- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Ahogy az illik, minden nap új verziójú török primo.
Szeptember 3.
1. verzió
Szeptember 4.
2. verzió
Szeptember 5.
3. verzió
úgy látom, rendesen fejlesztik -
fil
őstag
válasz
gipsztigris #15446 üzenetére
"A licence nem korlátozza a nyelvi fájlok használatát."
...és a térképek használatát? Azaz ,ha veszek egy iGo-hoz való térképet a naviextras-on ,akkor azt jogom van használni... -
hematomaI
tag
A Basemap fájlt kilehet hagyni ha ezenkivül minden meg van a mappában.? Vagy még ez egy plussz.
-
fil
őstag
válasz
gipsztigris #15439 üzenetére
Én írtam is nekik ,hogy a törökön kívül milyen más nyelveket tartalmaz.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok igot telepítenék.
Nagyon süsü vagyok hozzáAndroid] iGO Primo v9.6.22.297071
Segíthetnétek egy keveset.
Hogyan tudok felbontást módosítani?iGO gyökerébe hol keressem amit cserélnem felülírnom kell?
Van kettő fájl ami a felbontásra utalhat: data.zip branding.zip
Viszont a kiegészítő mappában amiből az igo gyökerébe tenném a jót, nincs ilyen zip.
Vagy a kiegészítő mappában található sys szövegdokomentum tartalmát kell átmásolnom az igo mappában található sys 1 tartalmába, azt lecserélve. Ám akkor mi lesz a másik 3 fájlal ami a kieg mappába még van?
http://kepfeltoltes.hu/130904/igo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #15439 üzenetére
LG P880 felbontás: 1280x720 (letölthető)
IAYU G2S felbontás: 960x540 (letölthető)Még olyan tulaj nem jelezte vissza hogy letudná tölteni, akinek a gépének a felbontása: 800x480. Talán ez lesz a kulcsszó.
Samsung Galaxy S Advance felbontás: 800x480 (nem letölthető)
HTC Desire X felbontás: 800x480 (nem letölthető) -
snowdog
veterán
JIAYU G2S MTK6577T Dual Core 1.2GHz 4.0 Inch QHD IPS Screen 960*540px Android 4.1 1G RAM
CPU: MTK6577T (Cortex A9) 1GMHz
GPU: Power SGX531
4GB ROM+1GB RAMA géped erőforrása kb. akkora, mint a gépemé, tehát nem az a gond. Talán felbontási probléma lehet. A gépem felbontása 800x480.
-
snowdog
veterán
Követelmény: Android 1.6 és újabb
A gépemen 4.1.2 verzió van, és mit ír a Google Play: "Ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével."
Akkor ez most hogy is van?
u.i Esetleg a nyelvi különbség lehet az oka. Gondolom a gépem nem tudná megjeleníteni a török karaktereket.
-
aicon
senior tag
-
ANDROID???
addikt
válasz
vavakika #15429 üzenetére
Az a gond, hogy bazira nem akar frissíteni, a Mio adott rá 2 frissítést ingyen, de ezek persze valamiért nem mennek fel rá, amikor rákérdeztem szervizben mondtak olyan összeget amennyiért lehet venni új navit.
Ilyenkor mi a frászt csináljak?
Tudom tegyem rá a papírokra nehezéknek... -
snowdog
veterán
válasz
ANDROID??? #15427 üzenetére
A választ ott olvashatod a jobb felső sarokban: "Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!"
-
vavakika
csendes tag
válasz
ANDROID??? #15427 üzenetére
Nem kell ennyire idegeskedni. A válasz te magad is tudhatod. Itt csak tiszta forrásból.
http://eu.mio.com/hu_hu/terkepfrissitesek.htm -
tomiii007
senior tag
Sziasztok!
Igo Primom van v9 és az a bajom, hogy szinte nem talál jelet, ha talál is akkor kb nagy nehezen 15 min után.... de viszont ha bekapcsolom a mobilnetet akkor egyből talál jelet...
valaki tudna ebbe segíteni, hogy ez miért van ?:S -
ANDROID???
addikt
Nem tudom melyik topicban van olyan aki tud és hajlandó is segíteni egy nyamvadt miora frissítést megoldani, mert egyszerűen nem kapok még választ sem, hogy igen nem... mindegy...
-
j.gabi
csendes tag
válasz
j.gabi #15425 üzenetére
nekem is van egy sencor scd 9104gps fejegységem amiben elég régi a térkép szoftver.valaki tudna segiteni hogy mit lehetne rátenni.gyárilag ugy irják hogy van egy kod amivel regisztrálni kell a sencor oldalára és onan töltheted le.megtettem de nem frissitik ehez a térképet.másét meg nem mertem rátenni.köszi elöre is
-
j.gabi
csendes tag
válasz
denver6772 #4899 üzenetére
sziasztok segitene valaki privibe?
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni.
Mi van akkor ha egy országhoz több poi is van? Látja mindegyiket?
Hogyan kezeli pontosan a Primo a poikat?Köszi, Zoli
-
-
Mcfery
tag
Hi!
NQ vs TM
NQ ismeri Egerben a Dr Kapor Elemér és a Dr Bakó Ferenc utcákat.( ( TM viszont nem)
TM ismeri Eger meletti Andornaktályán a Vizimalom, Malomkert, Kastélykert utcákat (Viszonylag új utcák)
(NQ viszont nem)
Horvátországban OMIS tengerparti település egyik fő utcáját: ( put Skalica ), a TM ismeri, NQ nem.
Céges autóinkon NQ térképek vannak, Néha elő kellett vennem a telómat(TM térképes), hogy odataláljunk.
Itthon TM ! -
Barangoló
csendes tag
válasz
gipsztigris #15415 üzenetére
Állításod tanúsíthatom.
A Fejér megyei Mányon a Navteq ismeri a Fixi dűlőt, de a TopMap nem.
Persze ezt nem a TopMap lefikázására szántam, de én profilváltót használok,
és gyakran tesztelgetem az adott címeket. Itthon szuper a TopMap, külföldön pedig a navteq, és ez azt hiszem nem is lehet kérdés. -
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, Mio Moov 330 frissítésében?
Üdv. -
sNORh
addikt
válasz
gipsztigris #15415 üzenetére
vágom, nem külföldezek, de most kicsit kiakadtam, és halottam már hogy az jobb belföldre, csak még nem próbáltam. Na akkor röppen fel
köszi
-
gipsztigris
addikt
Ezerszer és ezerszer mondtuk el, hogy a Navteq hazánkban sajnos rengeteg földutat aszfaltozott útnak minősített és ezért sokszor nagyon kellemetlen meglepetést tud okozni. Ez egyértelműen térképhiba! Belföldön egyértelmű a TopMap előnye, vájtfülűek esetleg egy térképcserélő alkalmazással mindkét térképet használhatják.....persze nem egy időben.
A Navteq viszont több zergeb@szta dűlőt ismer mint a TM. Például a Pest-Megyei Csemői dűlőkben (ami hazánk legnagyobb kiterjedésű külterületi dűlő és tanyavilága) sokkal több dűlőt ismer mint a TM. -
sNORh
addikt
Kicsit most berágtam a Navteq-re, az utóbbi hónapokban többször is földútra vitt, pipa nincs pedig a földúton..
Tapasztalat valakinek, belföldön tényleg jobb a Topmap? -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék tőletek hogy tudnátok-e ajánlani lehetőleg komplett igo navigáció programot Android OS 4.1. (Jelly Bean),re, ami működik offline is, viszonylag friss térképpel.
Meg persze ingyenes.Először próbáltam ezt:
v9.6.7.235654 (Teljes Európa)
Nem volt beszédhang.
Gondoltam letöltöm ezt dupla méret:
iGO Primo v9.6.22.297071
Gondoltam talán beszél, de el se indult.
Utánaolvastam van olyan hogy kell még melléje beszélő program de az meg nem magyar nem sikerült eligazodni
Remélem tudtok segíteni.
Köszönöm.
-
berek21
őstag
Esetleg azt tudja valaki hogy a Gj ak 1.4-es skin 3in1 jobb oldali gombján, megjelenő számok szinét hol lehetne módositani? Nagyon zavaró a zöld térképszinen a zöld szám. Konkrétan láhatatlan. Csao.
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #15407 üzenetére
Ezt én is tudom, de úgy szeretném, ahogy az általam linkelt képen van.
-
berek21
őstag
Egy kis segítség kellene. Tudja valaki hogy miért omlik össze a primo németországban? Csak ott! Egyéb országokban jól működik. Droidos a cucc. Jöhet priviben is. Sziasztok.
-
junkhead
aktív tag
válasz
Attila_1976 #15404 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
laszlohu
addikt
Nekem egy ilyen újítás kéne az összes Primoba,
különös tekintettel a Win CE - re íródottakra :Lane assist pro 3D
végülis jelzi, hogy az adott úton belül melyik sávban kell továbbhaladni 3D -ben.
-
Attila_1976
csendes tag
válasz
junkhead #15402 üzenetére
Megoldás lehet ha a sys.txt-ben az "os volume" sor elé egy pontos vesszőt teszünk. Ezután bekapcsoláskor az utoljára beállított hangerőt fogjuk kapni.
[sound]
;os_volume="255"- vagy ha a 255-öt átírjuk pl. 100-ra (pontos vessző nélkül), minden bekapcsoláskor kellemes halk hangú lesz a gépünk.
-
junkhead
aktív tag
Illetve hangbeállítással van gondom:
A primo elfelejti az utoljára beállított hangerőt, hogyan lehet azt megcsinálni, hogy úgy maradjon bekapcsoláskor a hangerő, ahogy utoljára használtam?
Gondolom sys.txt-ben kell, de mit és hogy?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mozilla Firefox
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest