- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
M3 ról gyakorlati vélemény kéne:
Megnéztem élőben és kicsit nagyobb volt, mint amire számítottam, így elgondolkoztam, hogy inkább U2-őt veszek, de az 1 giga zene meg nagyon kevésnek tűnik.
Kérdés: a mindennapok során milyen cipelni, nehéz? elfér? van hozzá tok, ugye? azt övre lehet akasztani? úgy kényelmes? ha nem akkor hoyg hordjátok?
mert télen/tavasszal/ősszel, tudnám kabát/dzseki zsebben, de így nyáron egyedül az övreakasztás tűnik jónak.
esetleg farzseb?
szóval mennyire húzza le a szebed, meg úgy egyáltalán, nem macerás egy ilyenennel mászkálni? ja és hogy bírja a rázkódást? -
Pá
addikt
Én is így gondoltam először, hogy 14 óra(annyi van megadva gyárilag) bőven elég lesz, csak aztán gondolkoztam, hogy ha sokat ugráltatom a számokat(szokásom) akkor ez lecsökken 7-8ra, aztán ha öregszik az aksi is lemegy 5re az már kevésnek tűnt...
De ha nem ennyire drasztikus a helyzet lehet inkább veszek az M3L árából egy 40 gigás simát... -
Pá
addikt
A H120-nak mennyi üzemidő van megadva papíron? És mennyi idős? Mert arra is kíváncsi vagyok, hogy x idő használat után mennyit romlik az üzemideje. Ha esetleg legalább fél évnél régebb van meg erről is írhatsz, hogy mit tapasztaltál
to Rumos14: ok, gondoltam, hogy ez nem fog kapásból menni, nekem az is jó, ha majd a jövő héten beírod mit tapasztaltál, ha nem felejted el. -
Pá
addikt
M3 20 giga: 289.99$
M3 40 giga: 364.99$
M3L 20 giga: 339.99$
Bővebben: link
szerk: az a fura, hogy a honlap az X5-re, 299.99$ árat ír(20 gigás), ami 10 dolcsival drágább az M3-nál, fura, azt hittem a színes kijelző meg az újdonság ereje jobban megdobja a cuccos árát.
Ja, a dolcsit olyan 185Ft ért adják
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #48 üzenetére
Hát akkor most megkaptad a véleményemet...
-
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #46 üzenetére
Jólvan, bevallom ezek csak hülye kifogások voltak, egyszerűen nem tetszik és kész!
Hogy miért? Csak.
Már kinéztem magamnak az iAudiot beleszerettem és hűséges tipus vagyok, na máris jobban érzem magam... -
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #44 üzenetére
Egyrészt a forma, másrészt még mindig nem tudom hogy lesz 6mWból 30, harmadrészt pedig én 40 gigásat akarok venni, de úgy láttam ebből csak 20as van, iAudióból pedig van 40es is.
-
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #42 üzenetére
Megyek, megnézem az mpio honlapot(gondolom van olyan) eddig nem gondolkoztam ebben a márkában.
Amúgy nem szempont az hogy hangos legyen, sokkal inkább szóljon szépen.
Úgysem szeretnék 10 év múlva megsüketülni...
szerk: dehogyisnem, most hogy megnéztem, eszembe jutott, hogy már néztem mpiot és ki is ejtettem. Azért köszi.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
áp
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #33 üzenetére
Köszi, úgy tűnik már vak is vagyok...
Te rendeltél már innen? Lenne pár kérdésem mielőtt regelek.
1.Tapasztalat? Vélemény? Észrevétel? Gondolok itt olyanokra, hogy mennyi idő alatt érkezik meg, milyen állapotban, meg ilyesmikra, úgy mindenre ami fontos lehet.
2. Tudok fizetni magyar bankkártyával?(OTP rulez)
3.Ha Hungaryra rendelek, akkor is annyit kell fizessek mint az ott feltüntetett ár(+postaköltség) vagy arra jön valami vám, vagy adó vagy ilyesmi? Tudom már kérdeztem egy párszor...
Mert ha nagyon megvámoltatják, akkor tudnám amerikai rokonhoz rendelni, de ha nem muszáj(nincs +költség, ha kapásból Mora rendelem), nem bonyolítanám, és kihagynám őket. -
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
Nem fontos, mivel írtam, hogy már eldöntöttem, hogy iAudiot veszek, csak rossz érzés, hogy esetleg kapahatnék valami olyasmi olcsóbban.
FLAC meg mi?
Azt láttam, hogy nagyobb meg nehezebb, rossz pont és ezzel a 2x6mW-tal meg én sem nagyon tudtam mit kezdeni...
Inkább arra találjatok ki valamit, hogyan szerezzek az USAból(vagy nekem mindegy honnan) jó olcsón.
Elég lenne ha tudnátok olyan honlapot mondani ahonnan meg tudom rendelni, a többit meg tudom oldani, mert él kint rokon. A gond az, hogy nem találok olyan honlapot ahol árulnak 40 gigásat, mindehol csak 20as van.
Illetve találtam 40 gigásat is csak nem USAban, hanem Európában, ott meg ugyanannyiba kerül mint itthon. -
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #29 üzenetére
Egyáltalán nem hülyeség, nem is tudtam, hogy van ilyen. Az a baj, hogy már eldöntöttem, hogy az iAudio lesz, és most kicsit elbizonytalanítottál, mert papíron tényleg jónak tűnik és jóval olcsóbb is...
-
Pá
addikt
Semmi baj, azért köszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat.
Végül is a tiéd is iAudio, ha a memoriásnak jó a hangminősége biztos jó a HDDsnek is, + ha nálad gyors az USB2 biztos a HDDsnél is gyors lesz, nem is beszélve a diktafonról, ami megintcsak ugyanaz lehet a két modellben... -
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #22 üzenetére
Nem tudtam egyikről sem, jó hogy mondtad.
Hát ha nem irreálisan drágább akkor mindenképp az L-es változatot venném, a gond csak az, hogy ilyet még sehol sem láttam, de majd most direkt figyelni fogom.
M5 annyira nem érdekel, M3 mindent tud, ami nekem kell(ami érdekelhet max nagyobb vinyó) színes kijelző meg ilyesmi nem szempont(csak többet fogyaszt), esetleg azért lehet érdekes az M5, mert ha megjelenik lehet, hogy lenyomja az M3 árát, erről mit gondolsz? Hmm, most várjak 2-3 hónapot ezért, nehéz ügy. Mennyire biztos ez a megjelenés? -
Pá
addikt
Besz@rás, ugyan iAudioból nem találtam meg a 40 gigásat, de USAban a 20 gigás $256 ba kerül ami mai napi árfolyamon átszámítva kb 48000 Ft szemben az itthoni 76000 Ftos ''akciós árral''...
Ennyiért már bőven megéri, csak ezt a fárnya hazautazást kéne megoldani...
Sztetek mennyi lehet rá a postaköltség? Legrosszabb esetben a vám? Tényleg ha már nagyon hivatalosan csinálnám(ha minden kötél szakad) az áfával mi van? -
Pá
addikt
iPodot sem tudok szerezni, csak az apple honlapján láttam, hogy bezzeg az USAban milyen olcsó és elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne rossz üzlet még pár ezer forintos postaköltséggel sem....)
Ha Nyugat-Európából rendelném akkor nem kell rá vám az EU miatt? Csak az a baj, hogy angliában az iAudio csontra annyiba kerül mint itthon...
USAban sajnos nincs ismerős, bár most hogy mondod tulképp van, de kb 1 évben egyszer látjuk őket, nem akarok szeptemberig várni. Vagy esetleg ő már elküldhetné nekem nem hivatalos csomagban? hmm, utána kéne nézni mennyibe kerül az iAudio az USAban...Nem tudjátok hol tudom megnézni? Nincs valami nagy amerikai online shop honlap címetek?
-
Pá
addikt
Thx, így nem is tünik rossznak, csak az a baj, hogy a repülőjeggyel elbukom az árkülönbözetet...
Viccen kívül, hogy tudok amerikából ilyesmit szerezni?
Csak szimplán megrendelem és kész is? És hol tudom megrendelni? Vám, hogy van?
Mégvalami: iAudio-t nem tudtok USA-ból vagy ami még jobb lenne Nyugat-Euorópából, olcsóbban? Az nagyon fasza lenne. -
Pá
addikt
Hmm, örülök hogy ezt mondod.
Az nekem is tetszik, hogy van távirányítója, mert így a vincsis részt(ami tényleg jól néz ki) be tudom tenni egy zsebembe vagy tatyóba és elég csak a távirányítóját bütykölgetnem, csak a kialakítása/formája nem nagyon tetszik, na de sebaj, semmi sem lehet tökéletes...
Na meg holnap megyek megnézni élőben is, lehet hogy úgy tetszeni fog, eddig csak képről láttam. -
Pá
addikt
Esetleg iaudio-t nem hallgattál? Csak hogy be tudd lőni a pod és a river közé.
Loseless nem nagyon érdekel, mp3ban sem fog felférni a gyűjteményem, még a 40 gigásra sem...
Összegezve:
1. iRivert tuti nem veszek, drága, csak szimplán kíváncsiságból érdekel, hogy mennyivel jobb(ha jobb) az iAudiónál.
2. A favorit az iAudio M3 40giga.
3.Esetleg apple iPod, ha kb ugyanazt tudja mint az iAudio és be tudom szerezni amerikából olcsóbban.
szerk: az első mondatomat felejtsd el, hiszen írtad, hogy volt szerencséd iAudiohoz.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Kinéztem magamnak egy iAudio M3at, nagyon megtetszett meg minden, de azért nem két fillér, mielőtt megveszem kíváncsi lennék pár tapasztalatra vele kapcsolatban, szal ha már láttatok ilyesmit működés közben megköszönném ha megosztanátok velem az élményt.
Ha más nincs, néhány tesztlinknek is örülnék.
Illetve eszembe jutott még, hogy ha amerikából tudnék rendelni Apple iPodot, akkor jóval olcsóbban hasonló lejátszóhoz juthatnék, szóval érdekelnének ezzel kapcsolatos vélemények is, melyik miben jobb/rosszabb. Ne adj Isten, valami részletet az amerikából való rendelésről...
Ezt csak kíváncsiságból kérdezem, ugyanis tuti nem veszek iRivert, mert nagyon drága, de miért drágább az iRiver hasonló kategóriás lejátszója min 30%-kal az iAudionál? Csak a márkát kell megfizetni? Vagy ha nem milyen pluszt tud nyújtani? Mert papíron ugyanolyan, talán hangminőségben vagy miben jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest