Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Szerintem van az olcsóbban is, de egyetértek, a 3k sem nagy összeg, meg akkor már egy ESR csuklópánt sem. Esetleg egy test bench, nem tudom magyarul hogy hívják. bacsis úgyis tömegesen foglalkozik gépekkel, neki megérné rendes felszerelésbe fektetni, hosszabb távon akkor is megtérülne neki, ha csak hobbi és nem keres vele pénzt.
Én nem foglalkozok ilyennel, így normál faasztalon szoktam gépet szerelni, alaplapot tesztelni, ha nagy ritkán kell. Csuklópánt sincsen, lehetőleg nem műanyag talpú cipőben és műszálas pulcsiban/melegítőben szerelek, legfeljebb ha érzem, hogy olyan helyen voltam, ahol sztatikusan feltöltődhetek, előtte megtapogatom a radiátort vagy ajtókilincset, hogy földelődjek. Néha még nekem is nagyon hiányzik a profi felszerelés, profibb csavarhúzókészlet, kompresszor a béna palackos sűrített levegő helyett, koloriméter, tartalék csavarokból mindenféle, stb., de ezek akkor érik meg, ha rendszeresen szerel valaki.
Ahogy nézem YouTube-on a nagyokat, ők nagyon fel vannak szerelve, még a retrósok is, külön műhely, test bench, oszcillátor, forrasztáshoz és kiforrasztáshoz szükséges mindenféle, hőpisztoly, teszttáp, ami tud mindenféle feszt, áramerősséget, AC-vel, DC-vel, minden felállásban, krimpelő-kombifogók, csavarból, kábelből, csatlakozóból, kondikból, alap hardverekből mindenféle gyűjtemény, többféle monitor többféle bemenettel, bemeneti jelek konvertálására eszközök. Ezeknek ráadásul egyike sem rettenet nagy pénz, ha elég belőle a kínai alap minőség, de az igaz, hogy ilyen tételben a sok kicsi sokra tud menni, de ők sem egyszerre szerezték be, hanem évek alatt gyűlt fel apránként, épp mi kellett az adott projekthez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest