- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Y.S.
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Szivesen! Ami megfordult a kezeim között, mindegyik csinálta, most is van pár db, azok is. Ha rangsorolni kéne akkor Fuji<Seagate=Toshiba<Samsung=WD A Fujitsu-ból 160-as volt a legnagyobb, ami nálam járt, nagyobbal nincs tapasztalatom. Az utánna következő széria már Toshiba(azaz Fujiba vagy Toshitsu).
Nem is a kattogás zavart a WD-nél hanem a tetű lassúság, így lett Intel 80 G2, azt nem hogy eszi, egyenesen zabálja. -
S.Y.S.
aktív tag
A hang maga a parkolás során keletkezik, noti vinyónál azért parkolászik. mert kalibrálja magát, ez szerintem nem kikapcsolható, legalábbis nincs tudomásom róla.
A 3,5-es verzióknál, főleg a green sorozatnál már beteges méreteket ölt, nézel egy filmet bebufferol és leparkol, utánna meg szépen szaggat a videó. De itt nem kalibrál hanem simán leáll. Ezeknél ki lehet kapcsolni, illetve olyan magas értéket lehet beállítani, hogy két lemezművelet között ne legyen ideje parkolászni. -
S.Y.S.
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Hmm, úgy látszik a kenős dolog sem tökéletes orvosság, többször én se szeretném szétkapni.
Azt még elfelejtettem, hogy újrapasztáztam és terheléstől függően 5-10fokkal lettek jobbak a hőfokok. Az a gyári trutymó is nevettséges, szerintem direkt rakják bele, mert a gondos tulaj úgyis rohan majd a szervízbe. -
S.Y.S.
aktív tag
A hétvégén végeztem egy kis felújítást az R61i cooler-én, mert már nem bírtam idegekkel úgy zörgött. 16k-t és 2hetet mondtak az új ventire, 8k-t a kenésre. Mivel a Dell, Lenovo support igen jó, szépen letöltöttem a szükséges doksit és szétkaptam a gépet, tisztítottam és megzsíroztam a venti tengelyét(ami ügye csontszáraz volt). Összeraktam és azóta csöndben teszi a dolgát. Véleményt csak a 2 csöndben eltöltött nap után tudok mondani: megérte!
Megfelelő eszközökkel(pár csavarhúzó) és kis kézügyességel meg tudod csinálni home-made. -
S.Y.S.
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Hali!
Van egy régebbi R61i-m és a benne lévő proci sebességét illetően van pár anomália.
A cpu-z szerint fix órajelen megy, de a kisebbiken. Terheltem a gépet, de nem változik a sebesség, mi lehet a gond? Volt egy Dell-em abban ugyanilyen proci volt ott rendesen mutatta minden progi. Lehet a Win7 hibája vagy valamilyen rossz driver okozhatja ezt?
Másik kérdés, hogy csak szoftversen nem változik a szorzó vagy hardveresen sem?
Akinek ugyanilyen proc van a gépében esetleg mérhetne egy superpi-t, hogy legyen összehasonlitási alapom. Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged