Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz Integra #8646 üzenetére

a markolás / edzés nem sokat számít, ha a tapin vagy pöckön jobbra-balra mozogsz. nekem se a fel-le a problémám, mert arra van megcsinálva az ujj. oldalra viszont sokkal kevésbé tart, nekem ebbe az irányba nem szimpatiikus az erőkifejtés. hozzáteszem, hogy csak ennek a hsz-nek az írása közben vagy 10-szer próbáltam a navigációt a pöcökkel, de egyszerűen nehéz, erőlködős szenvedés átmenni vele a bal széltől a jobb szélig.

#8651: én még mindig nem látom a logikát emögött. szidod a több centis x, y dimenzióban vezérelhető eszközt egy 2-2 mm dimenzióban mozgathatóval szemben. ebben semmi logikát nem látok. ha nagyobbra állítod az érzékenységet a pöcök finom mozgatásához szokott ujjad még mindig vagy 20-szoros x, y dimenzióban navigálhat a tapin.

nem védeni akarom a tapit, csak számomra ez nem túl meggyőző "érvelés". én csak érteni szeretném, mert ahogy olvasom szinte mindenkinek ez az überszuper, csak azt nem írta le még senki, hogy milyen objektív szempontok alapján. az egyetlen előny, amit eddig értek, hogy nem kell odébbrakni a kezed a bill.-ről.

Új hozzászólás Aktív témák