Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
sghc_toma
üzenetére
a vbox témában: ez az exploit-írós dolog és xp kicsit úgy hangzott, mint mikor valaki a pincében szexrabszolgát tart, és néha "megdolgozza feszítővasakkal meg hegesztőpisztollyal".
elég necces, mert az új xen privát felegünket én sem érem el valami vpn bohóckodás miatt, szóval lehet, hogy nekem is a vbox xp lesz a megváltás míg rá nem jövök.
az x200s-re vevő vagyok háromezeré'.
egyébként engem a linux alatt elérhető minimum érdekel, minden más végülis irreleváns. ha megírnád mire jutsz vele, az jó lenne viszonyításképp.
cat /proc/acpi/battery/BAT0/state és present rate, vagy powertop (ebből már van 2.0 béta is)? mondjuk ötletem sincs, hogy ezek vajon vannak-e freebsd-n...
-
bwoay
nagyúr
válasz
sghc_toma
üzenetére
valamelyik teszt azt írja, hogy még 50%-os fényerő és folyamatos wi-fi használat mellett is kevesebbet eszik, mint az x200s nyugalmi (!) állapotban. erre szoktam mondani, hogy ha csak a fele igaz, már az is bőven jó.
Shadowfax:
thx, nem véletlenül írtam, ilyen hülye vagyok!
de már akartam is értetlenkedni, hogy az eladó miért nem adja meg,
hiszen anélkül sosem veszünk gépet, hogy előzőleg le tudnánk informálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő