- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
thgergo #111934 üzenetére
na ebbol a szerkesztesbol is kifutottam.
itt USBvel nem volt problema, csak a displayportokkal de teljesen mas (TB3 alapu) dokkoloknal is elojott. support forum csordulasig van ezekkel.most van 2 40ASem, az elsonel amikor a kabelem behalt, azthittem hogy annyi neki, se aramot nem szolgaltatott se semmit. szo nelkul kuldte a kedves noi hang a masikat, vissza se kellett kuldeni. szet is szedtem, kicsit megorultem akkor mert a cooling padek ossze vissza alltak -hiu abrand- de ugye mar tudom hogy nem ez volt a problema.
Bepotyogod a szeriaszamodat es kiadja a lehetosegeket, ott klikk manual update es ott lesz.
egyebkent meglepo hogy 10gbps-en egyaltalan ilyen sokat tud, nalam 1080p+4k monitor, csillio USB eszkoz van rajta: audio interface, 4bay HDD dokkolo, etherneten router/nas (es full gigabittel masol ha olyan a file) cimke nyomtato etc es USB hiba eddig meg nem volt.
10gbps kulso SSDrol is 900MB/s-el masol...alientechnology.egyetlen problemam a P14s-el -erosen 1st world kategoria- hogy vertikalis alvanyon ha felporog a venti akkor kattog, pedig tok jo hogy igy sokkal kevesebb helyet foglal. sebaj, nagy ritkan ha renderelek akkor normal helyzetbe allitom, ennyit kibirok.
vincze1: franc tudja, en dokkoloval akartam mukodesre birni minden aron, kuldtek uj radeon drivert is, de semmit nem segitett. most atomstabil, kopogjam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest