Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Tikakukac #91978 üzenetére

az rendben van, de nagyon kár régebbi genes teljesen más kategóriás cpu-hoz hasonlítani, alma-körte esete
    az lenne a nagyon csúnya ha nem így lenne
    ivy bridge i5 3230m-es gépem 3-4 órát kényelmesen elketyeg 6 cellás 60wh-s akkuról ssd-vel wifiről jellemzően legalább 70% fényerőn, ha meg kevés lenne az akku 5 másodperc alatt gépben levő ki, másik be..kb:) ezt ugye már nem lehet eljátszani a legtöbb géppel, ha cserélhető is egyáltalán, burkolat alatt van
    kis 2570p 9 cellás 90wh-sal meg elketyeg 7-9 órát nagyon kényelmesen ui. cpu-val

newmoonlight legelőször ezt anno t60-nál játszottam el:) vége az lett tökéletes kijelző, burkolatok, legjobb cpu, kiegészítők, minden, de már bekapcsolni se mertem:d viszont sokat tanultam közben
    egyébként én nem desktophoz ülös fajta vagyok, rég elmúlt, pont anno a t60 miatt:) jelenleg nincs is, lesz most, de sokkal kényelmesebb nekem ágyban/fotelben 15,6-os notesz mint hogy dekstop előtt görnyedjek ha nem muszáj

most ez a 420s birizgálja a fantáziámat ( : de "szerencsére" a kijelző túl pocsék, ebbe a gépbe sok energiát biztos nem fektetek ha nem is defektes benne a hőcső és tudnak is hozzá akkut hozni

Új hozzászólás Aktív témák