- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicoo
senior tag
válasz fatpingvin #116525 üzenetére
Tiltsd le és fóliázd le az egész palmrestet.
-
Vicoo
senior tag
válasz FoxiestFox #116498 üzenetére
Ez lesz a holnapi nap első dolga. Tippem szerint nem fog. Elvégre két friss w10 és egy w7 telepítés után sem ment.
-
Vicoo
senior tag
válasz simonjoe #116496 üzenetére
Donjohnson: Kikapcsoltam BIOS-ban, majd be. Sőt, kivettem a kártyát, visszaraktam, antennák le, fel. Semmi változás.
Simonjoe: 10 alatt a kapcsolót a gépházban ha megnyomom bekapcsolt állapotba vált és mellette megjelenik a "homokóra" karika, majd nem változik semmi.
7 alatt ugyanígy semmi. Eszköz tiltás, engedélyezés, törlés, újratelepítés.. semmi. Se 7 se 10 alatt. Olyan mintha lenne egy fizikai kapcsoló ami full lekapcsolja a cuccot, miközben elérhető az eszközkezelőben végig. A vicc hogy mind a 7 és a 10 hibaelhárítója felismeri hogy ki van kapcsolva a gomb által. Csakhogy nem reagál az FN F5-re semmit. Feltelepítettem a hotkey appot a Lenovo supportról, BIOSt frissítettem, és továbbra is lószerszám van.
Hogy a fenébe működik ez a rohadt gomb??? Még ha egy külön kapcsoló lenne érteném, de egy sima billentyűzettel hogy a francba csinálta meg a Lenovo hogy folyamtosan kikapcsolva látja mind a két friss rendszer, mintha egy fizikai kapcsoló lenne off állásban? -
Vicoo
senior tag
Sziasztok!
Adott egy X121e, w7 x64 volt rajta, win 10 telepítés után nem ment a Wifi. Fn f5 tel nem kapcsolódott vissza, az eszközt amúgy látja az eszközkezelő. Most win 7 reinstall után már win 7 alatt is ez a helyzet. A realtek wifi látszik, nincs hiba elvileg... De a Windows szerint ki van kapcsolva. De nem lehet aktiválni. Fn f5 re semmi reakció. Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gigabyte Aorus 15 QHD IPS 165Hz i5-12500H 12mag 16GB 1TB Nvidia RTX 3070Ti 8GB 140W W11 Garancia
- Új DELL Inspiron 14 "Kis Gamer" Tervező Vágó Laptop 14" -20% i7-13620H 10M 16/1TB RTX 3050 6GB 2,5K
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Zenbook UX3405MA 14" 3K OLED Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14s Gen41 4" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar