- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #24591 üzenetére
az agyonterhelve 45w önmagában pont a 65w optimális terhelése.
anno azt írták, hogy lassabban tölti az akksit, ami az akksinak jót tesz. az idődnek nem.
a téglás részt nem értem, de lényeg hogy a lapos ac + dc töltőből (amit linkeltél korábban) 2 féle van. az első verzióhoz még kell dc módban a tepsi, a másodikhoz már nem.
én a vastagságnál a használati (hurcolási) vastagságra gondolok.természetesen ha külön kupacba tekered a kábelt és nem a tápra, akkor sokkal laposabb. nekem valahogy az a módszer jött be, hogy rátekerem a kábelt a tápra. lehet itt van a kutya elásva.
a 2.5A-t rosszul érted, az ac oldalon van, párszáz wattig jó. egyébként olyan helyet még nem találtam, ahol földi halandó vehet ilyet.
én az első generációs tepsi kábeleit szétvágtam, de nem sikerült kimérnem hol milyen áramok vannak benne. az első bumszli akár ac-t is csinálhat, legalábbis nem tudtam kizárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest