- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
én csak simán fel akarom másolni az albumonként könyvtárba rendezett zenéimet, és a lejátszón a könyvtárszerkezetben keresgélve kiválasztani azt az albumot amit hallgatni akarok.
És ezt nem lehet megtenni az ipodnál? Adottak az mp3ak, be kell importálni a librarybe (nem, a fileokat nem teszi bele, csak egy lista, ha így állítod be), aztán felmásolod az ipodra és kész. Az ipodon tényleg nincs olyan könyvtárszerkezet, amit te állítasz össze, viszont az artist menüben előadónként rendezve jelennek meg a cuccok, azon belül pedig az albumok listája, ami nem tudom, kinek nem jóHa meg egyebet akar az ember, akkor ugye össze lehet állítani playlisteket, amiben olyan számokat teszel egymás mellé, amilyet tetszik.
Ne értsetek félre, én aláírom, hogy itt az történt, hogy helyettünk kitaláltak egy rendszert jórészt feleslegesen, szerintem is teljesen jó lenne egy sima többszintű könyvtárszerkezet, csak azt mondom, hogy nekem így is teljesen jó.
Amit itt írt vki, hogy egy havertől is visz zenéket, az engem ugyan nem érint, de elismerem, hogy tényleg problémás, ha az illetőnek nincs ipodja, mert akkor ugye fel kell tenni egy itunest, nem lehet csak úgy felmásolgatni. Ez van. Na nem mintha ez olyan extrém probléma lenne, hisz percek alatt megvan a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest