- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher82
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #104581 üzenetére
T151, T152......
Csak tippelek.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104581 üzenetére
T2x vagy T11x, attól függően mennyire akarják követni az Intel számozását, ami még mindig rosszabb.
Fene tudja, hogy a marketing osztály gondolkodik-e 10évet előre.Az jobb kérés, hogy az AMD-s gépek amik úgy néz ki jobbak lesznek az Intelnél, hogyan lesznek jelölve, vagy lesznek-e egyáltalán jelölve.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104570 üzenetére
Mivel 13.3" lett belőle így igen.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104541 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. Mindenki azt csinál a testével amit akar. Ha 200-as szeget ver bele a szemébe, hát tegye azt.
-
HSM
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104491 üzenetére
Kíváncsivá tett, amit írtál: "Böngészés mintha dinamikusabb lenne az xperia xz1-esemen de ki tudja."
Így kipróbáltam a saját android telefonomon, és a lassabb itthoni notebookon, hogy megy rajtuk a netezés. Nálam egyértelműen fürgébb volt a notebook. A telefon egy Snapdragon 845-ös Xiaomi Mi Mix 2s, 6GB rammal, Chrome-al, asztali weblapokkal, kikapcsolt előbetöltéssel (úgy fair) a notebook pedig egy friss win10-es, 8GB ramos, Sata SSD-s T460, i5-6300-al, szintén Chrome-al, ráadásul kikapcsolva az oldalak előbetöltését itt is (szintén így fair). A laposon az energiaprofil a kiegyensúlyozotton volt, vegyes balanszon. Net alattuk, ahol éppen leültem a lakásban tesztelni 130-140mbit/s volt Wifin, 7-8ms válaszidővel.
Azt viszont azért hozzá kell tenni, hogy a telefon is durván tempósan hasított, egyáltalán nem tűnt lassúnak a notebook tempója mellett sem, sőt, ami azért szvsz elég derék teljesítmény egy zsebrevágható, mini, passzív hűtésű kütyütől. -
tothjozsi96
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #104486 üzenetére
Azt kétlem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104394 üzenetére
Már gondolati szinten is elegedtem a kérdést. Annyira olcsó az x250 és eleve "moddolt", hogy hacsak nem cél időt égetni, zéró értelme van. De nagyjából hasonló a 2 gép.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104392 üzenetére
Szinte megjött a kedvem a vásárláshoz.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104389 üzenetére
Mondjuk erre azért lenne egy sor ötletem, de légy kreatív
-
Frawly
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #104366 üzenetére
Hú, az nagyon gáz, ha ragasztva van. Elvileg elég meleg levegőt ráfújni (hajszárító szűkített fúvókával, vagy hőpisztoly), akkor elengedheti a ragasztás, de ha nagyon túlzásba viszed a hőt, az az alaplapnak is árthat. Ezt csak egyszer kell eljátszani, míg elsőre fel nem szeded a lapot, onnantól a felületeken ott maradt ragasztót már könnyebb lekapargatni, feloldani.
(#104368) HSM: egy Asus GL702ZC volt, amivel ráfaragtam. Annyira hangos a hűtése már alapjáraton is, hogy már akkor nagyon zavaró, pedig én nem vagyok kényes a hangosságra. Amikor meg igazán terhelve van, annyira hangos, hogy konkrétan megmaradni nem lehet mellette, olyan turbinahangja van, hogy szerverek elbújhatnak mellette, az albérletben majdnem felkeltettem a népeket. Persze ért is valamit a hűtés, nagyon parádésan hűvösen tartotta, de a zajban nem lehetett meglenni, még fülessel sem. Ráadásul szoftveresen a ventit nem lehetett szabályozni rajta, UEFI-ben sem volt ilyen opció, se fan settings, se fan curve. Kár érte, mert ha a hűtése nem lett volna ilyen hangos, amúgy nem rossz ki gépecske. De még nem is ez, a gamer notis topikban erre még megnyugtattak, hogy a többi hasonló lapos sem sokkal halkabb, nehogy azt higgyem. Faxa.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #104366 üzenetére
Conclusion lemaradt: Klaviig lebontottam, utána 180°, vissza az egész mert észrevettem a ragasztást.
Csodák csodájára, a gép megy, pasztázás után pedig rendesen forrót fúj ki a gép már terhelve, szóval biztos hogy ér valamit még az MX2 is egy 4200u-n
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104356 üzenetére
A jelenség neve ghosting.
Nem, nem lehet vele kezdeni semmit. Ahol olvastad és akitől olvastad azt a hülyeséget, hogy majd pár óra fehér kép megoldja a fizikai problémádat, nos, töröld, blokkold és tiltsd le.
Nyugi, ezt az x230-ak is tudják stabilan. 5 percig úgy maradt a PH, utána visszaváltasz egy videóra és a fekete sávokon még 1 percig simán le tudod olvasni, hogy mid volt megnyitva a Chromeban.
Ez ilyen, hulladék. De majd gondolom lesz aki megmagyarázza, hogy ez is csak beképzelt dolog, mint az összes többi ordas kapufa is.
-
Butcher82
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #104349 üzenetére
Thinkpad logóval...
-
dreizwanzig
tag
válasz
Ganz-[HUN] #104343 üzenetére
szuper! koszi! Az tevesztett meg egy kicsit, hogy az M.2-es SSD-n 3 csati van, de a gépben csak 2. De igy a videoban latom, hogy milyen kell bele.
-
válasz
Ganz-[HUN] #104218 üzenetére
Persze. Ahogy irtam TN nem opcio akar HD akar FHD.
Koszonom mindenkinek az infokat. -
válasz
Ganz-[HUN] #104190 üzenetére
Az annyira nem gond amugy, most neztem 22-25k kozott mennek az uj ips kijelzok ebayen.
Ahogy latom nem erdemes kifizetni a felarat a gyari fhd-ert, meg kell venni a legolcsobb (de amugy kulsoleg szep) gepet es venni bele egy kijelzot max meg ssd-t ha nem lenne benne. -
válasz
Ganz-[HUN] #104172 üzenetére
Kábelestől 160 g, nélküle 100 g.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104163 üzenetére
45W vagy 65W, ez a kétféle volt a gyári opció X240-hez.
Az X240-ben lévő u-s procikhoz bőven elég a 45W-os.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104151 üzenetére
T440, T440s, T440p, X1C 2nd, mind pontos és responzív. (Mondjuk X1C már nem
)
Használni egy katasztrófa és szar, de funkcionalitásra sose volt gond. Nem lehet, hogy hibás a tied? -
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104149 üzenetére
A win driver egy dupla ujjas scrollt se tud, kb. semmire nem jó, a gombok méretét se tudod definiálni 0 beállítási lehetőség.
Egyetlen egy 4genesen se volt gondom az Synaptics driverrel, sőt nélküle használhatatlanok. -
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104132 üzenetére
Fenn van a Synaptics driver és kikapcsoltad a különböző zónákat rajta és a palm rejectiont?
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104132 üzenetére
Kezded érten miért nem teszi be a lábát szervizre sem 40-es szériás TP itthon.
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #104126 üzenetére
Köszi, sikerült megtalálnom és állítani rajta. Most tesztelem, remélem sikerült beállítani.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104069 üzenetére
X240-hez NEM MC7710 fog kelleni, ott "picit" több lehetőséged van.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN] #104059 üzenetére
Nekem most a legutolsó kiadás van a Win10-ből T420-on, egyelőre "tökéletes". Már amennyire a Win10 az tud lenni
Akku töltés pontosan állítható Lenovo Vantage programmal, minden működik, gyorsabb mint a Win7. A 8.1-et én is frissíteném 10-re, egyetértek az előttem szólóval, vagy 7 vagy 10, a köztes lépcsőfok egy zsákutca szerintem. Mondom ezt úgy, hogy amíg nem volt 10, maximálisan meg voltam elégedve a 8-al.
-
válasz
Ganz-[HUN] #104072 üzenetére
Nekem is a 8.1 volt a kedvencem.
Az volt a legstabilabb, gyors volt, jó volt hogy el volt különítve az asztali és a tabletes felület.
Az animációk fényévekkel jobbak voltak, érintőkijelzőn, tableten pedig élmény volt használni. Szerintem átláthatóbb is volt. -
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104072 üzenetére
Win10 és a dupla vezérlőpultja. Pontosan az a kapufa, mint a csempés hulladvány
Mondjuk nem tudom neked mekkora a mintavételed, itt ilyen napi 1 tucat ügyfélről volt szó, ekkora mennyiségből mondom azt, amit. De ez már nagyon OFF. Nekem elég az, amit az MS nem hivatalosan mondott ki még életperiódusa alatt a 8-ról.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104069 üzenetére
Kezelőfelületről, annak logikájáról, illetve annak eredményességéről sokat elmondd a mobilos/tabletes ág "tarolása", illetve, hogy mekkora iparág épült ki arra, hogy valami rendes formába legyen öntve a szerencsétlen rendszer utólagos programokkal
Ez a boltban külön mappa volt a pendriveokon, kérdezni sem kellett, raktuk fel automatikusan mindet
Az ügyfeleket pedig, well, Logout írást megérne ez is, voltak akik mondták, hogy hát ezzel valamit kezdeni kéne, de aki nyersebben fogalmazott, na ott jöttek aranyköpések és hasonlatok-metaforák. Az tényleg az a korszak volt, amikor Wint eladni tényleg kihívás volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104065 üzenetére
Akkor további sok szerencsét tudok hozzá kívánni.
Hadd ne mondjam el a belsős MS véleményt arról a korszakról. Egyezik a szervizek és értékesítők véleményével
-
Tikakukac
titán
válasz
Vagy 7 vagy 10. A 8 meg 8.1 pont az, ami semmire sem jó.
Ma küzdötten 4 órát 8.1-es gépen, kész örömforrás.
-
válasz
Hibátlan lesz rajta a Win10.
-
zoli62
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #103993 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam, regisztráltam.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #103913 üzenetére
Ha fél éven belül nincs rage videó Louisnál, akkor lehet venni.
Mondjuk a többséget eddig sem zavarta a dolog, haver az egyik touch akármilyen gépe eddig 1:1 arányban volt beadva gariba és használaton kívül, mint használva. 750k-t hát bzdmeg röhögve adnék érte én is
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #103858 üzenetére
Windows updates driverrel persze megy, de a sorozat szám alapján keresett driverrel nem. De legalább jónak tűnik.
-
MineFox54
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #103854 üzenetére
10:30kor amikor ide írtál, már akkor is be volt
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #103850 üzenetére
Ha valóban az és ha valóban jó, akkor az. Ha a matrica stimmel már félsiker.
-
válasz
Ganz-[HUN] #103850 üzenetére
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #103841 üzenetére
Igen ismerek 1 embert.
Azt se mondanám szeretetnek, inkább csak tudta gond nélkül használni, és sose panaszkodott rá.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #103841 üzenetére
Biztosan erre is van valami perverzió, szóval tutira találsz ilyen embert is.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #103753 üzenetére
még egy kérdés (edit idő lejárt, sry):
Ami ezekben van FHD Panel, az mind IPS? Lenovo oldala szerint annak kellene lennie. -
válasz
Ganz-[HUN] #101548 üzenetére
Itt van nálam a noti, de sajnos M.2 SSD van benne, nem tudom legyalulni, mert nincs hozzá lapom, amibe beletegyem. Nem tudom, ha az SSD-n nem találna BOOT lehetőséget, akkor az USB működne-e, mert a BOOT menüt elérem, de 2 opció van benne: SSD és LAN. Hiába dugok be (Rufus-szal készült) GPT-s pendrive-ot, vagy USB-s DVD meghajtót, nem jelenik meg az eszközök között...
-
HSM
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #101541 üzenetére
Itt van kívülről:
Pontosan a repedés vonala mellett van belül a pöcök az ujjlenyomat olvasó környékén, ha keresel egy képet a hátuljáról könnyű megtalálni. A dolog pikantériája, hogy összerakásnál látszott, hogy mintha nem lenne tökéletesen a helyén, így többször is szétszedtem, és próbáltam a helyére rakni, sikertelenül. A repedés utáni szétszedésnél meg egyből teljesen a helyére ment, azóta is jól elvan ott, nem is rosszabbodott.
Nem tudom, más gépeket érint-e, T430-ason nem volt ilyen gondom, ami van a családban repedésmentes, pedig volt már szétszedve. -
válasz
Ganz-[HUN] #101543 üzenetére
Nos, itt a BIOS-t el kell felejteni, mert jelszavazva van. Azért gondoltam a WinToUSB-t, mert akkor elvileg nem tűnik fel neki, hogy más a rendszer, csak betölti a vinyóról.
-
válasz
Ganz-[HUN] #101541 üzenetére
Hú, leakadtam. Arra gondolsz, hogy kiveszem a vinyót, leformázom, majd WinToUSB-vel rárakok egy rendszert, visszarakom a vinyót, és ő majd felépíti, mivel úgyis a vinyóról tölti be?
Hát ez eszembe se jutott...
-
MineFox54
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #101531 üzenetére
a) X1200;T1400;T1500
b) X291;T491;T591
c) X2000; T4000; T5000ezek jutnak eszembe
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #101525 üzenetére
Ugyanúgy oké az ujjlenyomatolvasós palmrest és a világítós billentyűzet.
Nem játszom a LoL-lal, de tudtommal nem nagy gépigényű: feltételezem, hogy viszonylag alacsony felbontással és részletességgel elégnek kell lennie az NVS5400M-nek hozzá.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #101523 üzenetére
Ez most melyik gép? A T450 vagy T450s?
Ha igen, mind ujjlenyomatolvasós palmrest-et, mind világítós billentyűzetet nyugodtan tehetsz bele, kezelni fogja.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #101521 üzenetére
Valószínűleg meg fog lepni, de "trackpoint" néven van találat...
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #101339 üzenetére
Egyfelől jogos, másfelől iszonyat sok szopó volt már ebből. Én tudom mit szeret 1-2 típus a tulaj nem biztos. Sőt.
-
donjohnson
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #101339 üzenetére
ok, ajánlott újrahúzni otthon is, de akkor meg tudta volna mutatni élőben, hogy hibátlan a gép.
-
donjohnson
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #101337 üzenetére
eladás előtt illik eladható állapotba hozni a gépet. újratelepíteni a windows-t, felrakni a működő drivereket.
amit leírtál múltkor, hogy kipróbáltátok a helyszínen és már akkor is fura dolgokat művelt meg amikor hazavitted és újraraktad, akkor kiszürkült, az alapján én nem vettem volna meg és ezt most is tartom. a többi már a te döntésed. lehet, hogy megjavult ennyitől, lehet, hogy nem.
időnként előjövő hiba is előfordulhat. -
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #101218 üzenetére
Így elnézve a --gyári-- tiszta foltos kijelzőt a gépemen, ami már a javított szériából való... ezt a minőséget tudja a másik soron készült is.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #101213 üzenetére
A T450 mitől nem kínai?
-
donjohnson
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #101211 üzenetére
akkor jó, szerencséd volt vele.
legközelebb azért t450-et vegyél inkább. kevésbé problémás széria az 50-es. -
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #101201 üzenetére
eladó elmondása szerint T410 drivereivel
No várjunk csak. A T410 és a T440 touchpadja teljesen eltér hardveresen, az úgy biztosan nem lesz jó.
-
donjohnson
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #101204 üzenetére
ebay-ről tudsz rendelni például, de az meg szombatra úgyse ér ide: [link]
keress egy eladó t450-et, az jobb ajándék szerintem. -
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #101204 üzenetére
Az, hogy hülyeségeket csinál a T440 tapipad az lehet normális. A világ szemete alapból.
-
donjohnson
addikt
válasz
nem tudom, de ha tudtál róla és így vetted, akkor oké, de ha nem tudtál róla és az eladó most próbál meggyőzni, hogy neki valahogy működött korábban, akkor én a helyedben visszaadnám és visszakérném a pénzt, mert ez így nem rendes működés win10 alatt, ami ugye támogatott t440 esetében.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Gestureök is működnek.
-
donjohnson
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #101196 üzenetére
synaptics driver nélkül is kéne működnie ha hibátlan. olyankor szabványos ps/2 egérként jelenik meg eszközkezelőben.
-
Tikakukac
titán
válasz
USB Linux bedug és megnézed. Ha ott jó, akkor tudod mi a gond. Ha ott sem, akkor gép szétbont, csati megnéz. Ha úgy is rossz, akkor legalább itt az idő a T450 modnak. Ha megy egy T440 padja akkor is kiérdemli a használhatatlan kifejezést.
-
Tim82
félisten
válasz
És nincs ott egy "Enable Touchpad" checkbox, jelenlegi állapotában üresen?
Amúgy a Lenovo tutorial videóban fel vannak sorolva lehetőségek: [link]
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #96535 üzenetére
Akkor bővíteni kell a keresést vagy szólni a boltokat, hogy tessenek felrakni magyarokat is. Ne szórakozz velem, minimum 2000 ilyen gép ment ki a piacra
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #96526 üzenetére
Miért ne lehetne? Itthon is nem 1 cég használta őket, tele a net.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #89859 üzenetére
Általánosságban ezt a thinkpads.com-os thread-et nézd át. Szerintem nem lehetetlen LED-esíteni, de nem fogsz találni 1:1-ben hozzá való készletet.
Másrészt szerintem nem érdemes költeni egy olyan gépre, amelyiknek az alaplapja bármikor elhullhat. (T20-T21-T22 típushiba, hogy elszállnak egyes alaplapi IC-k - "Blink of death".)
-
embe
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN] #89857 üzenetére
Már rájöhettél volna:
- Milyen vírusirtót ajánlotok?
- AMD vs. Intel
- AMD vs. NVidiaKérdések heves indulatokat váltanak ki mindig....
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #89717 üzenetére
Egy szintig okés, én 50%-ba merek ilyesmiket is keverni és inkább 2 réteg. HP-mat pucoltam most vagyis előző héten, az bírta. TP-ket általában elég volt 1 réteg alkohollal áttörölni aztán clean és kész is. Max ha valaki azon élt akkor sok víz és szivacs meg rendes mosogatószer, az viszi a mocskot.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #89449 üzenetére
Építtetni vagy építeni esetleg vásárolni kell akkor egy kit-et hozzá. Készülj azért bőven pénzzel, szerintem lehet kapsz T450-et készen mire egy ilyen feláll, mert ebay kit elvben már nincs.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #89445 üzenetére
LVDS-eDP átlakítóval igen.
Rövid válasz: T440 alatt ne nagyon ölj bele időt/pénzt. Hacsak nem ilyen örök gépnek akarod.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #89382 üzenetére
Háááát, pont ilyenkor van sokba a gépsas mikor a gép értékének jelentős hányada egy akármi. Lásd kolléga nemrég pont emiatt szívott. Kazalban volt minden olcsón, S-hez semmi, ami igen az is méreg. De ti tudjátok.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #89380 üzenetére
32 GB-ot nem fogsz tudni T420/T420s-be tenni, 2*8 GB a maximum.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #89380 üzenetére
Inkább T420. Ha gond van, lesz honnan meríteni dolgokat. S-hez minden spéci és ritkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest