- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vicze #121572 üzenetére
Elvileg nem kell nekem megtalálni... A 4650U-n ha jól emlékszem ugyanúgy megvan a két preferált mag. Azt pedig a CCX-ek és egyéb paraméterek figyelembevételével választja ki az SMU. Annál inkább a CPPC hiánya, ami bosszantó, főleg, hogy az asztali verziók tudták.
Az 5850U pedig egy CCX-es, mivel Cezanne alapú, nem egy átnevezett, engedélyezett CPPC-s Renoir, mint a Lucienne alapú modellek.
Az asztali Ryzen 5600-asomon egyébként teszteltem, ott valóban az SMU által kiválasztott magok teljesítettek a legjobban.A linkelt szoftvert nem próbáltam, az igényeim kényelmesen és jól kiszolgálja a win10-es csúszkába integrált limit módosítás, a 11, 15, 24W lehetősége lefedi az összes felhasználási módot, amire szükségem van.
-
HSM
félisten
válasz
vicze #121569 üzenetére
Én leragadtam a 23.2-nél. Amúgy azt figyeltem meg a saját gépeimen, hogy akár a 4650U, akár az 5850U inkább rövid terhelésekre tud magasabb Tctl értékeket elérni, amikor a magasabb rövid limit találkozik kevesebb terhelt maggal. Amikor minden mag komoly terhelést kap, akkor sokkal jobban eloszlik a hőtermelés, és alacsonyabban marad a hőfok is. Ezért is próbálkoztam az egyik 4650U-nál, amikor úgyis szét volt kapva, egy MX5-el újrapasztázással, hátha az segít ezen a jelenségen, de pontosan ugyanolyan maradt.
-
-
zsolti75
senior tag
válasz
vicze #121175 üzenetére
Az USA-ban meg esetleg Angliában igen, nekem is küldözgetnek leveleket, már egy hete.
De a kontinensen nem szokás.
A németeknél pl az iskolakezdéskor szoktak jó vételek lenni, illetve késő tavasszal, mikor ki akarják szórni a beragadt készletet, mert jön az új típus. Inkább én azt tapasztaltam, hogy így év vége közeledtével szépen emelnek, egészen karácsonyig.
Egyébként tényleg azt hittem, hogy viccelsz -
zsolti75
senior tag
válasz
vicze #121144 üzenetére
Volt már nekem nem egy db Premier garis gépem.
Régebben emlékeim szerint csak a telefonos support-al és a távdiagnosztikával volt bővebb, mint a sima helyszíni. Most úgy tűnik alapból jár vele a baleset biztosítás? A TICRU, Keep my Drive és ezeknek a nemzetközi támogatása az szerintem most is további fizetős opció a Premier Plus felett. A 3Y Battery meg tuti.
Nálam nem járt alapból a baleseti az üveges gépekre, a P53 oled és a P15 oled-emhez is csak sima 3Y helyszíni van/volt.
Régebben ilyen premier supportos gépeim voltak: -
kopi72
aktív tag
válasz
vicze #121059 üzenetére
Szia ezeken mar honapok ota tul vagyok :-(
Tok mind1, milyen configos a laptop, egyszeruen ha hasonlo a teljesitmenye mint a leirt Ryzen 5 5600x.De igazabol ott a baj, h kiirja a VM VBOX a logba, hogy VT-x not available :-( Vettem kurva dragan egy T14-et, h majd azon dolgozok, mert mennem kel mindenfele, es kiderul a regi ryzen 5 5600x meg 10x gyorsabb egy form megnyitasanal :-)
-
-
zsolti75
senior tag
válasz
vicze #120962 üzenetére
Én visszaálltam w10-re, de most, hogy a srácnak utánaolvastam, látok teljesen friss, up-to date rendszerek alól is hasonló panaszokat.
Ezért gondoltam, hogy ez szoftveres lesz. Annál is inkább, mert a FW januári ami feltelepült neki, és azóta ha tömegesen fennállna ez a hiba, akkor már lázadás lenne. -
zsolti75
senior tag
válasz
vicze #120958 üzenetére
Igen, én is olvastam, de régebben játszottam vele, még P51-53 időkben és akkoriban tudtam visszaírni a régebbit, de nem volt egyszerű dolog. Valami ME csomagot kellett letölteni és nem volt könnyű annyi rémlik, de a többi már homály.
Néztem ezt a két verziót és semmi infóm róla, amin megakadt a szemem, hogy januári, viszont biztosan emlékszem, hogy a nyáron jött valami, amit maga a winfos frissített, emlékszem a lenovo indítókép alatti szövegre, hogy a ME firmware frissítése zajlik kérem várjon.
Passz, egyébként szerintem w11 probléma lesz. Tele vannak hasonló siralmakkal a fórumok. -
Tikakukac
titán
válasz
vicze #120958 üzenetére
Mondjuk ez azért masszív buli
Anno a Morpho mikor megjelenés előtt adott gépeket tesztre volt belsős vonal ahova írtunk ilyen vad dolgokat. Jellemzően ott is 2-3 hónap volt mire kifőztek valami megoldást. A gond, hogy jellemzően 1-2 héten belül már a piacon volt a gépsas és jöttek a vevők, hogy para van főnököm
-
lamazonia
tag
-
lamazonia
tag
válasz
vicze #120944 üzenetére
Lett jelezve, de már félek hogy released productok béta tesztelője lettem.
Most ép arra kértek meg, hogy akkor rakjam vissza az sn810-et a thinkpadbe, futtassak arra is a crystal disk mark-ra tesztet, de mb-ben is, és küldjem el nekik.
Pár napja küldtem le, csak iops-ba.
Tényleg többet beszélek velük, mint az asszonnyal. Örülnék ha vagy visszavásárolnák a gépet, de már lehet az is megnyugvással töltene el, ha elengedném, és feldarabolnám egy baltával. -
lamazonia
tag
válasz
vicze #120939 üzenetére
Intel saját firmware-e bugos. Volt belőle jó verzió, csak aztán volt belőle szar is.
A probléma egyébként szofisztikáltabb. Az intel nem ad a user-nek firmware-t.
A gyártónak ad, aki vagy tovább adja az end usernek, vagy nem.Míg az x1 carbon gen10 esetében (12es intel) a lenovo tovább adta a 16.1.27 ből a 2176os buildet.
Addig a P16 le van sajnálva, a 16.1.25 (1991) el. -
Wolfskin
őstag
válasz
vicze #120930 üzenetére
Touchscreennek más a kábelezése, ahogy WQHD-nek is.
Ez mit jelent a gyakorlatban?:
1. nem lehet benne kijelzőt cserélni (más felbontást, nem touch-psz beépíteni stb. stb)
2. nem érdemes benne kijelzőt cserélni, mert a teljes kábelezését cserélni kellene,
3. ki lehet cserélni, de - mivel más a kábelezése - venni kell egy (adapter)kábelt is -
-
Tim82
félisten
válasz
vicze #120828 üzenetére
Az, amit mondtak feljebb.
Vagy elmész a modkerbe és kéred az általad jónak gondolt módosítást/kiegészítést a topikösszefoglalóhoz, vagy jelentkezel topikgazdának (szerintem szintén ugyanott teheted meg) és amint megadták neked a jogosultságot, onnantól kapsz az összefoglalóhoz szerkesztési jogosultságot.
A topikgazdasággal egyben megnyered annak felelősségét is, hogy rendet kéne tartani a topikban (anélkül, hogy konkrét moderátori jogosultságokat kapnál), szóval ennek függvényében vállald be, ha gondolod.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
vicze #120759 üzenetére
""• Minden X1 Yogához jár a Wacom és a toll?"
Jár toll ami jár, használni 5percig fogd amíg játszol vele és rájössz, hogy használatlan."Gondoltam, hogy nem egy Wacom, ami jar hozza, de a Samsung tollnal is gyengebb ez a minoseg? A toll hibaja, vagy a szenzore? (L13 Yoga Gen 2 a kiszemeltem.)
-
Tim82
félisten
válasz
vicze #120716 üzenetére
Még mindig az adott modellre és eszközre vonatkozott, amit írtam. Amennyiben majd általános megállapítást szeretnék tenni és nem az adott modellre/eszközre vonatkozóan írok, külön jelezni fogom a kedvedért, csak hogy elkerüljem azt a nem nekem kínos szitut, hogy kiegészítés helyett valóságtartalmat firtatsz úgy, hogy amit te írsz, az pont nem igaz az adott modellre.
-
-
válasz
vicze #120609 üzenetére
Vágom, van itthon egy-kettő, az asztalomon is.
A lényeg nagyon leegyszerűsítve, hogy ezt te nem fogod 59 Hz-re állítani, se 49-re.
PC-n a 90-es évek óta kb annyit csinálhat a user, hogy 60-70-75-85-90-100-120-160-200 Hz, a köztes elég ritka, ha úgy adja ki az adott monitor.
Nekem a nagy Diamondtron 1600x1200 85Hz-en a legjobb, a pici Sony Trinitron 800x600 85-ön. -
peti_s
addikt
-
-
HSM
félisten
válasz
vicze #120552 üzenetére
Én is nagyon szeretem a vékony/könnyű gépeket 14"-ban. De ehhez semmi szükség ezekre a butításokra: [link] .
Én pl. a sima T14 G1/G2-t választottam, részben a memóriaslot miatt, az ember ritkán tudja előre, 1-2 év múlva mennyire lesz szüksége a munkájához, a komplett gépet kukázni pedig elég nagy luxus ilyen gyakran. -
válasz
vicze #120552 üzenetére
Szerintem azért bőven lenne középút, nem csak a vékony fos, és a hordozhatatlan kategória létezik.
Mondjuk ha neked egy 800gramos laptop az álmod pl, azzal semmi gond, én rugalmasabb vagyok, és másfél-két kiló még lazán jó napi hordozósnak is, elfér mellettem az ülésen, max ha nagyon nehéz, csipog a kocsi, hogy kössem be
Nálunk BYOD van, legtöbbször én is a vékony fosom viszem be (X395) és cuppantom rá USBC-n az ultrawide monyóra, de volt már bent velem a W701 is, többen is visszafordultak rá az asztalom mellett elsétálva, hogy az mi a szar
-
válasz
vicze #120549 üzenetére
Nem szégyellt nagyot álmodni, a T4x billzetet, imádom
Amúgy nem gondolom, hogy a cserélhető CPU azért szűnt meg, mert a gonosz gyártók megszüntették önhatalmúlag.
Inkább csak az igény szűnt meg, mert a sok vékonyított fosba már nem nagyon fért bele a lap+socket+cpu+cooler szendvics.
Miért gyártanának valamit, amire nincs igény a laptopgyártók részéről?RAM ugyanez, vsz semmi gond sem lenne a jelutakkal és a tracehossz optimalizálásokkal, de drágábban lennének tervezhetők és gyárthatók az alaplapok, másrészt már a legtöbb vacakba be sem fér, és az nem biznisz, hogy a cég megveszi 8 gigával, majd leveti, a másodkéz pedig belecsaphat 2 16-os modult pl.
-
moleculez
veterán
válasz
vicze #120546 üzenetére
Hallottam a frameworkről.
Én értem és megértem mi az hogy Enterprise, amúgy a roncsguberálás meg igazából legtöbbeknek itt hobby. Nekem is csak azért van TP mert tetszik🤷🏼♂️ Plusz jól dokumentált, van mögötte komjuniti, számomra ideális Linuxos-elrontós-játszós gép.
Ettől teljesen független az a felvetésem, hogy a TP brand lehetne egy trendi felkapott vonal a consumer szegmensben IS. Nem, nem attól legyen consumer hogy szar minden benne (az már megy), hanem a consumer piac igényeire is reagálni.
De ezt nálam okosabb elemzők kiolvasták a kávézaccból hogy nem éri meg beleállni, szóval igazából tárgytalan csak a saját meglátásom idebüfögtem. -
-
Regirck
senior tag
válasz
vicze #120379 üzenetére
#120378 donjohnson
Köszönöm a segítségeteket!Pont a donjohnson által említett T14 gen2 vs T14s gen2-ket nézegetem.
Ha jól értem akkor a T14-ben már mindegyikben egy aksi van?
Valamint mindenhol forrasztva van a RAM? Nem cserélhető, bővíthető? -
fatpingvin
addikt
válasz
vicze #120404 üzenetére
ezt kiegészíteném annyival, hogy a jelet magát nem fogja visszaküldeni, de render offloadinggal meg lehet oldani a saját monitorán is a megjelenítést úgy hogy valójában az eGPU renderel. Linuxon ezt az xrandr megfelelő paramétereivel lehet állítani, (--setprovideroutputsource, --setprovideroffloadsink) windows nem tudom tud-e ilyet, MasterDeeJay kolléga szerver GPU-s géming leírásaiból talán lehet szemezgetni
-
thgergo
tag
válasz
vicze #120397 üzenetére
OEM kernel is csak teszfázis erejéig van. Vagyis, amíg egy-egy egyedi driver hiányzik a friss gépekhez (pl. wifi) külön OEM kernel-be rakják. X270 már 5+ éves, alap kernel tartalmaz mindent...
Amint megjelenik a standard kernelben is, OEM kernel megszűnik. Itt már csak 0 méretű dummy package, ami valójában linux-image-generic-t telepít... -
-
válasz
vicze #120295 üzenetére
Köszi az infót!
Lehet, hogy hülye vagyok, de én azt az oldalsó dokkkoló csatiról azt hittem idáig, hogy egy komplett csati, de most, hogy írtad, hogy kettő usb-c van rajta, rájöttem, hogy a fele egy sima USB-c.
Mentségemre legyen mondva, hogy főleg sötétben használom kültéren.
Azóta van egy újabb kérdés az A285-tel kapcsolatban:
Valaki használ linuxot Thinkpad-en, amin ujjlenyomat olvasó van?
Nálam nem akar működni, sőt, elvileg az USB eszközök közt kellene lennie legalább ismeretlenként, de nincs ott.
Először gondoltam itt kérdezem meg, mert elég hardver specifikusnak tűnik, de majd megyek a linuxos topikba, ha itt nem tud senki infót erről.
Van bárkinek ezzel tapasztalata?Kössz előre is!
-
fatpingvin
addikt
válasz
vicze #120319 üzenetére
"Összességében nrm kiszem, hogy Androidról ne lehetne a driver binárisokat átrakni. Csak hozzáértő rá kne feküdjön."
libhybris, örülök hogy válaszolhattam a fel nem tett kérdésedre. létezik, működik, nem véletlenül nem használják mert az ilyen módon androidból transzplantált driverek így automatikusan az unmaintainable 3rd party blob kategóriába kerülnek amit kb mindenki igyekszik kitakarítani a kódbázisból. dobásvissza a köszönet nélküli NDISWrapper időkhöz. működik persze de ha nem muszáj ne használjunk már platformidegen drivereket.ami a RE-t illeti, ajánlom figyelmedbe ténylegesen elolvasni az asahi blogot. finoman szólva nem gyenge csapat állt rá a dologra, szerintem az is egy elképesztő teljesítmény hogy ennyi idő alatt már itt tartanak, főleg hogy nem fulladnak éppen bele a forrásokba.
-
fatpingvin
addikt
válasz
vicze #120317 üzenetére
fején találtad a szöget: ha van terminál meg networking az nekem elég. több gépem van ami actual desktop vas és konkrétan így van feltelepítve.
ezen viszont van már működő billentyűzet, touchpad driver, GPU driver, USB2, USB3, audio a jacken, wifi+BT satöbbi. szerintem egy normál laptop esetében ennél sokkal több nem kell.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
vicze #120315 üzenetére
Ugyanitt megemlítem az általam korábban favorizált TP X13s-t, ami ARM alapú, de zárt firmware, és a Lenovo hivatalosan nem támogat rajta Linuxot. Pl. hogy a webkamera nem működik, számomra még előny is, de hogy videógyorsítás sincs, az dealbreaker. Mondjuk így adnék érte 200 fontot, de még mindig legalább 2x ennyi szállítás nélkül... Arról nem beszélve, hogy lehet fel se menne rá a void linux, pedig az is támogat arm-et, Ubuntu meg arch kösz nem kell.
-
moleculez
veterán
válasz
vicze #120305 üzenetére
Én most épp eladom (kihasználatlanság miatt) az 14” M1 Maxot (
ha érdekel valakit), de előtte egyetemen: kapta folyamatban a machine learning algokat, python, R, office, az összes MS365 szutyok amit el tudsz képzelni. Nap vegen hazamentem 20% akksival. Fogalmam nincs milyen hangja van a ventinek, a rendszer pedig konzisztensenszarugyanolyan, nincsenek meglepetések. Szintén több hónapos uptimeokkal. Igen, az Excel pl tényleg nem teljes funkcionalitású (én is belefutottam, de ugyanazt a .csv filet megpatkoltam egy 4 soros python scripttel🤷🏼♂️ -tudom, nem elvárható), de erről az MS tehet. Persze a kiemelkedő teljesítmény az specifikus pár felhasználásra, de a hátrányai is.Most ittmaradok az X270-nel, meg egy Honor Magicbookkal ha billzet kéne 2nél több soros emailhez, minden másra ott az iPad.
A TP-t valójában hobby gépnek vettem többet nem is várok tőle (nem mai csirke na’), de most jobban ki vagyok téve a Windows f@szságainak, és nem őszinte a mosolyom. De ha legközelebb szükségem lesz (ténylegesen) laptopra az csakis mac lesz. -
fattyu
veterán
válasz
vicze #120302 üzenetére
hát izé.
előirat: rühellem az almát mint céget. a nyájmentalitást az árazást a marketinget mindent.
office user vagyok. excel onenote mail teams webbased appok.
egy macbook airen élek két éve. NEM szivat nem idegesít nem húz váratlant. asszem 4 hónapja nem indítottam ujra. nem érdekli hány chrome ablak van nyitva. nem érdekli hogy 4 hónapja semmit nem zártam be. erősebb reszponzívabb patogósabb érzésre mint az előtte használt t590 (32gb rammal)
Akkor veszem észre hogy mindent is nyitva hagytam amikor egy sw frissítésnél újraindul. na akkor elvan 2 percet mire mindent bezár.
Mindezt passzív hűtéssel sivítás nélkül. NORMÁLIS kijelzővel.
és egy air pl nem is drágább mint egy t16 vagy t14 kurrens modell.és elnézést mert nem ez a topik én is tudom, de egy kiskeráras t14-el szembeállítva egy air kb olcsóbb vagy ugyanaz és nem tudok olyat mondani amiben jobb a t14. mondom ezt ugye régiós flottamanegerként....
edit: mi a vérben vérzik el egy m2?
-
-
-
zsolti75
senior tag
válasz
vicze #120257 üzenetére
A Z olyan macbook XPS másolat és annak nagyon is jó. Sokan pont ilyet keresnek. Mart allu váz, jó hűtés, jó teljesítmény, jó kijelzők és parádés akkuidő. És most már elérhető szintre esett az ára.
Magamnak nem vennék, mert az árából inkább P16, P16v vagy P1, de volt a kezemben nagyon szép, és sokakat nem érdeklik a portok (lásd Apple cuccai hogy mennek). -
moleculez
veterán
-
Reggie0
félisten
válasz
vicze #120207 üzenetére
Hat, akkor az en T480-amat biztos megaldotta a pápa, hogy 64GB-vel megy a 8650U CPU es dGPU sincs benne...
Az, hogy nem volt modul es mivel reklamozza a gyarto mas kerdes. 4TB SSD-vel se reklamoztak, megis megy vele. Ez ugyanilyen. Ha most beleforrasztananak 512GB SSD-t, akkor annak se orulnek es hiaba mondanak, hogy de a sokeves doksiban meg nincs benne ugyse a 2 vagy 4 TB. Azert a 480 ota kijott 5 generacio es meg mindig le vannak ragadva 32-nel.
-
-
zsolti75
senior tag
válasz
vicze #120016 üzenetére
A sorozatszám alapján, úgy ahogy írod, "saját fejlesztés"
ami memoria vagy ssd hiba esetén okozhat meglepetéseket. -
válasz
vicze #119947 üzenetére
A piacon elég ritka, hogy az üzleti szériában jobb fajta FHD kijelző van. Az esetek 90%-ban az alap, ez szerintem azért van, mert ezeket a gépeket legtöbbször irodában használják (sok esetben dokkolóval), és oda felesleges a plusz fényerő, és színhűség. Ugye ezek a laptopok olcsóbbak is, mint a jobb kijelzővel szerelt társaik.
Amennyiben megjelenik itt az aprón egy nem alap kijelzős ThinkPad, az a tapasztalatom, hogy azt igen gyorsan "elkapkodják".
A Privacy Guard-ot én hanyagolnám, a kijelzője nagyon hasonlít a régi TN panelekre. Szerintem ez a technológia zsákutca: többet vesz el, mint amennyit hozzá ad. A HP most rettenetesen nyomja ezeket a kijelzőket (Sure View).
-
ricsip
addikt
válasz
vicze #119947 üzenetére
Azt hogy konkrétan melyik LP gyártmány, azt bármilyen diagnosztika, vagy partnumber v. part serial number elárulja, vagy muszáj szétszedni hozzá?
Manufacturer: CMN
Model: N140HCG-GQ2Továbbá próbálom dekódolni amit az utolsó bekezdésben írtál, mert nem értelek:
lowpower esetén nagy lesz a fényerő, cserébe a display response time-ot elrontja, maszatos lesz a kép a 250nites alacsonyabb fényű de gyorsabb response time-os panelhoz képest? -
BigBlackDog
veterán
válasz
vicze #119857 üzenetére
NE140FHM-N61
Ha jól látom, akkor "papíron" rendben van.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
vicze #119768 üzenetére
Hát igen, mondjuk első körben csak egy billentyűzet cserére jött, de ha már ott volt, rákérdeztem.
Biosban reseteltem a TPM-et, de Defenderben sajnos org managed, viszont most meg mindenhol errort kapok, mert nem tud csatlakozni a céges dolgokhoz
Ebből reinstall lesz, csak azt nem tudom, hogy valami policy rontja-e el, mert akkor kb ugyanitt leszek -
Magnat
veterán
válasz
vicze #119759 üzenetére
Értem amit mondasz, de akkor is minimum félrevezető ... adott termék lapján belül ha rányomok a drivers/software-re, azon belül compatible OS-eknél ezt írja:
Compatible Operating Systems
The following operating systems are supported:
Microsoft Windows 11
Microsoft Windows 10
Microsoft Windows 7Sztem elég kevesen fogják úgy érteni, h az adott szoftverek kompatibilitásáról van szó és nem a termékről.
-
Magnat
veterán
válasz
vicze #119757 üzenetére
Nem, ez konkrétan a T450 driver csomagja (bal oldalon látszik is, h az lett kiválasztva), tehát az adott géphez tartozóan választható a Win 11 mint OS. (Bár lehet, h egyszerűen HW azonosító alapján minden driverre megnézi, h az adott géphez passzol-e, ahogy te is mondod)
De igazából maga ez a Win 11 téma annyira nem is lényeges (ha nem lesz stabil, akkor vissza lesz rakva rá egy win10), inkább a restart esetén jelentkező boot hiba ami aggaszt."Még sose próbáltam hogy Vantage felteszi-e a Win11-re a Win10-es drivereket, akár lehetséges is." - System updater sajnos nem tette fel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest