Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Borote
addikt
Az IPS-t elég nehéz összehasonlítani a 'LED LCD'-vel, tekintve hogy az IPS is az LCD technológiába tartozik, a LED pedig a háttérvilágítás formáját jelenti.
Az OLED dolog teljesen egyéni ízlés kérdése (nekem picit furcsa a színvilága), bár a technológia maga igen szimpatikus, az SGS féle oled kijelzők nekem nem tetszettek. Viszont monitornál (ahol sok a statikus elem) lehet, hogy nem éppen ideális (legalábbis jelenleg), és fogyasztás szempontjából is előfordulhat, hogy nem lenne a legjobb döntés, mivel sokkal gyakrabban dolgozunk világos, mint sötét háttér mellett (ez ugye notebook esetén számíthat).(Mobilarénás cikkekben is rengetegszer látja az ember, hogy 'mezei TFT' kijelző, de az nem tűnik föl senkinek, hogy az IPS és a OLED is TFT?)
-
ezt feleltesd el: Mobile Broadband Activation
Kis hazánkban nincsen rá szükség! Ugyanis te nem egy "bianko" SIM kártyával vetted amit gyárilag a LENOVO ad hozzá pl. az USA-ban.Csak a driver kell és utána vagy a W7 beépített csatlaozási felületével (ugyanott van ahol a WiFi) vagy a Connection Manager segítségével tudsz kapcsolódni
-
Tikakukac
titán
Én meg mindig arra akarok cserélni, hidd el, elég csecse cucc az is, csak egy másik oldala az életnek
A bajom a kijelzővel meg a billzettel van, amiatt nem adnám el az x200s-t.xboy89: Ööö, hát izé. Én most itt megvizslattam a töltőket, és valahogy egyiken sem találtam 20 voltot, ha már futi egy W520-ra, akkor legyen használt gyári töltő, ez az átalakítós dolog hülyeség.
audi100td: Neeeem
2530p vagy 2540p-re
Azért volt alkalmam fogdosni ilyen SL-t is, hát azért nagyon elvetemültnek kell lennie annak, aki egy ilyet cserét bevállal -
Tim82
félisten
A proci FRU (field replaceable unit, tehát szervíz által cserélendő alkatrész) a Lenovo besorolása szerint, tehát igen. Viszont hacsak nincsenek látványos nyomai, a szervízt nem fogja érdekelni a processzorcsere, ha az eredeti processzorral adod be gond esetén szervízeltetni.
-
Tim82
félisten
Elvileg 2 üres slot is van benne.
SSD-t biztosan nem kezel, TV-tuner és Broadcom Crystal HD kártya esélyes (az utóbbiról lásd azbest cikkét), HSDPA modemhez biztosan kell antenna is, hogy működjön.
Valószínűleg ezek működéséhez kell egy módosított BIOS is.
Én a T60-amban egy mini-PCI-e SD olvasót használok, 32 GB SDHC kártyával, gyakorlatilag zenékre, e-könyvekre/képregényekre, dokumentumokra. (Ilyeneket eBay-en a redrontech nevű eladó/cég árul, sima SD: MR04 (ez van nekem), 2 x microSD: MR15.)
-
Tim82
félisten
Feltelepítés után, a System Update futtatásakor a Recommended Updates fülön kell látnod majd.
Hűha. Itt nagyon sok update van.
Nem csoda, elvileg a hiányzó drivereket/ajánlott segédprogramokat mind felsorolja most.
Egyébként én simán kijelölnék mindent, aztán hagynám dolgozni. Olyan 4-5 reboot-tal kell azért számolnod ekkor.
-
Tim82
félisten
Pedig SL300-ra kerestem rá a Lenovo-support honlapon, és onnan linkeltem. Érdekes. Megtennéd, hogy beütöd a pontos type numbert (a gép alján matricán/BIOS-ban/Everest - Aida kiírja az alaplap adatainál - általában négy számjegy, utána három betű) a support.lenovo.com-on, majd a Drivers & Software résznél megnézed, hogy ott szerepel-e valamilyen hasonló nevű alkalmazás? (Valószínűleg a Thinkvantage vagy Utilities vagy Software... részeknél.)
Ha nem települ, megnéznéd, hogy ugyanezen részeknél van-e System Update nevű alkalmazás, és azt futtatva települ-e?
Az SL300 amúgy fura madár, nem "igazi" Thinkpad, ha jól tudom, inkább amolyan Thinkpad-Ideapad hibrid a feature-öket tekintve.
Tp_fan: azt senki sem mondta, hogy 60-70k. eBay-ről 20-25k között jön ki 2x4 GB DDR2 noti RAM.
-
Tim82
félisten
Ha nincs orvoslom is, mert gondolok kell
Kelleni fog, ezzel működnek az Fn + funkciógombos billentyűkombinációk. Letöltési link.
még csak forrasztva sincs, csak kiemelem (ha majd 2hét múlva lejár a gari) és mehet is bele az izomsabb?
Igen, pontosan. Hardware Maintenance Manual, erre azért szükséged lehet (77. oldal + majd az előzmények).
-
Tim82
félisten
A CPU cserélhető benne. Pont tegnap merült fel hzcs fórumtárs részéről ugyanez a kérdés itt, olyan 10-15 hozzászólással ezelőtt.
A "Hotkey Features Integration for Windows 8 (32-bit, 64-bit), 7 (32-bit, 64-bit), Vista (32-bit, 64-bit), XP (32-bit, 64-bit) and 2000 - ThinkPad" hangzatos névre hallgató alkalmazás telepítve van?
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Vicces Ph!s ellenőrző kódok
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest