- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
buherka
addikt
válasz
Shadowfax #6776 üzenetére
Beszéltem vele telefonon és azt a felbontást tudja, ami a hírtétesben van. SXGA kijelző 1400x1050.
Gyári vinya van benne, azt is mondta...cserélve nem hiszem hogy lesz. Remélem, hogy nincs tömve bad-sectorral. Sentinel-el ezt is átnézem.
Szerdán elhozza a melóhelyemre a masinát...akkor jobban rá tudok nézni. Dobok rá egy pár monitorozó progit, hogy jobban "bele" lássak
Köszi a tanácsokat. Majd még jelzek, ha megvolt a gépszemle.
Ja...és nagyon ütős kis gyűjteményed van. Büszke lehetsz rá...én is csak pislogtam, amikor néztem a képed. Hirtelen azt sem tudtam, hogy melyiket nézzem először.
-
buherka
addikt
válasz
Shadowfax #6770 üzenetére
Hát ez most jó kérdés...hogy milyen panel van benne. Azért kérdezlek pl. téged...mert van egy raklapnyi géped, aztán vágod is ezt a részét.
Rákérdezek a srácra, hogy milyen az a bizonyos panel. Volt e már cserélve, vagy buherálva.
Ez a 2010-es hiba, meg nem teljesen tiszta nekemDe amúgy összességébe az 60K amit kér érte az reális szerinted?
-
tototos
addikt
-
-
Sianis
addikt
válasz
Shadowfax #6052 üzenetére
Ez ok, a kérdésem igazából arra vonatkozik, hogy a procim ennyire melegedős fajta és viszi a hőmérsékletet mindig annyira fel, hogy a gép már nem tudja lehűteni eléggé?
Amúgy azt is megköszönöm, ha mondtok olyan hőmérséklet - venti-fokozatokat és akkor szépen beállítgatom.
Sianis
-
-
HarryPotter
őstag
válasz
Shadowfax #5859 üzenetére
majdnem annyiba, de számoljunk: egy x40-41 megvan úgy 50-70 E Forintból. Ehhez az ssd ( 60!Gb) kb 40-45 E Ft Cartman kollegáról. Azaz summa 100-110 E Ft körül megvan egy csúcssebességű netbook, ami kb. megfelel egy mai átlagos atomos netbook árának, de sebességben -- lásd az előző hszemet.
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Shadowfax #5696 üzenetére
Sajnos ezen mindent legyalultak, linux volt rajta, pedig eredeti vinyó. Valami céges selejtezésből van, gondolom féltették az adataikat. Legegyszerűbb egy másik T60-ról lenne átmásolni, ha találok ilyen bátor fórumtársat. Mondjuk az IBM-et még nem kerestem meg, hogy hivatalosan mennyibe kerülne újrapakolni.
-
-
válasz
Shadowfax #4612 üzenetére
Hát de a fene vigye el, miért kell egyáltalán visszafelé fejlődni?
Az SL és R szériánál már eddig is sok thinkpaddict húzta az orrát, azoknál még oké hogy ki van spórolva pár dolog, hisz ezeknek a költséghatékonyság volt a szempont. No de kérem, most a T szériát butítják le kb R szintre...
Bár ha top cover rollcage nélkül is jól bírja a strapát, akkor oké. De ennek nem látom sok esélyét.
-
Declare
őstag
válasz
Shadowfax #4103 üzenetére
Igen, SWTOOLS ilyen van, alatta az Apps, meg van még Drivers meg még egy 5-6 mappa, ilyen Winsat, performance manager stb... ezeket nem kell lementenem? Elég az apps t kiírnom, és akkor egy új win telepítés után ezeket vissaz tudom másolni, meg amit linkeltetek oldalról onnan le tudok szedni minden egyebet?
-
Declare
őstag
válasz
Shadowfax #4097 üzenetére
megtaláltam köszi !! csak ezt a vistát nem ismerem, és nem találom az alap dolgokat sem.
Azt nem tudjátok még megmondani, ha én teszek fel egy másik wint, egy xp t, az IBM es okosságokat (thinkvantage stbstb) vissza tudom tenni netről pl ? Mert ez a vista ez repül a gépről az tuti
-
kingabo
őstag
válasz
Shadowfax #3348 üzenetére
Na kiprobáltam. Nekem nem akart róla bootolni, de a thinkvantage gomb megnyomására elindult a rescue and recovery, amivel vissza tudtam tölteni a gyári beállításokat, magyarul a gyári vistát. A régi rendszerről csináltam egy mentést amit most vissza szeretnék állítani (a vista csak azért kellett, hogy kiprobáljak valamit, ami w7 alatt nem működött), de a win-es rescue and recovery nem találja meg a vinyón lévő backup-ot (tc-ben látszik a RRbackups könyvtár), a cd-ről viszont már a thinkvantage gomb megnyomásával sem tudok bebootolni.
Valakinek van valami 5lete? -
Alg
veterán
válasz
Shadowfax #3102 üzenetére
Utolsó szó jogán
Kicsit tovább áskálódva, Thinkpad fórumon és egyéb helyeken találtam módszert az ellenőrzésére a feature-nek(pl. az általam linkelt helyen is le van írva.)WD Scorpio Black, és Seagate momentus(7200RPM)-okban többek szerint megvan ami kell, azt hiszem ezek a fonosabbak, mivel itthon ez a kettő kapható 7200as fordulattal...
-
Gondwana
addikt
válasz
Shadowfax #3094 üzenetére
A SATA (ATA-7 vagy ATA-8 - ezt nem tudom pontosan) specifikáció E1h parancsa az iddle immediate. Ezt elvileg minden SATA hdd tudja - de legalábbis több 3.5" leírásában is megtaláltam, mint supported command.
Mivel a PATA szabvány (ATA-6-ig) nem tartalmazta ezt a parancsot, ezért kellett custom firmware a PATA hdd-khez a működő APS-hez. -
Chandler
senior tag
válasz
Shadowfax #2867 üzenetére
Köszönöm
Feltelepítettem, és most már nincs ismeretlen eszköz az eszközkezelőben, viszont amikor ezt telepítettem, és újraindítottam a gépet utána, nem kapcsolt be a gép. Felpörögtek a ventillátorok, de kép nem jött, csipogott párat (sajnos nem tudtam felírtni) és utána semmi. Történt már velem ilyen egyszer, lehet hogy akkor is AMT driver installálása után, ebben nem vagyok biztos, és elvittem a gépet a szervízbe, és semmit nem találtak. Lehet összefüggés a kettő között? -
-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
válasz
Shadowfax #2762 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséget
IBM szervizben is csak egyszer voltam a géppel, elég szép történet volt az is, valahol leírtam, akkor egy darab csavart szedettem ki a gépből és akartam kérni egy cserét, akkor mondták, hogy az már nem garanciális és csak csomagban tudnak adni (10 db 5000+áfa
).
-
k-rock-atona
csendes tag
válasz
Shadowfax #2705 üzenetére
Köszönöm!
Most nem nagyon tudom, hova bújjak, hogy ezt így benéztem!
Vistán vagyok, de ezzel sehol nem találkoztam eddig, itt gondolom alapból be van állítva. Ez jó amúgy valamire
Már vagy kétszer leszedtem a kis piros pöcköt, mondom, biztos az ér hozzá a billentyűkhöz!
Akkor csak szoftveres bibi volt, jól sejtettem a végén!
Elnézést a lámaságért, kicsit többet kellene szerintem aludnom mostanában!
Mégegyszer köszönöm a segítséget! -
hzcs
senior tag
válasz
Shadowfax #2696 üzenetére
köszi szépen, ki is próbálom, mihelyst életre tudom kelteni a gépet!
Ugyanis akadt egy kis problémám. A DPC latency-t csekkoltam, hogy mi miatt ilyen nagy a késleltetés. A wlan és a dvd meghajtó, ami miatt drasztikusan megnő a latency, viszont a biosban a merevlemeznél az AUTO-t átállítottam ARMD-re, eredmény: a gép a biosnál lefagy, a bios menübe be se lép. Vnyót kivettem, eredmény ugyanaz. Hogy lehet a gép szétszedése nélkül leresetelni a biost, hogy gyári állapora visszaálljon minden?
Ez a baja konkrétan:830C - Primary Master Drive - ATAPI Incompatible
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest