Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Nos, elvégeztem a hétvégén a múlt héten megemlített X240 ápdétet - a műtét sikerült, a "páciens" kiválóan van
A 8 gigás HyperX RAM teljesen jól működik benne, ahogy a 128 gigás M2-es SSD is (mondjuk utóbbi elég szépen tud melegedni - a HDSentinel már 69 fokot is mért rajta). Jah és vért izzadtam, mire sikerült szétpattintani ezt a burkolatot, a Lenovo igazán kitalálhatna erre valami jobb megoldást...
Még valami: már a beavatkozás után láttam a szervizkönyvben egy ilyen bejegyzést a heat-pipe / hűtőventillátor cseréjét taglaló részben:
• Do not press, touch, or rotate the fan impeller.
• Do not touch the fan inlet hole.
Ezt most komolyan gondolták...? Vagy tényleg ennyire érzékeny a cucc...?
(Kicsit dzsuvás volt az enyémben a venti - ahhoz képest, hogy egy hetes gép - így letörölgettem óvatosan, de azért remélem nem b*sztam el vele semmit, ha már ennyire óvatoskodni kell vele
)
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VR topik
- Vicces képek
- Steam Deck
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Adventi kalendáriumok
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 8 gigás HyperX RAM teljesen jól működik benne, ahogy a 128 gigás M2-es SSD is (mondjuk utóbbi elég szépen tud melegedni - a HDSentinel már 69 fokot is mért rajta). Jah és vért izzadtam, mire sikerült szétpattintani ezt a burkolatot, a Lenovo igazán kitalálhatna erre valami jobb megoldást...