- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Integra #8646 üzenetére
a markolás / edzés nem sokat számít, ha a tapin vagy pöckön jobbra-balra mozogsz. nekem se a fel-le a problémám, mert arra van megcsinálva az ujj. oldalra viszont sokkal kevésbé tart, nekem ebbe az irányba nem szimpatiikus az erőkifejtés. hozzáteszem, hogy csak ennek a hsz-nek az írása közben vagy 10-szer próbáltam a navigációt a pöcökkel, de egyszerűen nehéz, erőlködős szenvedés átmenni vele a bal széltől a jobb szélig.
#8651: én még mindig nem látom a logikát emögött. szidod a több centis x, y dimenzióban vezérelhető eszközt egy 2-2 mm dimenzióban mozgathatóval szemben. ebben semmi logikát nem látok. ha nagyobbra állítod az érzékenységet a pöcök finom mozgatásához szokott ujjad még mindig vagy 20-szoros x, y dimenzióban navigálhat a tapin.
nem védeni akarom a tapit, csak számomra ez nem túl meggyőző "érvelés". én csak érteni szeretném, mert ahogy olvasom szinte mindenkinek ez az überszuper, csak azt nem írta le még senki, hogy milyen objektív szempontok alapján. az egyetlen előny, amit eddig értek, hogy nem kell odébbrakni a kezed a bill.-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Mobilinternet
- Vicces képek
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest