- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Üdv,
Otthonra szeretnék egy alap netezős, torrentezős gépet, csak a windows kötöttségek miatt és mivel korábban jó barátságba voltam egy T500-zal, így maradok a thinkpad vonalon a latitude, elitebook helyett.
A kinézett típus egy X230 lenne alulról világítós billentyűzettel (ez marhára tetszik, korábbi dell xps gépen is imádtam)
Itt venném meg aprón, számlával, garanciával ha lehet.
Tudtok típust, elaadót ajánlani?
Vagy csak mire figyeljek?Személyesen nem sok esélyem van ilyet találni Nyiregyházán, így csak a leírtaknak tudok hinni.
-
Drughi
addikt
Üdv!
Tervezek egy ilyen vételét:
T430s:
i7-3520M ; 8GB ; 180GB SSD ; Intel + Nvidia NVS5200M 1GB VGAMennyire tud egy ilyen masina elboldogulni a FIFA sorozattal? Nem nagy gépigényű játék, nekem sincsenek hardcore igényeim
-
Drughi
addikt
Köszönöm a segítségeket, átnézem és még utána olvasok kicsit.
Első ránézésre valami ilyesmit keresünk. Az ultrabay amúgy sem volt feltétel, bár nekem anno a T500nál a leghasznosabb TP extra volt, mert belevágtam egy ssd-t a gépbe és mosolyogtam...Való igaz, hogy kicsit drágácska, de nem sok gépet ismerek, ami hasonló paraméterekkel rendelkezik (Sb proci & felbontás).
Az illetőnek, aki venné tőzsdei diagrammok megtekintése, futtatása a feladata, így a felbontás kell és nem árt ha üzleti szegmensből van a laptop.Legalább van honnan kiindulni.
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Egy ismerősömnek keresünk laptopot és én szándékosan leszűkítettem a kört a ThinkPad szériára.
Korábban én is boldog tulaja voltam egy T500-nak.A kérdésem annyi lenne csupán, hogy max 200e Ft értékben milyen TP-t találok ami, 12"-16" méret között van és a natív felbontása minimum HD+-os. (1366x768 kizárva)
Az ár és a felbontás a két legfőbb mérce, ezen kívül jó ha van 4gb memóra, SB proci, vagy SB proci híjján, egy dedikált alap kártya. (Intel HD 3000rel megegyező tudás már elég)Mit tudtok nekem ajánlani?
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Üdv,
Kellene egy kis segítség.
Korábban volt már lenovo gépem és nagyon szerettem, csak kevés lett a tudása ezért váltottam, dell-re.
A mostanival sincs bajom, de gondolkodom egy cserében.Nem nagyon kísértem figyelemmel a mostani lenovo gépeket.
Milyen típusok vannak most, amikben minimum 512es VGA van, vagy jobb?
Ezek a thinkpad edge gépek nagyon bejövősek. Van köztük olyan, amiben az említett videókártya van?
Hol érdemes szétnéznem, hol a legolcsóbbak a gépek? (nem feltétlenül boltba)Ezek az edge gépek is olyanok, mint a "klasszikus" thinkpad t400, t500, hogy egyszerűen cserélhető benne, a hdd, optikai meghajtó stb?
Mert imáadtam, hogy 3perc alatt szétkaptam és kicseréletem a rossz hdd-t vagy plussz hdd-t tettem bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest