- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
jogos, megnezem a fogyasztas-ertekeket terheles alatt.. a tdp amugy teny, hogy a duplaja, de itt ugye a grafikus gyorsito is resze a procinak, szoval az is hozzadob a tdp-hez.. viszont ha nem hasznalok GPU-intenziv cuccokat, akkor a grafikaert felelos reszek pihennek a prociban, nem fogyasztanak tul sokat..
legfrisebb BIOS van.. amugy szerintem siman az i915 driver bena energiagazdalkodasa a ludas.. persze ez is csak tipp..
bubi nem latta sem a wifi-kartyamat, sem a drotos lan kartyat, pedig mindket modul be volt toltve.. en is arra tippeltem, hogy tul ujak a cuccok..
-
sghc_toma
senior tag
fotokat csinalok.
az a helyzet, hogy az x200s full terhelesen is eleg halk, tehat ha kicsit tobbet, meg gyorsabban kellene porognie a ventinek az x220-ban, az meg mindig halkabb lenne, mint az eredeti venti..
amugy azt vettem eszre, hogy ha csak a CPU-t terhelem, nem porog fel a hutes, abszolut kussban van a gep (8 peldanyban futtatott john-nal probaltam Arch linux-on), de ha valami GPU-intenziv program fut, akkor rogton nekiall hangoskodni.. pl. mar KDE-ben az OpenGL-es desktop effektektol is rakapcsol..
-
N.GÁBOR
aktív tag
lapa: elvileg minden okés, nem tudom mi lehet ez. Remélem nem a vga-val vagy a géppel van vmi. Talán csak vmi programütközés vagy nem tudom, nem értek hozzá.
Chaser:Ejha, köszönöm a részletes instrukciókat. Hétvégén ha lesz kis időm, akkor még olvasgatok utána, aztán belevetem magam. Közben akkora sikere lett a T60-nak a családban, hogy úgy néz ki szükség lesz mégegyre
-
bwoay
nagyúr
-
Chaser
legenda
Pedig volt róla szó, de kinti fórumokon is rá lehet keresni. Lehet az enyém is eleve már törött vagy repedt volt, de az biztos hogy a kezemben maradt. Elsőre nem is tudtam mi az, mert nagyon vékonyka azon a részen a váz.
Némahoz képest minden hangos az oké, de nem kell túlzásokba esniIPS-hez képest egész biztos a T400/T500 panelja is hányadék, nekem nem tetszik, nem is veszem meg. De nem mindig azt szajkózom "ugye hogy igazunk volt!"...beteges...
salieri.: Részvétem, én is hasonlóan voltam a T61p-vel, no ott nem csak az a kis rész tört ki, gép is megkaphatta a magáét. De éli tovább életét új vázzal, új házzal
Szóval megoldható, de pénzes lesz meg át kell szerelni. Szervizt sztem felejtsd el, 30-35k-ra saccolok így hasra ütve. Majd megkérdem a srácot ahova a T61p került tud-e neked segíteni, vele biztos jól járnál és sztem rá fog harapni a kijelző miatt a dologra már csak kíváncsiságból is
-
sghc_toma
senior tag
okes, BSD-s adatokat mindenkeppen irok meg a hetvegen.. meg amikor tudok ra idot szakitani, feldobok egy ubuntu-t, megnezem azzal is (eleg, ha a powertop-os tippeket beallitom, vagy van esetleg valami speci recepted thinkpadekhez?)
SBS-t (Smart Battery System) akartam irni, SMAPI sikerult
az Embedded Controlleren keresztul lehet lekerdezni mindenfele josagot, tobbek kozott az SBS-hez is az ad interfeszt, abbol ki lehet olvasni ezeket a dolgokat..
-
sghc_toma
senior tag
"a vbox témában: ez az exploit-írós dolog és xp kicsit úgy hangzott, mint mikor valaki a pincében szexrabszolgát tart, és néha "megdolgozza feszítővasakkal meg hegesztőpisztollyal"."
lol"elég necces, mert az új xen privát felegünket én sem érem el valami vpn bohóckodás miatt, szóval lehet, hogy nekem is a vbox xp lesz a megváltás míg rá nem jövök."
tenyleg, van meg egy dolog, ami miatt kell a windows: a fajlszerverunket smbclient-tel latom, de mount-olni mar nem tudom.. fel eve nem sikerul rajonnom, hogy miert, pedig mar felturtam az egesz samba forrast.."az x200s-re vevő vagyok háromezeré'."
x200s marad, egyreszt nincs tul szep allapotban, masreszt meg szerintem az asztali gepet fogja kivaltani"cat /proc/acpi/battery/BAT0/state és present rate, vagy powertop (ebből már van 2.0 béta is)? mondjuk ötletem sincs, hogy ezek vajon vannak-e freebsd-n..."
nincsenek, de gondolom ezek is a SMAPI-bol olvassak ki az adatokat, arra meg van megoldas itt is.. ha belaktam a gepet, irok adatokat, de itt az energia-menedzsment kisse gyerekcipoben jar mas rendszerekhez kepest, nem lesznek olyan jo eredmenyek, mint linuxon..
ket unnep kozott lesz idom, ha erdekel, kiprobalhatom valami linux disztroval is.. -
sghc_toma
senior tag
nekem viszonylag sokszor kell vboxot hasznalnom; bsd-t hasznalok, az kenyelmes, arra vagyok berendezkedve, de fejleszteshez, exploit-irashoz sokszor kell a windows..
egy par szo az x220 vedelmeben: nem sokat hasznaltam meg, de egy USB-s vinyorol futtatott freebsd installerrel neztem fogyasztast.. a "gyari" beallitasokkal kb ugyanannyit evett, mint a rendesen bekonfolt x200s-em.. a 7200RPM-es vinyoja iszonyat hangos, ezert a venti zajkibocsatasat nem tudtam megitelni.. hetvegen rakok bele ssd-t, es hallgatozom
a felbontastol feltem, de igy is kifer ra kb. 45 sornyi forraskod, most viszonylag keves hasznalat utan azt mondom ez eleg, eddig nem bantam meg a dolgot..
azt mondjuk sajnalom, hogy nem lehet hozza touchpad nelkuli palmrestet venni.. -
Fifi
őstag
Lehet, hogy elgondolkodom az x220 + ExpressCard slotban lévő hidden eSATA kártya kombináción és nagy részt a DELL U2410 összekötve használnám.
Nem is tudtam, hogy Neked is van x220, azt hittem csak az x200s a "thinkpad".
Mi a type numbere annak, amit használsz? Mi a tapasztalatod vele? Linux alól működik minden rendesen?
Lehet, nincs is x220-ad csak ezen hozzászólásod értelmeztem félreMás:
Gondwana jóvoltából rátaláltam erre a t410s-re. Igaz nem új, de talán kiállított darabként teljesen újszerű. RAM, WWAN upgrade és HDD az ultrabay-be után szerintem egész korrekt darab lenne.
Ehhez kellene még segítő válasz:
1. Milyen Kingston RAM-mal jár az ember jobban, ha 8GB-ra bővítem: 2x4GB 1066MHz CL7 vagy 2x4GB 1333MHz CL9 ?
2. Ebben a gépben MultiTouch kijelző van, ami nem hiányzik nekem sőt a thinkwiki -n azt írják, hogy linuxhoz nem ajánlott, de nem írják miért. Milyen hátránnyal jár ez a kijelző főleg linux esetén? -
stifi
senior tag
ezt valamikor megcsinálom neked (megtaláltam), de már a startupnál is egy rahedli program indul el, az SSD miatt nem zavar mert nagyon gyors a startup, viszont ezeket nem tudom mindet lelőni majd, de két ugyanolyan konfigból csak a gpu-t ki-be kapcsolva megírom az értékeket!
most egyébként normál használat mellett (böngésző, BT, feles fényerő, max battery life profil, outlook, 10 tab chrome, 10 tab explorer, msn, számlázó, thundermail, winamp - 30% processzor 90% memory load alatt 11-14W a fogyasztás, változó.. 3 óra üzemidőt ígér!
-
Fifi
őstag
arra is figyelj, hogy 7mm-es hdd megy csak bele. nemtom ez a 410s-nél is így van-e.
Ezen fórum 5. hozzászólása szerint is így van, de ez az összehasonlítás még mindig a t410s felé csábít.
Mivel itthon esélytelen egy ilyet újonnan megvenni ránéztem ebay-en, bár eddig még soha nem használtam. Találtam is számomra megfelelőt, csak a WWAN hiányzik belőle, de azt kiszedem a gyerek X201-éből
Azt nem tudom, hogy a garancia erre mennyi ideig van még, illetve egy USA-ból történő behozatal esetén milyen járulékos költségeim lesznek (VÁM, ÁFA stb.)Ki tud behozni nekem minél jobb áron egy ilyen szerkezetet és hol találom meg őt?
Rajta srácok jöhetnek az ajánlatok! -
stifi
senior tag
hát wattmérőm nincs, van erre valami program?
fut a háttérben egy nvidia alkalmazás, amiben alkalmazásra le lehet bontani hogy milyen estekben kapcsolja be/ki a GPU-t, ezt egy kicsit konfigolgattam hogy a VLC ne nyúljon hozzá, de nagyon nem másztam bele, nagyjából mindig ki van kapcsolva...maximum battery life profillal minimum fényerővel 90% memory loaddal 20% processzor loaddal 3 órát ír most, BT bekapcsolva, GPU offline
-
rgeorge
addikt
A passzív hubokkal az a gond, hogy nem töltenek rendesen, pl. combosabb okostelefonok szépen merülnek sima USB portra kötve is. HDD-knek sem árt egy kicsivel nagyobb táp. Nekem egy nem 1000 forintos, tápos USB hubom van most is, a jelenlegi R61-emben is 3 USB van, amiből egyet elfoglal az egér vevője, egyben van a hub. Így dolgozom már évek óta, tehát a 3 USB is elég.
Viszont képtelen vagyok kideríteni azt, hogy a két modell kijelzője milyen típusú, így azt sem, hogy egyformák-e. -
Fifi
őstag
Itt olvastam: "A Caps Lock visszajelző LED-je a kijelző alatti panelről átkerült magára a gombra, a Scroll Lock állapotáról pedig csak az OSD tájékoztat."
"x201 szériából csak s-t vennék"
Kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy miért?
Mi a különbség köztük? Ahogy fent írtam ebben pont nem lehet a WiFi mellett WWAN-t használni, ha csak egyetlen MiniPCI Express slot van, persze ha ez igaz. -
Fifi
őstag
"Plug & play and hot swapping capability" tulajdonsága alapján arra gondoltam, hogy nem lenne állandóan bent, csak ha alkalomszerűen szükség lenne rá, akkor menet közben bedugom és kész. Nem lenne sokszor használva (havonta egyszer ~20 GB-ot tolnék át rajta), de könnyű egy usb/sata dockolóhoz képest és a táskában elfér egy eSATA - SATA átalakító + SATA kábel társaságában.
-
azbest
félisten
-
MrSealRD
veterán
Én valami olyasmin akadtam meg, hogy pl. usanotbook leírásában ez szerepel:
T420:
felsőrész: Carbon-Fiber Reinforced (szénszál erősítésű) műanyag,
oldalfal: Glass-Fiber Reinforced (üvegszál erősítésű) műanyag
alsórész: Carbon-Fiber Reinforced (szénszál erősítésű) műanyagT410:
felsőrész: Acrylonitrile-Butadiene-Styrene (ABS) műanyag
alsórész: Carbon-Fiber Reinforced (szénszál erősítésű) műanyagNa most ez pontosan milyen irányú változást jelent? Mert nagyjából vágom mi a szénszál erősítés, meg üvegszálas anyagú dolgaim vannak is...csak hát ebből is van sokféle.
-
azbest
félisten
5100, 5300 tudja: Intel® My WiFi Technology
-
Zooka
tag
Egész jó összefoglaló (és kedvcsináló
) , pont most ruháztam be egy én is egy jóárasított X200s-be. Korábban már volt sima X200-am (P8700 procival) és meglepődtem hogy a "s" mennyire keveset fogyaszt.
Nekem majd 128 gigás ssd, magyar bill., webcam meg affs panel kell bele, szóval ha van még valaki akinek az utolsó kettőre szüksége lenne lehet érdemes lenne együtt rendelni. -
lapa
veterán
na csak nem bírtam magammal, és mint kiderült a corestore megy az első slotban.
annyi van, hogy most folyamatosan ég a wifi led, oda megint valami leragasztós trükk kell.
ez szintén modbios, nem tudom kell-e hozzá. de akkor nagy öröm ez az x200/s tulajoknak, mert:
1. slot corestore mv (mondjuk jóárasított 16gb slc linuxnak)
2. slot wwan
3. slot feles wlan (pl. ar9285)ezt még megfejeljük a terás vinyóval meg affs panellel, esetleg kis jóárasítottkam upgrade-del és megkapjuk az ultimate eszközt.
árban ez kábé:
120e x200s
20e 9c akksi
12e 8gb ram
32e affs
30e 1tb hdd (ha elül az ár)
45e corestore 16gb slc
15e wwan
10e smart card reader
4e atheros wlan
4e 2mp kamaz 292e pénz. ez nyilván sok meg használt (pfuj tojfel), de a fícsörlista azért magáért beszél.
ha meg már megvan a gép, akkor lehet szépen darabonként (hogy ne tűnjön fel otthon).
-
lapa
veterán
b tervként talán jobb lenne olyat találni, ahol a kábel konnektor felőli vége egyrészt lapos, másrészt leflexelhető róla a föld. ha valaki tud segíteni melyik országban van ilyen...
na megszültem: tehát egyik oldal iec 60320 c5 bal v. jobb tört, másik oldal svájci SEV 1011.
az kompatibilis az eu töltőkkel, a földet meg le lehet flexőni középről. más kérdés, hogy létezik-e...
mondjuk nézve mitulabattyi művét a kéteres kábel dugója kicsivel több helyet hagy, szóval a legjobb az iec 60320 jobb / bal, másik végén meg cee 7 europlug.
-
Gondwana
addikt
Pontosan, a háromeres 220-as kábel (főleg a hosszabb) összetekerve nagyobb térfogat, mint a 65W töltő a 20V madzaggal. Van egy 90W-os borotvazsinóros tápom, de úgy döntöttem, megoldom, hogy övtáskában hordható legyen az X201,333 ehhez keresek majd ilyent. (Akár csere is hagyományos 65W vagy 90W tápra)
-
lapa
veterán
csak lemaradt egy tán nem mellékes szál: a régebbi tpm-ek valahogyan törhetők voltak, valamelyik egyetemen újabbakat is hekkeltek ahogy néztem. hogy a legújabb implementáció érintett-e még azt nem tudom. mindenesetre biztosabbnak tűnik, ha a chip nem a gépben van hurcoláskor (tpm), hanem kulcstartón vagy kártyán.
-
MrSealRD
veterán
Ez aztán a részletezés...
Viszont, ahogy látom a TPM chip által nyújtott szolgáltatást nem használjátok hanem ezt a TrueCrypt programot helyettel. Ez annyival jobb?Gyorsabb? Mennyire terheli a kódolás pluszban a gépet?
// Komolyan egy chipes kártyával indítod a géped?! (Csak meglepődtem, nem szokványos megoldás)
Mennyire nehéz vagy jó egy pendrive-ból hardveres kulcsot fabrikálni? -
MrSealRD
veterán
Na jó...kis túlzással...
Nyilván kellene...de egyrészt félek tőle, ha esetleg összeesik valami, akkor nagy kódolt adathalmazzal nem tudok mit kezdeni.
Másrészt csak a helyzet kedvéért egyszerűsítettem. Mire lehet még ezt használni? Mármint a TPMchipet( SSD-k esetén van ennek jelentősége a titkosításnak, feltéve hogy az eszköznek van saját titkosítása? )
-
dbius
veterán
Attól, hogy univerzálisan tudom használni 220/12 voltról is. Ez nálam hatalmas előny, mivel sokszor szükség van arra hogy autóban is használni tudjam.
Ezen kívül, bár akku szempontjából nem előny, de hamarabb feltölti szuflával az akkut.
Aztán usb-n keresztül mást is tudok tölteni, akár autóban is, más kiegészítő nélkül.
Továbbá, bár én ezt a lehetőséget nem használom ki, cserélhető a töltőfej, tehát akár több fajta lapos töltésére is használható lenne, ha volna hozzá másik fej.
Tömegre egyébként valóban nehezebb - érzetre, mivel én nem mértem meg - a 65w-os gyári töltőnél. Viszont laposabb, külön vannak a kábelek és a bumszli, vagy ebben az esetben tepsi, mivel széles és lapos, ezáltal kevesebb helyet foglal, nem nyomja ki úgy a táskát, mint a másik.
Mást nem tudok, ennyi jutott eszembe.
-
Chaser
legenda
Igen az első, én is azt hoztam most magammal
Múltkor egyik kollega vett tőlem töltőt és a hangjuk iránt érdeklődött nagyon. Az összes standard 90-eset megnéztem, nem volt hangjuk, ugy. töltőknek szerinte nagy a "cincogása", passzolom, olyanom nem volt. Aztán később újra megnéztem mindet, pár centiről azért némi hangjuk van, de először fél méteres távolságból nem hallottam semmit. Viszont ez a kombo töltő még akkor is hangtalan ha rátapasztom a fülem, semmilyen hang nem jön ki belőle.
-
Chaser
legenda
Na hát ez az, valamit vmiért, inkább gyorsan töltse mint lassan.
Téglás rész: van egy kombinált autós/hálózati töltőm, az a 90-esnél is nagyobb térfogatú és nehezebb, szintén 90W-os. Led-ek is vannak rajta, többi töltőn nem láttam. ezen van egy csati a szivargyújtónak és ahhoz külön kábel, tehát only kábel nem elég, kell a töltő is a kocsiba. Nyilván azért nagyobb mert benne van az elektronika ami 12-ből 20V-ot csinál a gépnek. Ezt szeretem a legjobban a ledjei meg a Thinkpad felirat miatt, a többin csak lenovo van. Ilyesmi.
Én pl kábeleket nem tekergetem, tehát nekem sokkal szembetűnőbb a slim vékonysága.Azt nem tudom hogy nekem slimből melyik rev van de majd megnézem, most már tényleg kíváncsi vagyok.
"a 2.5A-t rosszul érted, az ac oldalon van, párszáz wattig jó. egyébként olyan helyet még nem találtam, ahol földi halandó vehet ilyet." -
Chaser
legenda
90-est adnak az atisokhoz gyárilag, gondolom nem ok nélkül. Biztos menne 65-össel is, agyonterhelve minden maxon 45W konnektoros fogyasztást mértem. De ha 90-es van előírva akkor azzal használom, főleg hogy abból van itthon elég sok
Akutöltéskor sztem kifejezetten előnyös, 9 cellástgyorsan feltöltődik, 65-össel biztosan lassabb. Meg kevésbé van terhelve, nem melegszik annyira mint egy 65-ös tenné.
Képek alapján azért 1.5-2x vastagabb a standard, de azt le tudod mérni pontosan is.
Maga a táp kell-e autóba nem néztem, a tégla kombinált tápomnál biztos kell. A slimet még nem néztem. De ha ott nem kell, akkor a kábeljébe van építve az eszköz ami 12v-ból 20-at csinál, nyilván ez is valami transzformátor. Gondolom ilyet külön megint csak necces beszerezni.
Repülős kérdésben nem vagyok otthon, azt tudom hogy van rajta, de engem az a része nem érint.
A kábel amit linkeltél tényleg jó, de a leírás szerint ha jól értelmezem 2.5A-re hitelesített, szóval nálam pl akutöltés közben necces lehetne ha hw igényes feladatot is csinálok mellette. -
Chaser
legenda
Én nem láttam, de neki van, szóval ő már látott
Megálmodni épp nem álmodtam semmit, de tudom mekkora a slim, annál kisebb hova? Rákeresgélve képekről annyi biztos látszik hogy nem slim. Az usb nem tudom hány A-t ad le hirtelen, de minden bizonnyal a slim többet. Csak feltevés. És ott a joker: autóban is lehet használni, de ha valaki repked még ott is. Ezeket a standard biztos nem tudja. Itt lehet az igazság nem?
szerk: 65w: 320 g körül, ultraslim (csak ac): 420 g körül. Mivel 65-ösöm nincs azt nem tudom lemérni, de nem rémlik hogy nehéz lenne a slim. Lehet több rev van belőle? Mindenestre ha a közelébe jutok lemérem a méreteit és tömegét.
+ ugye 65-ös töltő nem is minden géphez jó, Pl az enyémhez se, így esetemben 65-öshöz nincs is értelme a slimet hasonlítani, de azért megteszem kíváncsiságból.
-
lapa
veterán
-
dbius
veterán
Én nem boncolgattam ennyire ezt a témát, de Veled ellentétben eddig maximálisan elégedett vagyok ezzel az ultraslim töltővel. A gyári 65w-ost használom a dokkolóval és az ultraslimet hordozom magammal immár egy éve. Tudom autóban, meg 220-ról is használni, valamint az y-nal és egy hosszabbítóval pedig a telefont szoktam tölteni.
A tépőzáras rész lehetne erősebb, mert az kezd bomlani ennyi használat után, de eddig - kop kop - nem tört meg a kábel sehol sem.
Nem vagyok mérnök vagy hozzáértő műszakis, így nem tudom hogy lehetne jobban megtervezni - használhatóság szempontjából -, de az én szememben tényleg jó dolog ez a cucc.
Nyilván vigyázok rá, nem dobálom, óvatosan szedem szét, rakom össze, hajtogatom.
Azaz egy dolgot tudok említeni, ami szerintem jobb lenne, mégpedig az, ha 45 fokban meg lenne hajlítva a töltőcsatlakozó része, hogy - ahogyan Te is említetted - ne lógjon ki annyira a gépből. (De ez igaz a gyári 65w töltőre is)
-
Chaser
legenda
Annyira még nem boncolgattam a témát, legoztam vele csak
, de tény hogy kicsi
Rángatni nem szoktam a kábeleket, szóval azzal nem lesz baj. Hajtogatni se szoktam a kábeleket, berakom a táskába vagy tatyóba. 3 fajta töltőm van, ezt még nem próbáltam, de majd 1x csak ha el nem fejeltem. ha beférne a multibay helyére az lenne az igazi, de annál nyilván vastagabb.
-
Chaser
legenda
Light glossy is van?
Elhiszem. De a méretén nem változtat sajnos.
PA10-es tápról beszélhetsz. ergonómiában jobb az biztos. Már többször kifejtettem az álláspontomat ezzel kapcsolatban. Tökéletes gyártó/gép nincs, valamit a másiktól mindig lehetne ellesni. Pl backlit + thinklight nagyon jó lenne, egy gépnél sincs ilyen. Mért is? Csakszerk: Engem a táp annyira nem hat meg, tény lehetne jobb, de ez legyen a legkevesebb. Meg van egy ilyenem is, ezzel nem hiszem hogy különösebb gond lenne a kanócok tatyóba rakása
Nagyon pici táp. Van hozzá egy még kisebb tatyóm, tökéletesen kompakt megoldás. Dellnél meg mondjuk ilyet nem láttam, persze lehet van. Utazáshoz elég jó lesz, de mindig otthon felejtem
-
mitulabattyi
aktív tag
Nem ragaszkodok a LED-hez, de amit vettem, az is 7470-wxm, és a hirdetésben szereplő gép is. Az eladó nem említette a háttérvilágítást, csak azt, hogy 1280x800, 1.86GHz, 4giga RAM, 160as winyó, és 2013 januárig garis...én meg nem kérdeztem.
Ha a ledes kijelzőkhöz nem lenne kamera, akkor csak ennyit kérdeznék havertól: "Van kamera a kijelző fölött, vagy nincs?" És így megoldódna a 'rejtély', de sajnos kénytelen vagyok várni. -
mitulabattyi
aktív tag
Még nincs nálam a gép, ismerős meg nem nagyon ért hozzá.
Mivel CTO-s, nem tudom milyen kijelző van benne, de volt egy ugyanilyen eladó gép hardveraprón, abban ledes LCD volt. 7470-WXM
Nincs türelmem keddig várni (), és ha a kettő kizárná egymást, akkor előrébb lennék ennyivel is.
-
Magnat
veterán
Sztem is a vincsi lehet a szűk keresztmetszet... én 1szer peróbáltam egy 270-es atom gépet (állítólag híresen gyenge a gigbites portja a gyenge cpu miat, mármint h visszafogja) egy AMD 4850E-vel szerelt gépre toltam át párszáz giga mkv-t egy TP-Link 1043ND-n keresztül CAT5 kábelekkel (ami ugye nem gigabites) és 400 Mb jött ki a végére átlagsebességnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest