihar123
aktív tag
válasz
wihar123 #20439 üzenetére
Persze, mert elkutyultam a dolgokat...
Edit: még mindig nem teljesen pontos a leírt infó, mert a Primo esetében akkor helyes az említett mapparendszer, ha a kml fájl útvonaltervezést tartalmaz, ellenkező esetben, tehát ha a kml fájl a hasznos helyeket tartalmazza, mint a poi, akkor a Primo-nál is content/userdata/poi a helye.
Az ördögbe, csak összehoztam...
-
wihar123
aktív tag
válasz
wihar123 #20438 üzenetére
Edit: Jól "mondja" Dlaj, mert iGO8-ról kérdeztél én pedig a Primo-hoz írtam...
Tehát
iGO8 esetében: content/userdata/poi -*.kml (ha nincs ilyen útvonal, akkor létre kell hozni)
A láthatóvá, elérhetővé tétele pedig itt olvasható: https://poiplaza.com/?lg=hu&p=cm_igo8Primo pedig: content/userdata/route - *.kml (ha nincs ilyen útvonal, akkor létre kell hozni)
Utvonal/Egyebek/Útvonal betöltése menüpont alatt válaszható ki a kml fájl -
hunaqua
addikt
válasz
Donki Hóte #20433 üzenetére
Köszi.
-
wihar123
aktív tag
-
-
hunaqua
addikt
válasz
Donki Hóte #20430 üzenetére
...csak elméleti a kérdés.
Semmi mást nem kéne pakolni,átírni sehol?
-
-
dlaj
őstag
válasz
rekasi96 #20426 üzenetére
Ha nem szeretnél sokat fölöslegesen boltokat keresgélni, rakd fel ezt a Boltok.kml filet. Nekem eddig minden útvonalamon ajánlott boltot pálya , vagy bundás mellett, amihez tartozott kamion parkolási lehetőség. Csak pár száz méter plussz az autóval, és ugyanennyi séta. Én nagyon szeretem, későbbre ígértek bővítést is.
Ha valami nem megy, szólj és segítek! -
rekasi96
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az IGO 8 Truck verzióját használom. Mikor a hasznos helyeket keresném(Lidl, további boltok) útvonal mentén, akkor szinte csak az útvonalon találja meg őket. Szeretném ha nagyobb kerülővel is feldobná,hogy több lehetőségem legyen, mert kamionozás közben nem árt.
Előre is köszi a segítséget!
-
anti1966
tag
Sziasztok!
Oreo alatt működik valamelyik IGO, mert a Primo a frissítés után fekete képernyővel indul, de semmi több...
Köszönöm! -
PalmtopNL
csendes újonc
válasz
géeles #20422 üzenetére
Ebben maximálisan igazat adok.Nálam az most nehéz is lenne mivel épp most teljesen üres.Viszont a benne található system.ini vagy az user.opoi nagyon hasznos tud lenni.Söt életet menthet.Régi PSIONir koromból jó néhány Poi-t ide betudok konvertálni.Talán még Moha bá-t is überel(t)em a Poi gyüjtögetésben.A 90-es évek elején kevés google mühold kép volt google Maps-ban (
).
-
PalmtopNL
csendes újonc
válasz
zsiga68 #20420 üzenetére
Köszi a választ
lehet hogy inkább bonyolultan írtam ide.
SD formatalás után a DVD-röl visszamásoltam mindent.A SAVE könyvtárba levö System.ini-t meg mást sem nem enged a PDA modositani vagy épp törölni,de a sys-t sem tudom izlés szerint módosítani.Korábban ezekkel meg mással sem semmi gond nem volt.Persze nem jól müködik mert minden egyes startnál komplett beállitás kell.Nyelv,,licensz....stb.
PC-vel felmásolok egy system.init a PDA-n meg üres lesz.Ezért GPS meg a többi beállitás eltünik és minden kezdödik elölröl.
-
PalmtopNL
csendes újonc
válasz
zsiga68 #20418 üzenetére
Formáztam bizony méghozzá un.Low Format-al.
Formázás után bizony erröl eltünik minden,nemcsak a FAT,
De utána egy régebbi komplett mentést visszatettem DVD-röl.Azt sejtem hogy a DVD másolás közben valami visszamászik az SD-re.
Ez itt a kérdés hogy ami windows NTFS 32 bit alatt kártékony az kártékony tud e lenni egy FAT formatált SD-n win CE alatt.
-
PalmtopNL
csendes újonc
Nem tudom kinek milyen kalandjai voltak már,de most belefutottam egybe és nem találom a megoldást.
Kb. egy hete másolgatog SD kártyáról hol a gépra hol a kártyára.Hol a gépen hol az SD kártyán a másolt majd törölt fájl egyszerüen nem tünik el hanem 0 KB-tel reinkarnálodik és nem hagyja a máskiat (modositottat) vissza másolni könyvtárba mivel ott figyel a másik 0 KB-al.Így kezdödött.Tegnap óta experimentálok a Save/System.ini-vel és nem tapasztalt csodák történnek a PDA-an (Falk-on).Mivel rájöttem hogy modositgatások a mobile Commander-el ugyan olyan jók (voltak).Itt meg annyi történik (ujabban) hogy a fájl nem hagyja magát sem modositani sem letörölni.Mindent kipucoltam LowFormat-al hard reset-el.DVD-röl a régebbi mentést tisztán föl a PDA-ra az SD kártyára és minden folytatódik ahol abbahagytam.Sem modositás sem törlés nem lehetséges.Lehet hogy becsíptem valami virust és elképzelhetö hogy a Windows XP virus áttud menni a Win CE 5.0 -ra?Volt már dolgom virussal a népszerü Tequilla és Jeoofo virussal (mindkettö szunyel elarchiválva)
Keveset tudok a Root virusról de arra gyanakszom.Az a fajta virus aminek nincsen fájlja csak az SD-én vagy a vinyon a klusterokba hol itt hol ott figyel.Mint egy igazi virus a föld alatt hol Angola-ban hol már másnap Romániában gonoszkodik.
Van tippetek?
-
zsiga68
őstag
válasz
Rascally81 #20415 üzenetére
A hangvezérlést csak az Izraeli verzió tartalmazza..
-
PalmtopNL
csendes újonc
válasz
snowdog #20413 üzenetére
OK, akkor a lényeg:
Prioritási sorrend
1., Legerössebb sys.txt (meghatározó/utolsó szó)
2.,Gyengébb a sys-hez képest Branding ez föleg skin szinek stb.
3. Legnyengébb prioritású a programm fontos beállitasaira nézve data.zip .ini-je(i)
ami esetleg nincs a sys-be az itt van vagy ha megvan a sys-ben is de más értékkel a sys-é érvénysül -
PalmtopNL
csendes újonc
válasz
snowdog #20411 üzenetére
Köszi a gyors válaszokat
de itt mintha valam i ellentmondást észlelnék
snowdog:
"Régi emlékeim szerint ez a prioritási sorrend a legerősebbtől nézve: data.zip - branding.zip - sys.txt
Bocs most látom rosszul emlékeztél
zsiga68:
"De ha sys.txt is van a programban akkor az abban lévő parancsok /sorok/ érvényesülnek a többivel szemben." -
-
PalmtopNL
csendes újonc
Sziasztok!
Kérdésem az lenne mennyire irja felül a data.zip .ini-je(i) a sys.txt parancsait?
Pl. a TMC,GPS,Hang stb. beállitásokat -
LámaZ
addikt
A sys.txt-t a sysconfigurator progival lehet legkönnyebben előállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest