- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
a mérete meg a súlya adott, szóval én nem aggódnék hogy 140 gramm lehúzza a zsebemet.
hordani lehet egyrészt úgy, hogy maga a lejátszó zsebben, és a távirányítót csipeszeled az ingedre vagy övedre vagy a gatyád zsebére. vagy lehet úgy hogy a lejátszó a hátizsákban marad, és csa a távirányító van ''kézközelben''.
tok van hozzá alapvól, jó darab.rázkódást ugyanúgy bírja mint az összes merevlemezes lejátszó. azaz bírja. -
Razor1
aktív tag
-
Razor1
aktív tag
simán lehet ennyi, iriver H320-as is 300 dolcsi. Képen nem néz ki rosszul, de azért élőben is megtapogatnám. Múltkor láttam saturnban elég sok cuccot kirakva, de az új iriver annyira nem fogott meg, a 340es elég dagi. Mind, most egy darabig úgysem fogok váltani, addig meg kijön pár új széria
-
rumos14
nagyúr
hát ez a faxa, hogy a 289*185=54e ft-os lejátszóból Mo-ra érve már 70+e ft lesz...
kiváncsi vagyok az x5 mo-i árára, meg hogy mikor lehet ténylegesen kapni itthon...
én USA-ból nem tudok behozatni, szóval marad a magyar használtpiac
jó kis gép lesz ez az x5, csak a kiálló gombok és a bumszli kijelző rész nem tetszik. -
jesusbro
csendes tag
Hi!
Bementem a Mamutban az Extreme Digital-ba és közelről is szemügyre vettem az M3-at. Rá van kötve valami hangszóró rendszerre, de vittem saját fülhallgatót, úgyis azzal fogom használni.
Egy kis ideig eltartott, mire rájöttem, hogyan kell irányítani, és megtaláltam benne mindent.
A hangzása nekem nagyon tetszett, bár úgy vettem észre, hogy a rádióra nem vonatkoznak a spec hangbeállítások (EQ, BBE, Mach3Bass, stb...)
Az egész szép és igényes, bár a neten látott képek alapján én nagyobb kijelzőre számítottam.
A távirányítón lévő gombok nem tűnnek túl strapabírónak. Ez sajnos csak használat közben derül ki.
Zavart, hogy nincs külön usb bemenet.
Megnéztem az összes többi HDD-s lejátszót is (iriver, ipod, stb..) ez volt a legszebb, ennek volt a legjobb a tapintása, ez tetszett a legjobban.
Mindent tud, amire vágytam kivéve két dolgot:
- host funkció
- nincs rajta közvetlenül usb csati, mindig vinnem kell az adapterét, ha filmet akarok hozni valamelyik haveromtól
Majdnem megvettem, de végül is úgy döntöttem, hogy még várok. Megvárom az X5-öt, egyrészt hátha leviszi az M3 árát, másrészt az tényleg mindent tud, ami nekem kell.
Üdv:
Hz -
rumos14
nagyúr
M3-at veszek és írok, persze. a neten már vagy 20 tesztet olvastam róla. a sok pozitívum mellett 3 rossz dolgot említettek:
- kicsi kijelző
- nehézkes kezelés (sztem könnyen megtanulható)
- csatlakozók nem magán a lejátszón vannak
amúgy sokáig az mpio hd300--zal szemeztem, de egyre inkább az lett a benyomásom a tesztek alapján, hogy kicsit gagyi. -
Boston Cézár
tag
mondjuk szerintem az van, hogy van EU norma, ami nem enged meg csatornánkénti 6 mw-nál többet.... lehet, hogy a gyártók úgy trükköznek, hogy 2x m6 watt a teljesítmény alapból, de ha rárakod a SRS-t, akkor megjön a normális teljesítmény.... 2x 15 mw
egyébként van belőle 40 GB-os is
http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134 -
<Adamsky>
nagyúr
Na itten vagyok.
Erről az oldalról nem rendeltem, de sanszos, hogy fogok, mert én pedig egy G3-at néztem ki magamnak.
Kb. 2 évvel ezelőt rendeltem a Comp-U-Plus-ról. Pontosabban nem én rendeltem, hanem az éppen USA-ban tartózkodó ismerős. Ott 10$ körüli postaköltség jött rá az árra. Ha jól látom, akkor itt a SunTec-nél az ár már tartalmaz mindent. Persze csak akkor, ha az USA-ba történik a kiszállítás. A kezőoldalon (baloldalt keretes szöveg alja) azt írják, hogy nem zárkóznak el a nemzetközi rendeléstől sem, de erről sehol sem találtam további infót. Én azt tenném a helyedbe, (valamint a helyembe) hogy dobnék nekik egy mail-t, és rákérdeznék a küldés mikéntjére, ill. anyagi vonzatára. Vagy ha van amerikai ismerős, akkor felhívatnám vele az oldal tetején levő számot.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy fontos-e neked, de:
- az MPIO nem kezeli a FLAC-et
- nem sokkal, de az MPIO nehezebb (~20g)
- aztán ott van ez a nagyon fura technikai adat:
Fülhallgató kimeneti jel: 2 x 6 mW (SRS nélkül)
Fülhallgató kimeneti jel: 2 x 30 mW (SRS használatával)
A 2x6mW szvsz. kevés. Az SRS tudtommal egy mély/magas hang kiemelő rendszer. Hogy ez hogyan is ''csinál'' a 2x6mW-ból 2x30mW-ot, az nekem nem világos. -
Boston Cézár
tag
hello!
lehet, hogy hülyeség de az MPIO HD300 alapból kiesik? csomó jó dolgot tud tulajdonképpen többet is mint az ipod (vagy bizonyos dolgokban többet) és egészen olcsó, na meg nagyon jól néz ki és fém házas....
van 20 meg 40 GB-os, lehet érdemes megnézni : http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134 -
<Adamsky>
nagyúr
Itt Bővebben: link 50$ különbség van az M3 (290$) és az M3L (340$) között. Viszont van itt 40Gbyte-os változat is az ''alap'' M3-ból 370$-ért.
Így -- ha tényleg nem érdekel az M5 -- csak rajtad múlik, hogy a nagyobb vinyó, vagy a hosszabb üzemidő mellett döntesz (úgy látom, a kettő kombinációja még nem lehetséges). Nálam a nagyobb üzemidő lenne a befutó.
''Hmm, most várjak 2-3 hónapot ezért, nehéz ügy. Mennyire biztos ez a megjelenés?''
A megjelenés időpontja nem 100%, de talán ápr. végéig érdemes lenne várni. -
<Adamsky>
nagyúr
''...először itthon megnézem élőben...''
Na ezt írtam én is. Tudásban ugyanis egyértelműen M3.
Csak aztán ott van mág az a fránya hangminőség, amiről szvsz. mindenképp személyesen kell meggyőződni.
Ja és még egy (két) dolog.
Nem tudom, hogy tudod-e, de van az M3-ból egy L-es (M3L) változat, ami dupla akkora üzemidővel bír. Ha már úgyis amcsiból hozatod a cuccot, akkor én meggondolnám, hogy esetleg egy olyat vegyek.
Aztán itt van -- akarom mondani lesz -- az utód, az M5. Állítólag ápr. május tájékán jön ez is:
Bővebben: link -
<Adamsky>
nagyúr
''...feladja postán mint ''személyes holmi'' vagy akármi, akkor elvileg megúszom a vámot, ugye...''
Nekem az első iRiver-em ''jött be'' így az országba minden gond nélkül. Volt még a csomagban egy-két ruha, meg ez+az. Gondolom látták, hogy magán használatra jött a cucc (lévén csak 1db volt benne). Azóta egy másik ismerős pedig személyesen hozott nekem egy iMP-550-est (tavaly) a táskájában, szintén minden gond nélkül.
A két megoldás közül egyértelműen az utóbbit lenne érdemes ''eröltetned''
Annak ellenére, hogy az iRiver-hez ''húz a szívem'', nagy valószínűséggel én is M3-at vennék. Persze előtte biztos, hogy kipróbálnám mindkettőt Pesten valamelyik üzletben. -
Razor1
aktív tag
nincs, de sztem keresőben megtalálsz mindent. európában ugyanezek az árak, nem érdemes vele foglalkozni. usa szemtelenül olcsó, csak a vámot és a postaköltséget kéne kikerülni h megérje. ha az ismerős feladja akkor is van vám, esetleg azt lehet eljátszani h azt kamuzza h papírnehezék van a csomagban 5 dolcsi értékben, csak ez meg kockázatos, hátha történik vele vmi útközben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Formula-1 humoros
- PlayStation 4
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest