- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
impotant? olyat ne is találjon, az nem jó semmire
icipicirigo:
hááát... tőlem Prom 175-öt kért egy vadiúj, 3 év garis darabért, amiben 4 GB RAM van (nem is értem ezt a 3-at, nem csak 32 bites Win alatt nézte?), erősebb proci (mondjuk most ezzel lebuktam evone előtt), meg 9 cellás akksi (ami helyett én 6-ost kértem).
-
Tin
veterán
ha visszakeresel, korábban én is írtam erről. nekem is ALPS volt, lötyögött, de nem az volt a gond, hanem az, hogy egy-két billentyű nyikorgott időnként, elég zavaró volt. én rájuk csörögtem, bemondtam az NMB billentyűzet FRU-ját, és szóltak amikor megvolt. bevittem, 5p alatt kicserélték.
ugyanazt mondhatom, mint a többiek. az NMB nem lötyög, talán csak bal felül icipicit, sokkal masszívabb, minőségibb. viszont, jóval erősebben kell gépelni rajta, mint az ALPS-on, azon sokkal "szétfolyósabban" lehet gépelni.
szerintem jobb. de ok nélkül nem biztos hogy cserélik, szóval légy meggyőző -
taltos
senior tag
Én helyszíni garanciára bővítettem a gépet, így csomagküldő szolgálattal küldték ki (és viszik el) a cserealkatrészt, plusz nekem kellett beleraknom. Csütörtökön vagy pénteken szóltam nekik, és kedden hozták ki Debrecenbe. Ha felhívod őket, és bemész, biztos, hogy helyben cserélni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest