- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mv
aktív tag
válasz
atus72 #11681 üzenetére
Szia!
Az X61 tabletem kijelzőjén is volt két beragadt pixel amikor elhoztam (fekete alapon kék pixelek). Kipróbáltam egy érdekes ötletet, ami működött.
Le lehet tölteni olyan videofájlt, ami baromi gyorsan változtatja a megjelenítendő színt a kijelzőn. Ezt futtattam végtelenítve kb egy órán keresztül és bevált. Hülyeségnek gondoltam és mosolyogtam rajta, de a hibák eltűntek. Hogy ez segített, vagy normál használat mellett is rendbe jött volna, már sosem derül ki.
Egy próbát nálad is megérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged