- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Y.S.
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Szivesen! Ami megfordult a kezeim között, mindegyik csinálta, most is van pár db, azok is. Ha rangsorolni kéne akkor Fuji<Seagate=Toshiba<Samsung=WD A Fujitsu-ból 160-as volt a legnagyobb, ami nálam járt, nagyobbal nincs tapasztalatom. Az utánna következő széria már Toshiba(azaz Fujiba vagy Toshitsu).
Nem is a kattogás zavart a WD-nél hanem a tetű lassúság, így lett Intel 80 G2, azt nem hogy eszi, egyenesen zabálja. -
S.Y.S.
aktív tag
A hang maga a parkolás során keletkezik, noti vinyónál azért parkolászik. mert kalibrálja magát, ez szerintem nem kikapcsolható, legalábbis nincs tudomásom róla.
A 3,5-es verzióknál, főleg a green sorozatnál már beteges méreteket ölt, nézel egy filmet bebufferol és leparkol, utánna meg szépen szaggat a videó. De itt nem kalibrál hanem simán leáll. Ezeknél ki lehet kapcsolni, illetve olyan magas értéket lehet beállítani, hogy két lemezművelet között ne legyen ideje parkolászni. -
S.Y.S.
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Hmm, úgy látszik a kenős dolog sem tökéletes orvosság, többször én se szeretném szétkapni.
Azt még elfelejtettem, hogy újrapasztáztam és terheléstől függően 5-10fokkal lettek jobbak a hőfokok. Az a gyári trutymó is nevettséges, szerintem direkt rakják bele, mert a gondos tulaj úgyis rohan majd a szervízbe. -
S.Y.S.
aktív tag
A hétvégén végeztem egy kis felújítást az R61i cooler-én, mert már nem bírtam idegekkel úgy zörgött. 16k-t és 2hetet mondtak az új ventire, 8k-t a kenésre. Mivel a Dell, Lenovo support igen jó, szépen letöltöttem a szükséges doksit és szétkaptam a gépet, tisztítottam és megzsíroztam a venti tengelyét(ami ügye csontszáraz volt). Összeraktam és azóta csöndben teszi a dolgát. Véleményt csak a 2 csöndben eltöltött nap után tudok mondani: megérte!
Megfelelő eszközökkel(pár csavarhúzó) és kis kézügyességel meg tudod csinálni home-made. -
S.Y.S.
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Hali!
Van egy régebbi R61i-m és a benne lévő proci sebességét illetően van pár anomália.
A cpu-z szerint fix órajelen megy, de a kisebbiken. Terheltem a gépet, de nem változik a sebesség, mi lehet a gond? Volt egy Dell-em abban ugyanilyen proci volt ott rendesen mutatta minden progi. Lehet a Win7 hibája vagy valamilyen rossz driver okozhatja ezt?
Másik kérdés, hogy csak szoftversen nem változik a szorzó vagy hardveresen sem?
Akinek ugyanilyen proc van a gépében esetleg mérhetne egy superpi-t, hogy legyen összehasonlitási alapom. Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest