- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
#95561216 #96085 üzenetére
Mostanában felvont szemöldökkel figyelem ezeket a beszámolókat... Talán a 30 sorozatig, amíg még hasonló volt a hűtés fizikai mérete addig sikerült azt az isteni csodát megvalósítani, hogy egy 35-45W TDP-s procit képesek voltak hűteni...
Az X260-nál eddig nem néztem hőfokot, de ezek után megnézem. Mert az is időnként úgy darálja a ventilátort, hogy várom mikor kér felszállási engedélyt...
És akkor itt vannak ezek az új generációs procik és nem lehet 90 fok alá hűteni, pedig 45W/35W TDP-s. Csak az a vicces, hogy eltelt 5 generáció a fentiek óta, aztán a gépházat szűkítették a fizika meg maradt a helyén... Nem értem a gyártókat... -
fattyu
veterán
válasz
#95561216 #93295 üzenetére
Semennyire. Nem tudja a raidet legalábbis gyári biossal a hw raidet nem. Láttam valami trükközést manuálisan hex editorral belenyulni biosba elvileg előszedhető a menü de csak valami nagyon kanjit használó oldalon láttam google translat-el de ennyire nem vagyok bátor.
Amugy is sata2-t sata3 al raidbe kötni...
-
válasz
#95561216 #83634 üzenetére
Én egy ATEN US-224-et használok, teljesen jól működik egy desktop és a 430s (dokkoló) között. Egy kis nyomógomb van egy vékony kábelen kivezetve, oda teszed ahova akarod (nekem az asztali lámpa fején van a lámpakapcsoló mellett, az mindig kézre esik és nincs útban
-
-
lapa
veterán
válasz
#95561216 #9600 üzenetére
éles az elülső pereme a T-nek; majdnem, mint a macbooknak. én is kóstolgattam, de aztán letettem róla. pláne, hogy a jutub nem győzött meg a tapizással matatás megbízható működéséről. ja, és rakjál lunikszot, persze. azért nem egy évre veszed gondolom, amint lesz elég nagy penetráció tapizós cuccokból (atomos vagy akár armos ipadból) lesz rá támogatás.
-
bwoay
nagyúr
válasz
#95561216 #9595 üzenetére
ja, vagy felraksz egy jó Linuxot...
mikor subnotebookot kerestem, én is nagyon szimpatizáltam az x200t-vel (sőt, mind a mai napig), csak az szólt ellene, hogy súlyban és "mélységben" (a 8 cellás akksival) ugyanaz, mint a T400s-em, és hát ez az a két paramétere, ami leginkább meghatározza, hogy mennyire mobil. ja, meg mintha nem lenne rajtuk thinklight! -
evone
őstag
válasz
#95561216 #9575 üzenetére
mindenkeppen az x200s-et valaszd szerintem. a core i3 meg a c2d kb ugyanaz, szerintem az x200s procijaban tobb a cache is, es az ne tevesszen meg senkit se hogy alacsony fogyasztasu, az nem jelenti azt hogy lassabb lenne !
nagyon sokan hiszik azt hogyha ULV egy proci, akkor lassabb is.
update: igen tobb a cache az x200s-ben. 3MB vs 6MB.
ha kell a nagyobb aksi, veszel hozza.
-
lapa
veterán
válasz
#95561216 #9568 üzenetére
ha jól néztem az x200s kevesebbet fogyaszt, a legkevesebbet a TP-k közül.
mondjuk én külföldön néztem. ott 1079EUR / 302e a következő:
Lenovo ThinkPad X200s (NS47FGE 74697FG)
Intel® Core 2 Duo SL9400 2x 1.86GHz, 2GB RAM(2x 1024MB), 320GB 5400 U/min HDD, kein optisches Laufwerk, 12.1" WXGA non-glare TFT (1280x800), Intel GMA X4500HD (IGP) max.384MB shared memory, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, Fingerprint reader, 4 Zellen Li-Ion Akku, Webcam., Windows Vista Businesspláne ha cég veszi eleve -19%, mert nettó a számla.
-
Tim82
félisten
válasz
#95561216 #7271 üzenetére
Látott, sőt, Ultrabay Slim kivitelben többünknek van is ilyen a topikban. (Az R51-edbe elvileg Ultrabay Enhanced szabványú való optikai meghajtó való, de tudtommal kompatibilis az Ultrabay Slim-mel, fordítva nem igaz.) Ha második SATA HDD-vel működik, és nekünk működik, akkor SSD-vel is fog. Ráadásul boot-olható, viszont maga a beépítő keret tulajdonképpen SATA-PATA átalakítóként működik, így lehet, hogy valamennyire visszafogná az SSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged