- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Borote
addikt
Az IPS-t elég nehéz összehasonlítani a 'LED LCD'-vel, tekintve hogy az IPS is az LCD technológiába tartozik, a LED pedig a háttérvilágítás formáját jelenti.
Az OLED dolog teljesen egyéni ízlés kérdése (nekem picit furcsa a színvilága), bár a technológia maga igen szimpatikus, az SGS féle oled kijelzők nekem nem tetszettek. Viszont monitornál (ahol sok a statikus elem) lehet, hogy nem éppen ideális (legalábbis jelenleg), és fogyasztás szempontjából is előfordulhat, hogy nem lenne a legjobb döntés, mivel sokkal gyakrabban dolgozunk világos, mint sötét háttér mellett (ez ugye notebook esetén számíthat).(Mobilarénás cikkekben is rengetegszer látja az ember, hogy 'mezei TFT' kijelző, de az nem tűnik föl senkinek, hogy az IPS és a OLED is TFT?)
-
ezt feleltesd el: Mobile Broadband Activation
Kis hazánkban nincsen rá szükség! Ugyanis te nem egy "bianko" SIM kártyával vetted amit gyárilag a LENOVO ad hozzá pl. az USA-ban.Csak a driver kell és utána vagy a W7 beépített csatlaozási felületével (ugyanott van ahol a WiFi) vagy a Connection Manager segítségével tudsz kapcsolódni
-
Tikakukac
titán
Én meg mindig arra akarok cserélni, hidd el, elég csecse cucc az is, csak egy másik oldala az életnek
A bajom a kijelzővel meg a billzettel van, amiatt nem adnám el az x200s-t.xboy89: Ööö, hát izé. Én most itt megvizslattam a töltőket, és valahogy egyiken sem találtam 20 voltot, ha már futi egy W520-ra, akkor legyen használt gyári töltő, ez az átalakítós dolog hülyeség.
audi100td: Neeeem
2530p vagy 2540p-re
Azért volt alkalmam fogdosni ilyen SL-t is, hát azért nagyon elvetemültnek kell lennie annak, aki egy ilyet cserét bevállal -
Tim82
félisten
A proci FRU (field replaceable unit, tehát szervíz által cserélendő alkatrész) a Lenovo besorolása szerint, tehát igen. Viszont hacsak nincsenek látványos nyomai, a szervízt nem fogja érdekelni a processzorcsere, ha az eredeti processzorral adod be gond esetén szervízeltetni.
-
Tim82
félisten
Elvileg 2 üres slot is van benne.
SSD-t biztosan nem kezel, TV-tuner és Broadcom Crystal HD kártya esélyes (az utóbbiról lásd azbest cikkét), HSDPA modemhez biztosan kell antenna is, hogy működjön.
Valószínűleg ezek működéséhez kell egy módosított BIOS is.
Én a T60-amban egy mini-PCI-e SD olvasót használok, 32 GB SDHC kártyával, gyakorlatilag zenékre, e-könyvekre/képregényekre, dokumentumokra. (Ilyeneket eBay-en a redrontech nevű eladó/cég árul, sima SD: MR04 (ez van nekem), 2 x microSD: MR15.)
-
Tim82
félisten
Feltelepítés után, a System Update futtatásakor a Recommended Updates fülön kell látnod majd.
Hűha. Itt nagyon sok update van.
Nem csoda, elvileg a hiányzó drivereket/ajánlott segédprogramokat mind felsorolja most.
Egyébként én simán kijelölnék mindent, aztán hagynám dolgozni. Olyan 4-5 reboot-tal kell azért számolnod ekkor.
-
Tim82
félisten
Pedig SL300-ra kerestem rá a Lenovo-support honlapon, és onnan linkeltem. Érdekes. Megtennéd, hogy beütöd a pontos type numbert (a gép alján matricán/BIOS-ban/Everest - Aida kiírja az alaplap adatainál - általában négy számjegy, utána három betű) a support.lenovo.com-on, majd a Drivers & Software résznél megnézed, hogy ott szerepel-e valamilyen hasonló nevű alkalmazás? (Valószínűleg a Thinkvantage vagy Utilities vagy Software... részeknél.)
Ha nem települ, megnéznéd, hogy ugyanezen részeknél van-e System Update nevű alkalmazás, és azt futtatva települ-e?
Az SL300 amúgy fura madár, nem "igazi" Thinkpad, ha jól tudom, inkább amolyan Thinkpad-Ideapad hibrid a feature-öket tekintve.
Tp_fan: azt senki sem mondta, hogy 60-70k. eBay-ről 20-25k között jön ki 2x4 GB DDR2 noti RAM.
-
Tim82
félisten
Ha nincs orvoslom is, mert gondolok kell
Kelleni fog, ezzel működnek az Fn + funkciógombos billentyűkombinációk. Letöltési link.
még csak forrasztva sincs, csak kiemelem (ha majd 2hét múlva lejár a gari) és mehet is bele az izomsabb?
Igen, pontosan. Hardware Maintenance Manual, erre azért szükséged lehet (77. oldal + majd az előzmények).
-
Tim82
félisten
A CPU cserélhető benne. Pont tegnap merült fel hzcs fórumtárs részéről ugyanez a kérdés itt, olyan 10-15 hozzászólással ezelőtt.
A "Hotkey Features Integration for Windows 8 (32-bit, 64-bit), 7 (32-bit, 64-bit), Vista (32-bit, 64-bit), XP (32-bit, 64-bit) and 2000 - ThinkPad" hangzatos névre hallgató alkalmazás telepítve van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- C++ programozás
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest