- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a válaszokat!
''...de sztem ennek nincs jelentősége...''
Azért én furcsálom ezt egy kicsit. Az iAudio kisebb készülékeiben normálisan működik az EQ, és csak az M3-ban valamint az X5-ben találkoztam idáig ezzel a faramuci megoldással.
Egyébként én 1kHz környékén szinte mindig beállítok kisebb nagyobb csillapítást (fülestől függően). Nem tartom kizártank, hogy e nélkül is szépen szól az M3, de ez akkor is nagyon különös. -
GP-Sz
senior tag
én csak simán fel akarom másolni az albumonként könyvtárba rendezett zenéimet, és a lejátszón a könyvtárszerkezetben keresgélve kiválasztani azt az albumot amit hallgatni akarok.
És ezt nem lehet megtenni az ipodnál? Adottak az mp3ak, be kell importálni a librarybe (nem, a fileokat nem teszi bele, csak egy lista, ha így állítod be), aztán felmásolod az ipodra és kész. Az ipodon tényleg nincs olyan könyvtárszerkezet, amit te állítasz össze, viszont az artist menüben előadónként rendezve jelennek meg a cuccok, azon belül pedig az albumok listája, ami nem tudom, kinek nem jóHa meg egyebet akar az ember, akkor ugye össze lehet állítani playlisteket, amiben olyan számokat teszel egymás mellé, amilyet tetszik.
Ne értsetek félre, én aláírom, hogy itt az történt, hogy helyettünk kitaláltak egy rendszert jórészt feleslegesen, szerintem is teljesen jó lenne egy sima többszintű könyvtárszerkezet, csak azt mondom, hogy nekem így is teljesen jó.
Amit itt írt vki, hogy egy havertől is visz zenéket, az engem ugyan nem érint, de elismerem, hogy tényleg problémás, ha az illetőnek nincs ipodja, mert akkor ugye fel kell tenni egy itunest, nem lehet csak úgy felmásolgatni. Ez van. Na nem mintha ez olyan extrém probléma lenne, hisz percek alatt megvan a dolog. -
Razor1
aktív tag
Lehet még többet is, nagyon sok mindentől függ: lcd mennyit világít, hangerő, eq használata, vincsi használat (léptetés + hány kbps-es mp3-akat használsz, mert ugye minél nagyobb annál több adatot kell beolvasnia ugyanannyi idő alatt). Az én H120-asom 7 és 20 óra között megy a fentiek függvényében.
-
Razor1
aktív tag
-
Pá
addikt
M3 20 giga: 289.99$
M3 40 giga: 364.99$
M3L 20 giga: 339.99$
Bővebben: link
szerk: az a fura, hogy a honlap az X5-re, 299.99$ árat ír(20 gigás), ami 10 dolcsival drágább az M3-nál, fura, azt hittem a színes kijelző meg az újdonság ereje jobban megdobja a cuccos árát.
Ja, a dolcsit olyan 185Ft ért adják
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest